Н У Х Т

Рекомендації для власної «прокачки» отримали здобувачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

22 вересня 2021

Рекомендації для власної «прокачки» отримали здобувачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» 2-го року навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрілися з психотерапевтом і корпоративним психологом Віталієм Окольнічим. Тематика лекції була присвячена одному з актуальних питань для здобувачів нашого університету – «Перебудова свідомості: від дистанційного до очного».

На початку лекції слухачі дізналися про роботу людського мозку за первісними людськими інстинктами, та яким чином вони впливають на нас сьогодні, у реаліях дистанційного та очного навчання.

Надалі лектор розглянув такі цікаві питання: як наша продуктивність залежить від спорту, правильного харчування та здорового сну, як наш організм пристосовується до нових реалій, яка різниця між домашнім оточенням та оточенням в університеті, які наслідки зміни оточення та як боротися з його негативними проявами, яким чином самооцінка впливає на спілкування з оточуючими людьми.

Підсумовуючи викладений гостем матеріал, можна стверджувати, що навіть просте спілкування між людьми – це важливий навик, який можна і вкрай необхідно тренувати.

Окрім теоретичної інформації, здобувачі також проробили у парах вправу «10 причин, чому класно бути мною» та отримали від лектора рекомендації на коротку і довгу перспективу свого життя для власної «прокачки».

Зустріч відбулася за ініціативи викладача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимира Захарова.

Опублікований: 22-09-2021
Читайте також:
Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

24 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряна Романова разом зі студентами групи ТБ-4-8 відвідали 22-гу міжнародну виставку продуктів харчування WorldFood Ukraine, що працює щорічно в МВЦ на Броварському проспекті. На виставці до них приєдналися доцент Маргарита Карпутіна та завідувач лабораторії Людмила Бондаренко....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 24 жовтня 2019

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

17 січня 2019 р. у рамках ознайомлювально-виробничої практики, студенти 2-го курсу навчання, академічних груп 6 та 7 у супроводі доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Алли Тимчук і асистента Тетяни Пшеничної відвідали кафе-виробництво молочних продуктів «Milk Point» (м. Київ). Студенти ознайомилися з принципом роботи міні-цеху каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху 18 січня 2019

Активно працюють відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

Триває вступна кампанія-2022. 23 серпня – останній день подання заяв вступниками на бюджет для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Після цього заяву можна буде подати тільки на контракт. Продовжується приймання заяв і документів від вступників для здобуття освітнього ступеня «Магістр». Воно триватиме до 23 серпня для тих, хто вступає за результ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активно працюють відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету 22 серпня 2022

Критерії особистої інформаційної безпеки дослідили наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося відкрите заняття «Інформаційна безпека особистості» з дисципліни «Технології захисту інформації». Заняття проводилося в форматі круглого столу, під час якого студенти обговорили ризики та загрози, які існують в мережі Інтернет, дослідили надійність паролів, перевірили свій ци...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Критерії особистої інформаційної безпеки дослідили наші студенти 11 лютого 2020