Н У Х Т

Квітень починаємо з Дня відкритих дверей університету

03 april 2021

Квітень починаємо з Дня відкритих дверей університету

Невпинно наближається завершення навчального року, і все більше цьогорічних випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів турбує питання вибору подальшого життєвого шляху. Колектив нашого університету завжди приходить на допомогу майбутнім вступникам, і навіть в умовах дистанційних комунікацій, відшукує можливості для надання їм фахових роз’яснень щодо можливостей здобуття вищої освіти.

3 квітня відбувся черговий профорієнтаційний івент НУХТ, де фахівці Приймальної комісії, підготовчого відділення, навчально-наукових інститутів і факультетів університету докладно розповіли про діяльність нашого закладу вищої освіти, про пріоритетні напрямки, які забезпечують навчальні й наукові підрозділи НУХТ, надали ґрунтовну, необхідну вступникам інформацію про особливості вступу і відповіли на всі питання, що їх хвилюють.

Відеофільм, що розпочав зустріч, яскраво проілюстрував усі аспекти життя університету і зразу ж відповів на левову частку питань – про історію заснування і відомих особистостей, що стояли біля витоків навчального закладу, структурні підрозділи й матеріально-технічну базу, де ведеться навчальний процес, зручне розташування у центрі міста усіх навчальних корпусів і студентський кампус, можливість займатися науковими дослідженнями, спорт і дозвілля.

Далі покрокову інструкцію вступника презентував заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Вадим Серпученко. Від нього учасники заходу дізналися про усе, що стосується умов і правил вступу у 2021 році, всі терміни, дати, необхідні документи й порядок їх подання. Всі незрозумілі моменти – чим пороговий бал відрізняється від прохідного, скільки заяв можна подавати на бюджет і скільки на контракт, як обчислюється конкурсний бал тощо – були роз’яснені фахівцем.

Не менш корисною для вступників була інформація від завідувачки підготовчого відділення Валентини Кудіної, адже багато хто потребує додаткової підготовки для складання ЗНО. У цьому старшокласникам і студентам старших курсів коледжів можуть допомогти фахівці підготовчого відділення, де працюють 8-ми, 6-ти і 4-місячні підготовчі курси.

Можливістю ближче познайомитися з інститутами і факультетами НУХТ й спеціальностями, за якими там навчають, наші гості змогли скористатися після завершення загальної конференції.

Вичерпну інформацію майбутні вступники отримали з відеороликів, насичених інформативних презентацій керівників підрозділів, виступів викладачів випускових кафедр і здобувачів освіти, що поділилися відвертими історіями свого вибору закладу вищої освіти й враженнями від навчання у НУХТ. Якщо ж якісь питання все ще лишилися без відповіді – слідкуйте за нашими оголошеннями про наступні зустрічі на сайті та у соціальних мережах.

Бажаємо учням і студентам коледжів отримати міцні знання для успішного вступу до Національного університету харчових технологій, сміливих мрій та яскравих перемог! Зробіть впевнений крок у майбутнє! З дипломом НУХТ здійсняться ваші мрії! 

Published on: 03-04-2021
Read also:
Гість зі швейцарського закладу вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи

20 травня на кафедру готельно-ресторанної справи завітав директор з маркетингу та розвитку Східної Європи швейцарської групи освітніх закладів SEG (Swiss Education Group), до якої входить 5 рейтингових університетів, Горан Йорданов. У теплій атмосфері гостя зустріли в.о. завідувача кафедри Віктор Доценко, доцент кафедри Віта Цирульнікова і старший...

READ YOURSELF

Гість зі швейцарського закладу вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи 22 may 2019

НУХТ – срібний призер ХХ Чемпіонату м. Києва з футзалу

Відбувся довгоочікуваний фінал ХХ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО. Найкращі команди – нашого університету та Київського національного університету будівництва і архітектури зустрілися в фіналі на майданчику КНУБА, щоб виявити переможця. Трибуни спорткомплексу були вщент забиті підтримкою нашого суперника. Поєдинок розпо...

READ YOURSELF

НУХТ – срібний призер ХХ Чемпіонату м. Києва з футзалу 05 may 2023

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено!

30 квітня на кафедрі експертизи харчових продуктів в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Цей захід об’єднав талановитих студентів із провідних закладів вищої освіти України: Харківського національного економічного ун...

READ YOURSELF

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено! 01 may 2025

Масштабне наукове зібрання цукровиків України й зарубіжжя розпочало роботу

26 березня 2019 року в університеті розпочала роботу традиційна Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Захід відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України. Як і у попередні роки у рамках конференції працює виставка сучасних технолог...

READ YOURSELF

Масштабне наукове зібрання цукровиків України й зарубіжжя розпочало роботу 26 march 2019