Н У Х Т

Обмін інноваційними проєктами

21 листопада 2022

Обмін інноваційними проєктами

За результатами роботи III Міжнародної студентської наукової конференції «Теоретичне та практичне застосування результатів сучасної науки», що відбулася у м. Біла Церква й організаторами якої виступали ГО «Молодіжна наукова ліга» та ГО «Європейська наукова платформа», здобувач вищої освіти третього курсу за освітньо-професійною програмою «Прикладна механіка» Денис Божко отримав сертифікат учасника. Молодий науковець висвітлив результати своїх досліджень із використання пневматичного обладнання у харчовій промисловості.

Подякою за підготовку здобувача відзначена наукова керівниця – професорка Людмила Кривпопляс-Володіна. Під її науковим керівництвом здобувач планує продовжити дослідження у цьому напрямі й активізувати роботу з експертальними задачами. 

Опублікований: 21-11-2022
Читайте також:
Різдвяні традиції Німеччини: здобувачі прокачують мовні скіли з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко провела зі студентами четвертих курсів університету виховний захід, присвячений різдвяним традиціям Німеччини. У заході взяли участь здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різдвяні традиції Німеччини: здобувачі прокачують мовні скіли з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування 11 грудня 2023

Світ природних харчових барвників: від історії до сучасних тенденцій

Викладачі університету не втрачають жодної нагоди поділитися родзинками фаху зі здобувачами освіти нашого навчально-наукового комплексу. Про різноманіття природних харчових барвників і джерел їх отримання, а також світові тенденції переходу до натуральних барвників, що отримують з рослинних і тваринних джерел, дізналися днями здобувачі освіти відо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світ природних харчових барвників: від історії до сучасних тенденцій 14 березня 2025

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкові новинки від наших фахівців 26 травня 2021

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося засідання методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Сумської області. Обговорювалася тема «Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення». Членів поважного зібрання привітав директор коледжу Юрій Барилюк. У ході зас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 28 листопада 2018