Н У Х Т

У фокусі уваги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» використання Artificial Intelligence у сучасному світі

14 лютого 2024

У фокусі уваги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» використання Artificial Intelligence у сучасному світі

12 лютого 2024 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним з великим інтересом взяли участь у воркшопі, присвяченому застосуванню штучного інтелекту (Artificial Intelligence) у сучасному світі.

Воркшоп «Using Generative Artificial Intelligence in Everyday Life» (Використання генеративного штучного інтелекту у повсякденному житті) проводив український інвестор, підприємець, експерт з питань міжнародних фінансових ринків і криптовалют, фінансовий радник, засновник Web3-університету професій майбутнього «Learn to Earn Global», засновник блокчейн-платформи «Amsets» Михайло Пацан.

Учасники мали нагоду дізнатися про перспективи розвитку технологій, що базуються на штучному інтелекті, а також практично ознайомитися з різноманітними можливостями його використання у сферах генерації текстів, голосу, музики, зображень і відео. Воркшоп став не лише джерелом нових знань, а й місцем обміну досвідом та ідей, сприяючи розвитку креативності та інноваційного мислення.

Ця ініціатива впроваджується за підтримки Фонду K.Fund Василя Хмельницького, Міністерства освіти і науки України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти на платформі Ukraine Global Faculty, що свідчить про важливість та актуальність теми, а також зацікавленість суспільства у розвитку цих напрямків.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячна модераторам за професійний захід!

Опублікований: 14-02-2024
Читайте також:
Відбулося засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 по прийняттю до захисту докторської дисертації

29 грудня у форматі відеоконференції на платформі Zoom відбулося засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02. На попередній розгляд спецради була представлена дисертаційна робота «Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харчових виробництв» доцента кафедри технологічного обладнання та комп’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 по прийняттю до захисту докторської дисертації 30 грудня 2020

Високий рівень викладання основоположної дисципліни для професійного майбутнього випускників кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите заняття з основоположної та надважливої для майбутніх фахівців дисципліни «Проєктування деталей машин», яке провів провідний спеціаліст у галузі харчової та пакувальної промисловості, доцент, к.т.н. Микола Масло. Темою заняття стали ланцюгові передачі. Здобувачі освіти отримали вичер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання основоположної дисципліни для професійного майбутнього випускників кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 13 листопада 2023

Підсумовано громадське обговорення бакалаврської освітньо-професійної програми 131 «Прикладна механіка»

Важливим кроком у розвитку технічної освіти, як однієї зі складових будівництва успішної каїни, є фаховий та якісний підхід до розроблення освітніх програм. Тому, 21 квітня 2022 року в рамках засідання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки відбулася зустріч із робочою групою з розроблення освітньо-професійних програм кафедри. Зокрема, обговор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумовано громадське обговорення бакалаврської освітньо-професійної програми 131 «Прикладна механіка» 26 квітня 2022

Як полтавчани майбутніх вступників зустрічали

17 березня адміністрація та викладачі Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ гостинно зустрічали майбутніх абітурієнтів. Секретар приймальної комісії Людмила Васецька пояснила особливості вступної кампанії 2018 року. Присутні мали можливість переглянути рекламний відеоролик про коледж, а також відвідати майстер-класи з різних спеціальностей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як полтавчани майбутніх вступників зустрічали 19 березня 2018