Н У Х Т

Студентки Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ здобули золото в Чемпіонаті України з сумо

06 квітня 2018

Студентки Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ здобули золото в Чемпіонаті України з сумо

Студентки Полтавського коледжу харчових технологій Національного університету харчових технологій Юлія Науменко, Тетяна Притиск та Анна Жарко взяли участь у Чемпіонаті України серед молоді до 23-х років з боротьби сумо, що відбувся у м. Луцьк.

Збірна Полтавщини у командному заліку здобула золоті медалі.

Поздоровляємо дівчат із перемогою і зичимо нових спортивних досягнень.

 

Опублікований: 06-04-2018
Читайте також:
В університеті відбулася зустріч випускників

26 травня за давньою традицією в останню суботу місяця університет зустрічав гостей – своїх випускників, які злетілися до Альма матер звідусіль. Зазвичай вони домовляються про зустріч на ювілей свого випуску – кожні п’ять років, але завжди багато і тих, хто зустрічається на загальному місці збору – площі перед головним корпусом – щороку. Вони навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася зустріч випускників 26 травня 2018

Учасники гуртка мехатроніки та робототехніки представлятимуть Україну у фіналі хакатонів «#Green4Europe» у Німеччині

З 24 листопада по 1 грудня 2021 р. в онлайн-форматі в Україні, Грузії та Німеччині відбулася серія хакатонів «#Green4Europe» для країн східної Європи, мета яких – об’єднати майбутніх лідерів та амбітних змінотворців різних країн для втілення власних інноваційних ідей по вирішенню нагальних екологічних проблем. Співорганізаторами хакатонів виступил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники гуртка мехатроніки та робототехніки представлятимуть Україну у фіналі хакатонів «#Green4Europe» у Німеччині 06 грудня 2021

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 120-те місце у світі серед майже 4500 учасників і 6 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проєкту ROAR за підтримки інформаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі 27 серпня 2024

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих теоретичних знань студентами є практичні заняття. Для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Анастасією Спільчук було проведено відкрите практичне заняття «Організація роботи м'ясного цеху в закладах ресторанного господарства» з дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 16 листопада 2018