Н У Х Т

Cтуденти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відкривають для себе палітру харчових виробництв

30 березня 2019

Cтуденти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відкривають для себе палітру харчових виробництв

Цього разу група МО-4-2 відвідала пивоварний завод компанії Carlsberg Ukraine. Студенти були ознайомлені з його історією, структурними підрозділами та основними цехами виробництва.

Неймовірні враження на бакалаврів справили передові світові інновації, як у технологічних аспектах, так і у оснащенні заводу – новітнє обладнання виробництва Бельгії, Німеччини та Швейцарії; технологічний процес, побудований із урахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров'я та навколишнього середовища.

Також, майбутні технологи харчових виробництв дізналися більше про системи якості та безпечності, які функціонують на підприємствах харчової промисловості: систему менеджменту якості ISO 9001:2008, систему менеджменту навколишнього середовища ISO 14001:2004, системи менеджменту безпеки харчових продуктів ISO 22000:2005 (включаючи систему НАССР).

Особливо вражаючим фактом для студентів було те, що пліч-о-пліч із самою пивоварною компанією процвітають ініціативи з підтримки престижних наукових відкриттів, творів мистецтва і культури.

Так, у 1883 році вперше в історії пивоваріння професор Еміль Крістіан Хансен вивів чисту культуру пивоварних дріжджів Saccharomyces Carlsbergensis, а 1909-го року професор Серен Педер Лауріц Серенсен розробив шкалу pH.

Завершальною нотою стала дегустація асортиментного ряду продукції компанії.

Відвідування студентами кафедри технології молока і молочних продуктів найсучасніших підприємств харчової промисловості сприяє практичному опануванню отриманих теоретичних знань за період навчання в університеті та в подальшому сформує їх як висококваліфікованих фахівців харчової промисловості України. 

Опублікований: 30-03-2019
Читайте також:
Викладачі кафедри фінансів продовжують підвищувати кваліфікацію

Незважаючи на всі виклики сьогодення та відпустку, викладачі кафедри фінансів продовжують підвищувати кваліфікацію. Завідувачка кафедри, професорка Лада Шірінян і доцентки Світлана Бойко та Катерина Третяк успішно завершили онлайн-курс для викладачів платформи Prometheus «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів». Доцентка Світлана Бой...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фінансів продовжують підвищувати кваліфікацію 08 серпня 2022

Викладач кафедри фінансів – стипендіат програми Agri Food MBA

Однією з ключових цілей кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ є поєднання наукових досягнень із сучасною практикою ведення господарської діяльності у харчовій та аграрній сферах. Колектив кафедри плідно працює над виконанням держбюджетної науково-дослідної роботи «Удосконалення фінансового механізму системи АПК...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри фінансів – стипендіат програми Agri Food MBA 27 грудня 2017

Ще один день турботи від наших студентів для вихованців Свалявського обласного будинку дитини

19 грудня в Україні святкують День святителя і чудотворця Миколая. Він вважається захисником бідних і знедолених. Найбільше його люблять діти, для яких Миколай був і є «почесним охоронцем». Вони свято вірили і вірять в існування доброго захисника і намагаються не гнівити його. І тоді Святий принесе дарунки та солодощі. Так діткам зі Свалявського о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один день турботи від наших студентів для вихованців Свалявського обласного будинку дитини 22 грудня 2018

Фінішував бакалаврський марафон здобувачів-фінансистів

Завершився освітній бакалаврський марафон для здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Захисти кваліфікаційних робіт відбувалися два дні на платформі Zoom. Цього року дипломи за зазначеною спеціальністю  отримали 23 бакалаври. Екзаменаційна комісія у складі професорки Лади Шірінян (голова ЕК), професора Олексія Лис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішував бакалаврський марафон здобувачів-фінансистів 23 червня 2022