Н У Х Т

Всі нюанси організації бенкетів біля столу на відкритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

09 грудня 2022

Всі нюанси організації бенкетів біля столу на відкритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують проводити відкриті заняття.

У рамках вивчення дисципліни «Організація ресторанного господарства» 9 грудня 2022 року доценткою кафедри, к.т.н., Оленою Павлюченко в режимі Zoom-конференції було проведене відкрите лекційне заняття «Організація бенкетів біля столу» для здобувачів групи ХЧ-ІІІ-11ск першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування».

Викладачка ознайомила здобувачів із основними поняттями та цікавими фактами щодо бенкетів біля столу, їх класифікацією за різними ознаками, звернула увагу на переваги організації цих видів бенкетів як для закладів ресторанного господарства, так і для замовника. У доступній формі лекторка розкрила здобувачам особливості складання меню, стадії та послідовність здійснення підготовчих робіт та обслуговування бенкетів біля столу, навела приклади використання закладами ресторанного господарства інновацій  під час організації і проведення таких івентів.

Лекцію супроводжувала логічно, послідовно, пізнавально та яскраво оформлена мультимедійна презентація, виконана з використанням графічного редактора Microsoft PowerPoint, що дозволило викладачці застосовувати прийоми розповіді, показу, пояснення, коментування і зберегти стійку увагу та активність здобувачів протягом всього заняття.

На лекційному занятті були присутні представники деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка, завідувачка та професорсько-викладацький склад кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Вони зазначили, що лекція досягла своєї мети, була проведена на високому науково-теоретичному і методичному рівні та відповідає сучасним вимогам вищої школи. 

Опублікований: 09-12-2022
Читайте також:
Усе про інноваційні інгредієнти для харчової промисловості дізналися здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів

16 березня у межах підготовки бакалаврів, магістрів і докторів філософії, які навчаються за освітніми програмами спеціальності 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція, яку прочитав технолог ТОВ «Даніско Україна», випускник нашого університету Анатолій Бабій. Здобувачі освіти ознай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про інноваційні інгредієнти для харчової промисловості дізналися здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів 17 березня 2021

Із героїчними сторінками сучасної історії України знайомляться здобувачі

Студенти групи ГО-7 Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ», що навчаються за спеціальністю «Готельне обслуговування», відвідали Центр патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери, де переглянули експонати виставки «Блокпост пам’яті». Вона була люб’язно надана курато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із героїчними сторінками сучасної історії України знайомляться здобувачі 05 лютого 2021

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Асистент кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Оксана Онофрійчук відвідала Верхівнянську філію Житомирського агротехнічного коледжу, де зустрілася зі студентами 4-го курсу. Під час зустрічі студенти ознайомилися з історією нашого університету, його структурою, умовами вступу, спеціальностями, за якими вони можуть здобути осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів 28 січня 2020

Біотехнологічний марафон: профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками коледжів

Асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар провела профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ, Гайсинського медичного фахового коледжу та Першого Київського фахового медичного коледжу. На підтримку викладачки до зустрічей долучалась здобувачка другого курсу, голова про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічний марафон: профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками коледжів 20 лютого 2024