Н У Х Т

«Закохувати у місто» на тренінг-семінарі від фахівця-практика навчалися студенти спеціальності «Туризм»

22 травня 2019

«Закохувати у місто» на тренінг-семінарі від фахівця-практика навчалися студенти спеціальності «Туризм»

20 травня студенти 3 курсу напрямку підготовки «Туризм» мали виняткову нагоду взяти участь у тренінг-семінарі з екскурсійної справи, проведеного управляючим директором екскурсійного бюро «Интересный Киев» Юлією Ліщук.

Фахівець розповіла студентам, як екскурсовод повинен «закохувати у місто», а також знаходити цікаві родзинки для вибагливих екскурсантів.

У свою чергу, студенти навипередки пропонували свої інновації в екскурсії і уважно слухали думку експерта.

Опублікований: 22-05-2019
Читайте також:
Змістовно й інформативно проходять лабораторні роботи на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко провела відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Проєктування харчових виробництв» для здобувачів освіти четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, спеціальності 181 «Харчові технології», професійного спрямування «Технології харчових продуктів оздоровчого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовно й інформативно проходять лабораторні роботи на кафедрі технології оздоровчих продуктів 29 жовтня 2020

Про підготовку операторів ринку до державних перевірок системи HACCP дізналися здобувачі та викладачі

14 грудня 2023 року за ініціативи PROFI CLUB і зовнішніх стейкхолдерів освітньої  програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня Ольги Михайлової та Богдана Михайлова відбувся професійний захід за темою «Підготовка операторів ринку до державних перевірок системи HACCP», спікером якого виступив начальник Головного управління Держпро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про підготовку операторів ринку до державних перевірок системи HACCP дізналися здобувачі та викладачі 14 грудня 2023

Про особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції дізналися студенти й викладачі

22 березня 2018 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся семінар «Особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції» для студентів 3 і 4 курсів за участю ректора Інституту підготовки фахівців Ольги Демиденко та провідного інженера з розроблення та технічної перевірки стандартів Світлани Кохан. Окрім студентів на лекції бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції дізналися студенти й викладачі 23 березня 2018

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в лекції-тренінгу «Застосування маркетингових технологій для популяризації органічного виробництва», що відбувся в рамках циклу лекцій-тренінгів з питань розвитку зеленого переходу та екологізації агропродовольчого бізнесу в Україні, які організувала Сільськогосподарс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі 10 березня 2025