Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують проводити відкриті заняття.
У рамках вивчення дисципліни «Організація ресторанного господарства» 9 грудня 2022 року доценткою кафедри, к.т.н., Оленою Павлюченко в режимі Zoom-конференції було проведене відкрите лекційне заняття «Організація бенкетів біля столу» для здобувачів групи ХЧ-ІІІ-11ск першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування».
Викладачка ознайомила здобувачів із основними поняттями та цікавими фактами щодо бенкетів біля столу, їх класифікацією за різними ознаками, звернула увагу на переваги організації цих видів бенкетів як для закладів ресторанного господарства, так і для замовника. У доступній формі лекторка розкрила здобувачам особливості складання меню, стадії та послідовність здійснення підготовчих робіт та обслуговування бенкетів біля столу, навела приклади використання закладами ресторанного господарства інновацій під час організації і проведення таких івентів.
Лекцію супроводжувала логічно, послідовно, пізнавально та яскраво оформлена мультимедійна презентація, виконана з використанням графічного редактора Microsoft PowerPoint, що дозволило викладачці застосовувати прийоми розповіді, показу, пояснення, коментування і зберегти стійку увагу та активність здобувачів протягом всього заняття.
На лекційному занятті були присутні представники деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка, завідувачка та професорсько-викладацький склад кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Вони зазначили, що лекція досягла своєї мети, була проведена на високому науково-теоретичному і методичному рівні та відповідає сучасним вимогам вищої школи.