Н У Х Т

Рекомендації для власної «прокачки» отримали здобувачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

22 вересня 2021

Рекомендації для власної «прокачки» отримали здобувачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» 2-го року навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрілися з психотерапевтом і корпоративним психологом Віталієм Окольнічим. Тематика лекції була присвячена одному з актуальних питань для здобувачів нашого університету – «Перебудова свідомості: від дистанційного до очного».

На початку лекції слухачі дізналися про роботу людського мозку за первісними людськими інстинктами, та яким чином вони впливають на нас сьогодні, у реаліях дистанційного та очного навчання.

Надалі лектор розглянув такі цікаві питання: як наша продуктивність залежить від спорту, правильного харчування та здорового сну, як наш організм пристосовується до нових реалій, яка різниця між домашнім оточенням та оточенням в університеті, які наслідки зміни оточення та як боротися з його негативними проявами, яким чином самооцінка впливає на спілкування з оточуючими людьми.

Підсумовуючи викладений гостем матеріал, можна стверджувати, що навіть просте спілкування між людьми – це важливий навик, який можна і вкрай необхідно тренувати.

Окрім теоретичної інформації, здобувачі також проробили у парах вправу «10 причин, чому класно бути мною» та отримали від лектора рекомендації на коротку і довгу перспективу свого життя для власної «прокачки».

Зустріч відбулася за ініціативи викладача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимира Захарова.

Опублікований: 22-09-2021
Читайте також:
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності

25 жовтня доцент Ірина Силка та асистент Ганна Березова відвідали Київський державний коледж туризму та готельного господарства. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції ознайомили  студентів коледжу з особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності 28 жовтня 2019

До обговорення питань органічного харчування для дітей долучилися викладачі університету

Викладачі кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів та технології м’яса і м’ясних продуктів взяли участь у Міжнародній конференції «Органічна переробка та торгівля: їжа нового покоління!». Цього року головною була обрана тема «Органічне харчування для дітей». Організаторами заходу стали ГС «Органічна Україна», ТОВ «Органік Стандарт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення питань органічного харчування для дітей долучилися викладачі університету 04 листопада 2021

Низку невідкладних питань розглянула вчена рада університету на першому в навчальному році засіданні

3 вересня відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету. В.о. ректора університету, перший проректор Володимир Яровий розпочав його з вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Присутні привітали колег оплесками. Урочистості продовжилися врученням відзнак: - нагрудним знаком «Відзнака Наці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Низку невідкладних питань розглянула вчена рада університету на першому в навчальному році засіданні 03 вересня 2020

Українське слово мовами народів світу

У 2022 році, котрий майже від самого його початку затьмарило повномасштабне російське вторгнення, – несподіваний інтерес у всьому світі пробудився до України. Захоплення стійкістю і мужністю наших Збройних Сил, схвилювання від перемоги «Стефанії-мами» у виконанні гурту «Kalush Orchestra» на Євробаченні у Турині, повсюдні велелюдні акції на підтримк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українське слово мовами народів світу 02 червня 2022