Н У Х Т

Актуальна інформація «з перших вуст» для здобувачів-фінансистів

19 травня 2021

Актуальна інформація «з перших вуст» для здобувачів-фінансистів

Здобувачі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» разом із завідувачкою кафедри, професоркою Ладою Шірінян і доцентом Михайлом Аричем на запрошення кафедри банківської справи та страхування Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана взяли участь у круглому столі, присвяченому обговоренню проєкту Закону України «Про страхування» № 5315.

Метою проведення круглого столу було обговорення актуальних питань проблемних аспектів законопроєкту про страхування та діалог для пошуку нового змісту, опрацювання напрямів його удосконалення задля сталого розвитку страхового ринку, тенденцій і прогнозів щодо майбутніх макроекономічних викликів; обговорення результатів діяльності страхового ринку у 2020-2021 рр. та їх узагальнюючі висновки.

Спікерами заходу виступили начальниця управління методології і регулювання страхового ринку Департаменту методології регулювання діяльності небанківських фінансових установ НБУ Леся Бурбель із доповіддю «Нові підходи до регулювання страхового ринку»; генеральний директор Асоціації «Страховий бізнес» В’ячеслав Черняховський із доповіддю «Законопроєкт «Про страхування»: довгоочікувані зміни та несподівані ризики» та президент Федерації страхових посередників України Сергій Іншаков, який висвітлив питання поточного стану страхових (перестрахових) брокерів і страхових агентів, проблеми, пов’язані з їх діяльністю, та шляхи їх вирішення.

Професорка Лада Шірінян взяла активну участь в обговоренні та акцентувала увагу регулятора на необхідності залучення науковців до обговорення актуальних питань і врахування їх пропозицій і наукового доробку при створенні законопроєктів.

Круглий стіл є своєчасним і продуктивним заходом, що сприятиме професійному діалогу регулятора з ринковими компаніями, обміну ідеями щодо ефективної розбудови вітчизняного фінансового ринку та чудовою можливістю для здобувачів почути актуальну інформацію «з перших вуст».

Опублікований: 19-05-2021
Читайте також:
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширює спектр співпраці з Інститутом продовольчих ресурсів НААНУ

21 березня 2019 р. відбулася робоча зустріч професора кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталія Прибильського з працівниками Державного дослідного підприємства Інституту продовольчих ресурсів НААН України, заступником директора Григорієм Мисаном, заступником директора з виробництва та якості продукції Вікторією Ушаковою, началь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширює спектр співпраці з Інститутом продовольчих ресурсів НААНУ 21 березня 2019

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів успішно захистила кандидатську дисертацію

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тетяна Полонська успішно захистила кандидатську дисертацію «Технологія косметичного крему-пілінгу з мінеральними абразивами», виконану під керівництвом професора Валерія Манка. Дисертаційна робота присвячена вирішенню науково-практичного завдання розроблення наукови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів успішно захистила кандидатську дисертацію 23 березня 2018

Вступники до магістратури отримали рекомендації до зарахування на бюджет

За результатами конкурсного відбору оприлюднено рейтингові списки вступників, рекомендованих для зарахування до магістратури на бюджетну форму навчання. У електронних кабінетах вступників, які отримали рекомендацію на бюджетне місце, навпроти однієї із заяв статус змінився з «Допущено» на «Рекомендовано до зарахування (навчання за державним (регіо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури отримали рекомендації до зарахування на бюджет 25 серпня 2023

«Ресторатор-майбутнього» – конкурс для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів НУХТ

Напередодні новорічних свят і сесійних днів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за підтримки деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вперше відбувся практично-технологічний конкурс «Ресторатор-майбутнього» для здобувачів освіти з відокремлених структурних підрозділів нашого університету, що навчаються...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Ресторатор-майбутнього» – конкурс для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів НУХТ 13 грудня 2021