Н У Х Т

Бакалаври-біотехнологи у світі фармацевтичних інновацій – #Farmak_Lab 2025

10 листопада 2025

Бакалаври-біотехнологи у світі фармацевтичних інновацій – #Farmak_Lab 2025

6 листопада 2025 року бакалаври-біотехнологи освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» разом із гаранткою освітньої програми, доценткою Світланою Старовойтовою взяли участь у освітньому проєкті #Farmak_Lab, що реалізується компанією АТ «Фармак». Цей освітній проєкт був започаткований ще у 2017 році для молоді, яка прагне дізнатися більше про сучасні виклики та стандарти у фармацевтичному виробництві.

Цього разу студенти відвідали лекцію на тему «Сучасні методи та матеріали для пакування лікарських засобів», яку прочитали фахівці компанії начальник сектору досліджень пакування Павло Омельяненко та старша майстриня цеху з виготовлення твердих лікарських форм Вероніка Дибчук.

Студенти дізналися про функції та вимоги до первинної упаковки лікарських засобів; види матеріалів упаковки; основні критерії вибору оптимального пакування залежно від особливостей препарату; етапи розроблення та тестування упаковки; автоматизацію та роботизацію пакувальних ліній; сучасні тренди та інновації, включаючи smart packaging (сенсори контролю температури та відкривання, електронні етикетки для взаємодії з пацієнтом, технології для відстеження тощо); екотренди.

Захід поєднав реальні кейси, комунікацію з експертами та атмосферу відкритості, що дозволило студентам побачити, як наука і технології працюють «тут і зараз».

Щиро вдячні компанії АТ «Фармак» за організацію освітніх заходів, які надихають, розширюють професійний світогляд і підтримують майбутніх фахівців біотехнологічної та фармацевтичної галузей!

Опублікований: 10-11-2025
Читайте також:
Традиції благодійності маркетологів

Викладачі та студенти кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вкотре продемонстрували свою згуртованість та вміння організовуватися в правильних напрямках. Протягом двох місяців за їх ініціативи тривала благодійна акція «Допомога дітям-інвалідам», завдяки якій вдалося зібрати багато солодощів, канцтоварів, новор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції благодійності маркетологів 14 лютого 2019

Відбулося засідання проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

16 січня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції на виконання розпорядження ректора від 28 грудня 2022 р. № 23 відбулося засідання проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 16 січня 2023

Новий навчальний посібник від колективу авторів кафедри технології зберігання і переробки зерна

Вийшов друком новий навчальний посібник «Інновації у зернових технологіях» науково-педагогічного колективу кафедри технології зберігання і переробки зерна (автори – доценти Євген Харченко, Андрій Шаран, Тетяна Янюк, Олена Супрун-Крестова). У посібнику наведений матеріал, який охоплює широке коло питань: починаючи від інноваційних рішень і новітньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник від колективу авторів кафедри технології зберігання і переробки зерна 25 квітня 2024

З новими трендами індустрії гостинності знайомилися здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 23 по 25 вересня здобувачі вищої освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом із викладачами, доцентами Іриною Корецькою, Іриною Силкою та асистентами Володимиром Захаровим, Ганною Березовою, Владленою Михайленко, Тетяною Роман, Мариною Гулеватою відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoR...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими трендами індустрії гостинності знайомилися здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 вересня 2020