Н У Х Т

Про перспективи і способи збагачення хлібних виробів білком доповів професор НУХТ на конференції Всеукраїнської асоціації пекарів

01 жовтня 2021

Про перспективи і способи збагачення хлібних виробів білком доповів професор НУХТ на конференції Всеукраїнської асоціації пекарів

Зв'язок науки і виробництва – запорука розвитку будь-якої галузі промисловості. Розуміючи це, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету постійно дбає про зміцнення вже традиційних і встановлення нових зв’язків як із окремими підприємствами, так і з їх об’єднаннями. Однією з форм такої співпраці є участь викладачів кафедри у фахових виставках і конференціях.

Нещодавно професор кафедри Валерій Махинько був запрошений для виступу перед учасниками конференції «Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування», організованої Всеукраїнською асоціацією пекарів (ВАП) у рамках Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH.

Представлена нашим доповідачем інформація щодо перспектив і способів збагачення хлібних виробів білком, викликала жваве обговорення і була високо оцінена як присутніми, так і організаторами. Підтвердженням цього стала подяка, вручена Валерію Махиньку (а також, через нього – Національному університетові харчових технологій) Президентом ВАП Юрієм Дученком. Дякуючи за відзнаку, наш професор закликав усіх учасників конференції до налагодження тіснішої співпраці у всіх сферах як наукової, так і виробничої діяльності задля розширення асортименту якісної і безпечної хлібної продукції. 

Опублікований: 01-10-2021
Читайте також:
Бакалаври-біотехнологи рекомендують ресурси неформальної освіти

Четвертокурсники освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» продовжують активно залучати до свого навчального процесу можливості неформальної освіти. При цьому у них уже з’являються свої фаворити серед ресурсів, що надають широкі можливості для навчання та саморозвитку. Зокрема здобувачка гру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-біотехнологи рекомендують ресурси неформальної освіти 30 квітня 2024

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі!

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics). У ньому виші ранжуються за рівнем їх присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 20 років поспіль у січні та липні. Оцінювання університетів відбувається за трьома показниками...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі! 08 серпня 2023

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Сучасний освітній процес вимагає постійного моніторингу і вдосконалення відповідно до вимог бізнес-середовища, яке динамічно змінюється. Для успішної підготовки здобувачів, які будуть конкурентоспроможними на ринку праці, важливим є організація високого рівня навчання з урахуванням сучасних вимог, які висуваються до спеціалістів в сфері безпечності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри експертизи харчових продуктів 31 січня 2022

Перший випускний 2021 року

29 січня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2021 року. Із привітальним словом до випускників звернулися адміністрація навчального закладу та викладачі, які привітали винуватців свята. На підставі рішення кваліфікац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випускний 2021 року 01 лютого 2021