Н У Х Т

Вступники до магістратури на контракт можуть зараховуватися тільки за мотиваційним листом!

09 серпня 2023

Вступники до магістратури на контракт можуть зараховуватися тільки за мотиваційним листом!

Вступити до магістратури без складання ЄВІ, ЄФВВ чи фахового іспиту цілком реально! Всім, хто має диплом бакалавра, для цього потрібно виконати всього три умови – обрати спеціальність, якій надається особлива підтримка держави, подати заяву на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб і написати мотиваційний лист. Адже у 2023 році при вступі на контракт на таку спеціальність використовують тільки результати розгляду мотиваційних листів!

У нашому університеті спеціальностей, що мають особливу підтримку, вісім, і на кожній із них ціла низка цікавих освітніх програм, випускники яких користуються сталим попитом на ринку праці:

- у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого:

131 «Прикладна механіка» (освітня програма «Прикладна механіка»)

133 «Галузеве машинобудування» (освітні програми «Інжиніринг харчових виробництв», «Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв», «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв»)

141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (освітня програма «Електротехнічні системи електроспоживання»)

142 «Енергетичне машинобудування» (освітня програма «Холодильні техніка та технології»)

144 «Теплоенергетика» (освітня програма «Теплоенергетика та енергоефективні технології»)

- на факультеті автоматизації і комп’ютерних систем:

174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» (освітні програми «Інтелектуальні комп'ютерні системи керування», «Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління»)

- у Навчально-науковому інституті харчових технологій:

161 «Хімічні технології та інженерія» (освітня програма «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»)

181 «Харчові технології» (освітні програми «Технології зберігання і переробки зерна», «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів», «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології органічних харчових продуктів», «Технології продуктів бродіння і виноробства», «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів», «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів», «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та міждисциплінарні освітньо-наукові програми «Lean-виробництво харчової продукції», «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»)

- на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка:

181 «Харчові технології» (освітні програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», «Технології в ресторанному господарстві»)

Більше про ці та інші освітні програми університету можна дізнатися тут. Із вартістю навчання можна ознайомитися за посиланням.

Вибір – великий! Тож, не баріться! Розпочніть шлях до успішного майбутнього сьогодні!

Опублікований: 09-08-2023
Читайте також:
У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ попрощалися з цьогорічними випускниками комп'ютерно-технологічного відділення

31 січня 2017 року у Полтавському коледжі харчових технологій  нашого університету відбувся випускний вечір студентів комп'ютерно-технологічного відділення. Щасливої долі та успіхів у професійній діяльності побажав випускникам директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш і  вручив їм дипломи молодшого спеціаліста. Вісім студентів – Анге...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ попрощалися з цьогорічними випускниками комп'ютерно-технологічного відділення 01 лютого 2017

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання  спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Захід організований лектором ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 червня 2020

Актуальні проблеми хімії та хімічної технології обговорили наші та закордонні науковці спільно зі здобувачами освіти

30 листопада в нашому університеті відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології». Уже традиційна конференція, що проводиться в НУХТ з 2014 року, вперше цього року одержала міжнародний статус. Головною метою заходу став обмін новітнім досвідом, науковими здобутками, сучасними тенденціями та пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні проблеми хімії та хімічної технології обговорили наші та закордонні науковці спільно зі здобувачами освіти 01 грудня 2022

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі

На початку вересня столиця України зібрала чимало фахівців кондитерської галузі та зацікавлених осіб у рамках щорічної конференції «Кондитерський бізнес», організованої за ініціативи Marko Pack Agency та генеральних партерів заходу – компаній «ІТАК» і «Есаром Юкрейн». Не залишилися осторонь цієї події і викладачі кафедри технології хлібопекарських...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі 11 вересня 2025