Н У Х Т

У фокусі уваги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» використання Artificial Intelligence у сучасному світі

14 лютого 2024

У фокусі уваги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» використання Artificial Intelligence у сучасному світі

12 лютого 2024 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним з великим інтересом взяли участь у воркшопі, присвяченому застосуванню штучного інтелекту (Artificial Intelligence) у сучасному світі.

Воркшоп «Using Generative Artificial Intelligence in Everyday Life» (Використання генеративного штучного інтелекту у повсякденному житті) проводив український інвестор, підприємець, експерт з питань міжнародних фінансових ринків і криптовалют, фінансовий радник, засновник Web3-університету професій майбутнього «Learn to Earn Global», засновник блокчейн-платформи «Amsets» Михайло Пацан.

Учасники мали нагоду дізнатися про перспективи розвитку технологій, що базуються на штучному інтелекті, а також практично ознайомитися з різноманітними можливостями його використання у сферах генерації текстів, голосу, музики, зображень і відео. Воркшоп став не лише джерелом нових знань, а й місцем обміну досвідом та ідей, сприяючи розвитку креативності та інноваційного мислення.

Ця ініціатива впроваджується за підтримки Фонду K.Fund Василя Хмельницького, Міністерства освіти і науки України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти на платформі Ukraine Global Faculty, що свідчить про важливість та актуальність теми, а також зацікавленість суспільства у розвитку цих напрямків.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячна модераторам за професійний захід!

Опублікований: 14-02-2024
Читайте також:
Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів, що працює 9-10 вересня 2020 р. у заміському еко-комплексі «Долина Страусів» (с. Ясногородка, Київська обл.) Форум відбувається з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Основні теми – юридичний супровід і захист пивного біз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів 10 вересня 2020

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу

Для здобувачів-бакалаврів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у рамках вивчення дисципліни «Управління зовнішніми процесами» відбувся гостьовий лекторій «Особливості управління логістичними процесами на Філії «МХП Логістика» ПрАТ «МХП». Під час освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу 25 листопада 2024

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочалися захисти дипломних проектів студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом «Харчові технології». Для досягнення поставленої мети – успішного захисту дипломних проєктів, студенти наполегливо працювали та творчо підходили до вирішення технологічних за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 червня 2019

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції підвищують кваліфікацію виробничників

6 лютого викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Наталія Фролова і доцентка Ірина Корецька в рамках кваліфікаційної програми «Сенсорне оцінювання якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів дегустаторів» Інституту післядипломної освіти НУХТ, провели лекційно-практичні заняття, на яких познайомили співр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції підвищують кваліфікацію виробничників 07 лютого 2025