Н У Х Т

Вступники до магістратури на контракт можуть зараховуватися тільки за мотиваційним листом!

09 серпня 2023

Вступники до магістратури на контракт можуть зараховуватися тільки за мотиваційним листом!

Вступити до магістратури без складання ЄВІ, ЄФВВ чи фахового іспиту цілком реально! Всім, хто має диплом бакалавра, для цього потрібно виконати всього три умови – обрати спеціальність, якій надається особлива підтримка держави, подати заяву на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб і написати мотиваційний лист. Адже у 2023 році при вступі на контракт на таку спеціальність використовують тільки результати розгляду мотиваційних листів!

У нашому університеті спеціальностей, що мають особливу підтримку, вісім, і на кожній із них ціла низка цікавих освітніх програм, випускники яких користуються сталим попитом на ринку праці:

- у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого:

131 «Прикладна механіка» (освітня програма «Прикладна механіка»)

133 «Галузеве машинобудування» (освітні програми «Інжиніринг харчових виробництв», «Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв», «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв»)

141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (освітня програма «Електротехнічні системи електроспоживання»)

142 «Енергетичне машинобудування» (освітня програма «Холодильні техніка та технології»)

144 «Теплоенергетика» (освітня програма «Теплоенергетика та енергоефективні технології»)

- на факультеті автоматизації і комп’ютерних систем:

174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» (освітні програми «Інтелектуальні комп'ютерні системи керування», «Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління»)

- у Навчально-науковому інституті харчових технологій:

161 «Хімічні технології та інженерія» (освітня програма «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»)

181 «Харчові технології» (освітні програми «Технології зберігання і переробки зерна», «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів», «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології органічних харчових продуктів», «Технології продуктів бродіння і виноробства», «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів», «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів», «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та міждисциплінарні освітньо-наукові програми «Lean-виробництво харчової продукції», «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»)

- на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка:

181 «Харчові технології» (освітні програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», «Технології в ресторанному господарстві»)

Більше про ці та інші освітні програми університету можна дізнатися тут. Із вартістю навчання можна ознайомитися за посиланням.

Вибір – великий! Тож, не баріться! Розпочніть шлях до успішного майбутнього сьогодні!

Опублікований: 09-08-2023
Читайте також:
Біотехнологічні студії: бізнес-гра «Ефективна взаємодія в команді» та майстер-клас «Кольорова мікробіологія»

Четвертий день Біотехнологічних студій був сповнений ентузіазмом та азартом. Учасники готувалися до нового виклику – командотворного тренінгу «Ефективна взаємодія в команді» від Корпорації «Артеріум». Вступним словом захід традиційно відкрили деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і представниця фармацевтичної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: бізнес-гра «Ефективна взаємодія в команді» та майстер-клас «Кольорова мікробіологія» 08 квітня 2024

Нові здобутки магістрантів-фінансистів

Здобувачка першого курсу магістратури спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Анастасія Сідерова взяла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціалізації «Страхування». Під керівництвом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові здобутки магістрантів-фінансистів 13 червня 2022

Проблеми розвитку автоматизації та впровадження передових технологій обговорили наші викладачі та студенти з виробничниками

24 січня в HUB4.0 відбулися чергові збори Асоціації промислових підприємств автоматизації (АППАУ), де були затверджені головні підсумки роботи Асоціації в 2018 році та намічені плани розвитку в 2019-му. Нагадаємо, що НУХТ входить до Асоціації з моменту її створення в якості академічного члену. На зборах наш університет представляли викладачі кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми розвитку автоматизації та впровадження передових технологій обговорили наші викладачі та студенти з виробничниками 31 січня 2019

Флешмоб «вдячності» кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування підтримали флешмоб «вдячності» міністерки освіти і науки Ганни Новосад #ДякуюВчителю. Усі вони вдячні своїм вихователям, вчителям, викладачам і вірять, що ті, кого навчають, продовжать цей флешмоб. Колектив кафедри вітає всіх зі святом – Днем працівників освіти!

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб «вдячності» кафедри іноземних мов професійного спрямування 04 жовтня 2019