Н У Х Т

Актуальна інформація «з перших вуст» для здобувачів-фінансистів

19 травня 2021

Актуальна інформація «з перших вуст» для здобувачів-фінансистів

Здобувачі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» разом із завідувачкою кафедри, професоркою Ладою Шірінян і доцентом Михайлом Аричем на запрошення кафедри банківської справи та страхування Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана взяли участь у круглому столі, присвяченому обговоренню проєкту Закону України «Про страхування» № 5315.

Метою проведення круглого столу було обговорення актуальних питань проблемних аспектів законопроєкту про страхування та діалог для пошуку нового змісту, опрацювання напрямів його удосконалення задля сталого розвитку страхового ринку, тенденцій і прогнозів щодо майбутніх макроекономічних викликів; обговорення результатів діяльності страхового ринку у 2020-2021 рр. та їх узагальнюючі висновки.

Спікерами заходу виступили начальниця управління методології і регулювання страхового ринку Департаменту методології регулювання діяльності небанківських фінансових установ НБУ Леся Бурбель із доповіддю «Нові підходи до регулювання страхового ринку»; генеральний директор Асоціації «Страховий бізнес» В’ячеслав Черняховський із доповіддю «Законопроєкт «Про страхування»: довгоочікувані зміни та несподівані ризики» та президент Федерації страхових посередників України Сергій Іншаков, який висвітлив питання поточного стану страхових (перестрахових) брокерів і страхових агентів, проблеми, пов’язані з їх діяльністю, та шляхи їх вирішення.

Професорка Лада Шірінян взяла активну участь в обговоренні та акцентувала увагу регулятора на необхідності залучення науковців до обговорення актуальних питань і врахування їх пропозицій і наукового доробку при створенні законопроєктів.

Круглий стіл є своєчасним і продуктивним заходом, що сприятиме професійному діалогу регулятора з ринковими компаніями, обміну ідеями щодо ефективної розбудови вітчизняного фінансового ринку та чудовою можливістю для здобувачів почути актуальну інформацію «з перших вуст».

Опублікований: 19-05-2021
Читайте також:
Науково-дослідні аспекти переддипломної практики магістранток-біотехнологинь

Відомо, що практика є невід’ємною складовою навчального процесу, важливим етапом у житті кожного здобувача вищої освіти. Перший семестр другого року навчання підготував для всіх магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології чудову можливість відпрацювати професійні навички та досконало з’ясувати тонкощі подальшої трудової діяльності в галузі б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-дослідні аспекти переддипломної практики магістранток-біотехнологинь 13 жовтня 2021

Вітання приймають магістри з готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти відбулася у формі публічного захисту ква...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання приймають магістри з готельно-ресторанної справи 24 лютого 2022

Принцип міжнародної інтеграції у сфері вищої освіти для забезпечення якісної підготовки фахівців реалізовує кафедра готельно-ресторанної справи

Студентство і колектив кафедри готельно-ресторанної справи з нетерпінням чекали на чергову зустріч з директором з маркетингу та розвитку Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі, паном Гораном Йордановим. Гостьовий лекторій від представника іноземного партнера кафедри був запланований у рамках ІХ Всеукраїнської науково...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принцип міжнародної інтеграції у сфері вищої освіти для забезпечення якісної підготовки фахівців реалізовує кафедра готельно-ресторанної справи 21 травня 2020

Плідна співпраця викладачів та випускників кафедри технології оздоровчих продуктів триває

Викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, доцентка Надія Івчук та асистентка Тетяна Федоренко продовжують співпрацювати з випускницею освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Ольгою Полевик, яка зараз обіймає посаду менеджерки-технологині компанії «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА», що спеціалізуєтьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця викладачів та випускників кафедри технології оздоровчих продуктів триває 12 листопада 2021