Н У Х Т

Про перспективи і способи збагачення хлібних виробів білком доповів професор НУХТ на конференції Всеукраїнської асоціації пекарів

01 жовтня 2021

Про перспективи і способи збагачення хлібних виробів білком доповів професор НУХТ на конференції Всеукраїнської асоціації пекарів

Зв'язок науки і виробництва – запорука розвитку будь-якої галузі промисловості. Розуміючи це, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету постійно дбає про зміцнення вже традиційних і встановлення нових зв’язків як із окремими підприємствами, так і з їх об’єднаннями. Однією з форм такої співпраці є участь викладачів кафедри у фахових виставках і конференціях.

Нещодавно професор кафедри Валерій Махинько був запрошений для виступу перед учасниками конференції «Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування», організованої Всеукраїнською асоціацією пекарів (ВАП) у рамках Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH.

Представлена нашим доповідачем інформація щодо перспектив і способів збагачення хлібних виробів білком, викликала жваве обговорення і була високо оцінена як присутніми, так і організаторами. Підтвердженням цього стала подяка, вручена Валерію Махиньку (а також, через нього – Національному університетові харчових технологій) Президентом ВАП Юрієм Дученком. Дякуючи за відзнаку, наш професор закликав усіх учасників конференції до налагодження тіснішої співпраці у всіх сферах як наукової, так і виробничої діяльності задля розширення асортименту якісної і безпечної хлібної продукції. 

Опублікований: 01-10-2021
Читайте також:
Розвиток компетенцій викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

З 27 по 29 лютого відбулися заходи проєкту «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач-2024» від компанії UGEN, у яких активну участь взяли доценти кафедри експертизи Богдан Пащенко і Вікторія Кійко. У ході проєкту розглянули теми: «Як сформувати особистий бренд викладача» від компанії SoftServe; «Work & Study: популярний тренд чи реальне рішення для р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток компетенцій викладачів кафедри експертизи харчових продуктів 04 березня 2024

Стартував цикл гостьових лекцій для здобувачів на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розпочала цикл гостьових лекцій для здобувачів спеціальності «Харчові технології». Наразі про принципи олійно-екстракційного виробництва здобувачам другого курсу розповіла начальниця олійно-екстракційного цеху компанії «Дельта Вільмар» Тетяна Піддубна. Лекторка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував цикл гостьових лекцій для здобувачів на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 16 вересня 2025

У форматі інтелектуальної гри вивчали студенти дисципліну «Екологія харчових виробництв»

Командний дух заповнив аудиторію, очі виблискують спортивним азартом, напруга зростає, інтелектуальна гра розпочалась – це про брейн-ринг, такий собі «батл екологів». Група екологів  Ек-4-3 розділилася на дві команди і розпочала чесну боротьбу за визнання найрозумніших з дисципліни «Екологія харчових виробництв». Усі студенти добровільно відклали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі інтелектуальної гри вивчали студенти дисципліну «Екологія харчових виробництв» 08 жовтня 2018

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти

Останній робочий день минулого тижня видався надзвичайно корисним і пізнавальним для викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування і студентів 1 та 2 курсів факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу. 21 вересня до університету завітав британець Майкл Хадсон, старший консультант із питань вищої освіти міжнародної освітнь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти 24 вересня 2018