Н У Х Т

Інноваційне навчальне обладнання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

13 травня 2019

Інноваційне навчальне обладнання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У День відкритих дверей НУХТ кафедра мехатроніки та пакувальної техніки презентувала інноваційне навчальне обладнання для залучення нових вступників.

У навчально-науковій лабораторії «Пневматика та пневмоприводи» завідувач кафедри, професор Анатолій Соколенко разом із доцентом кафедри Людмилою Кривопляс-Володіною провели майстер-клас «Пневмосоплова музична грамота на основі мікроконтролера». Його учасники мали змогу самостійно запрограмувати мелодії і відтворити різні цикли роботи навчальних модулів.

Щиро вразила відвідувачів робота кафедри у напрямку професійної підготовки. Підтримка обдарованих студентів Максима Чепура, Олександра Вітюка, Дмитра Іващенка та Катерини Рівної допомогла молоді в опануванні складних технічних систем.

Опублікований: 13-05-2019
Читайте також:
Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока: науковці презентують здобутки

21 вересня наукова програма нашого університеті на Всеукраїнському тижні харчових технологій продовжилася Міжнародною науково-практичною конференцію «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока», що була спільно організована кафедрами технології м’яса і м’ясних продуктів та молока і молочних продуктів. Відкрили роботу конференці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока: науковці презентують здобутки 21 вересня 2023

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи

5 грудня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із приготування тартару від су-шефа ресторану «Easy Breezy» готелю «Aloft» міжнародної мережі «Marriott» і випускника кафедри Андрія Корольчука. Су-шеф познайомив здобувачів бакалаврського ступеня вищої освіти з технологією класичного тартару з яловичини, популярної холодної зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи 06 грудня 2019

Другий день Міжнародної Зимової Школи Жана Моне…

6 грудня 2023 р. відбулося друге онлайн-засідання Міжнародної Зимової Школи Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація». Цього дня говорили про Європейські студії: напрям Жана Моне програми Еразмус+. Спікери –  доцентка кафедри екології та екоменеджменту нашого університету, координаторка проєктів Жана Моне JM RE та JM REW...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий день Міжнародної Зимової Школи Жана Моне… 07 грудня 2023

Мандрівка у світ харчових технологій: гостьова лекція викладачів НУХТ у школі №282

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування», професор Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко провели ряд зустрічей зі старшокласниками школи Ⅰ-Ⅲ ступенів №282 Деснянського району міст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандрівка у світ харчових технологій: гостьова лекція викладачів НУХТ у школі №282 16 травня 2025