Н У Х Т

Біотехнологи НУХТ – професіонали своєї справи!

11 вересня 2019

Біотехнологи НУХТ – професіонали своєї справи!

10 вересня 2019 р. у конференц-залі готелю «Русь» представники хімічного концерну «BASF SE» провели семінар «Таблетування та грануляція». Серед його учасників були й студенти кафедри біотехнології і мікробіології – магістрант ІІ року навчання Ігор Ключка та випускник кафедри 2019 р. Артем Герштман.

У ході семінару доповідачі говорили про найбільш складні деталі процесів прямого пресування, вологої грануляції, сухої грануляції, грануляції у псевдозрідженому шарі тощо. Окрім цього, представники компанії навели ряд переваг їхньої продукції порівняно з іншими виробниками та презентували нові продукти власного виробництва. Цікавим було те, що під час власних досліджень компанія не намагається перевершити своїх конкурентів, а навпаки – перевершити результати власних попередніх досліджень.

Слід зазначити, що Ігор Ключка не тільки навчається на денній формі, але й працює техніком-технологом у відділі трансферу технологій ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», де до недавнього часу працював у групі технологій твердих лікарських форм дослідно-впроваджувальної лабораторії. Поєднувати роботу і навчання дуже важко, але Ігор довів, що при правильному плануванню часу все можна реалізувати і встигнути. До речі, працюючи і навчаючись, Ігор ще займається науковою роботою на кафедрі, є учасником студентського наукового гуртка «BIOTECH». У 2017/2018 н.р. він отримував академічну стипендію Президента України, а у 2018/2019 н.р став переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» (диплом ІІІ ступеня).

Випускник кафедри Артем Герштман займає посаду інженера-технолога групи технологій твердих лікарських форм дослідно-впроваджувальної лабораторії ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод». Під час навчання, Артем також був учасником гуртка «BIOTECH», став переможцем ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці» (диплом І ступеня, 2017 р.), був відзначений оргкомітетом ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища» (диплом оргкомітету, 2018 р.).

Кафедра біотехнології і мікробіології пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, талантами та досягненнями примножують славу Національного університету харчових технологій. Наші випускники-біотехнологи – це беззаперечно знак якості і гордість кафедри!

Опублікований: 11-09-2019
Читайте також:
Вітаємо з Днем Українського Прапора та Днем Незалежності України!

Шановні викладачі, співробітники, здобувачі вищої освіти! Щиро вітаю вас із національними святами нашої державності – Днем Українського Прапора і Днем Незалежності України! Український Прапор сьогодні став символом свободи і незалежності, мужності і героїзму, слави й відродження не лише для нас, а й для всього світу. З ним йдуть у бій, його трима...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з Днем Українського Прапора та Днем Незалежності України! 23 серпня 2022

У постійному фокусі кафедри готельно-ресторанної справи – академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу

За ініціативи в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбувся семінар «Академічна етика. Регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт». Аудиторія в онлайні – здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання, які приступили до виконання кваліфікаційної роботи. На се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У постійному фокусі кафедри готельно-ресторанної справи – академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу 27 жовтня 2021

До захисту докторської дисертації готується доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

24 вересня 2020 р. на міжкафедральному науковому семінарі була представлена дисертаційна робота «Науково-технічне обґрунтування процесу коагуляції гідро та оксидовмісними наносистемами в харчових технологіях» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту докторської дисертації готується доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 28 вересня 2020

Про харчові добавки та регламенти ЄС щодо їх використання дізналися магістранти освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

10 листопада 2022 року відбулася відкрита лекція професорки кафедри технології молока і молочних продуктів Оксани Кочубей-Литвиненко, до якої долучилися усі викладачі кафедри на чолі із завідувачкою, професоркою Галиною Поліщук. Підтримати колегу прийшли викладачі з кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів – професорка Юлія Камбу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчові добавки та регламенти ЄС щодо їх використання дізналися магістранти освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» 10 листопада 2022