Н У Х Т

Оnline-зустріч «Ресторанний бізнес в умовах війни» від зовнішніх стейкхолдерів

14 жовтня 2022

Оnline-зустріч «Ресторанний бізнес в умовах війни» від зовнішніх стейкхолдерів

13 жовтня 2022 р. на запрошення зовнішніх стейкхолдерів освітньої програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 181 «Харчові технології», директора ГО «Ресторанна гільдія» Богдана Михайлова та директорки навчального центру PROFI CLUB Ольги Михайлової здобувачі освіти та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли активну участь у online-зустрічі «Ресторанний бізнес в умовах війни».

Під час зустрічі розглянули: зміни законодавства під час війни: РРО, кадри, кредити, перевірки тощо; релокація бізнесу і оптимізація витрат; стратегії бізнесу та нові орієнтири в умовах воєнного стану; масштабування, скорочення, призупинення чи релокація бізнесу - що робити; мілітарі-маркетинг і піар на війні; як забезпечити стійкість бізнесу та керівника у воєнні часи; новий підхід до команди: як допомогти і підтримати.

Спікерами виступили: власниця і директорка компанії «Калина Консалт», авторка курсу «Реальна бухгалтерія», консультантка з обліку та оподаткування з досвідом роботи 10 років (у т.ч. у ресторанному бізнесі) на всіх ділянках у бухгалтерії Любов Романчук, що спеціалізується на постановці фінансового обліку, роботі з контролюючими органами, впровадженні інформаційних та CRM-систем; фінансова керівниця з досвідом роботи майже 15 років (від бухгалтера до фінансового директора ресторанної мережі), дипломована спеціалістка з фінансової звітності та фінансового менеджменту (IFA, Лондон), а також зі стратегічного менеджменту (IFA, London) Леся Ключко, яка має досвід реорганізації та оптимізації фінансового обліку на базі персонального консалтингу у 17 проєктах сфери HoReCa, досвід роботи як керівника фінансового відділу та головного бухгалтера у 7 проєктах (у т.ч. Козирна Карта і Honey); власниця і керуюча кав’ярні Keks Bar Lviv Марія Чемеринська, з досвідом відкриття та керування 38 закладами мережі та 5 локальними закладами, провела навчання для майже тисячі спеціалістів і корпоративні тренінги для понад 20 компаній, майже 20 років у ресторанному бізнесі і пройшла шлях від офіціанта до власника бізнесу; засновниця платформи позитивних трансформацій та самодослідження «Vinachevska.Universe», психологиня, тренерка особистісного зростання та трансформацій особистості, ведуча та організаторка тренінгів, метафоричних вечорів і виїзних семінарів і ретритів із акцентом на самодослідження та глибше пізнання самого себе Юлія Віначевська.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлюють подяку Богдану Михайлову та Ользі Михайловій за корисний і цікавий захід!

Опублікований: 14-10-2022
Читайте також:
На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре», на якому була представлена доповідь здобувача кафедри Ольги Пушки (науковий керівник - доцент Андрій Гавриш). На науковому заході були присутні представники кафедр готельно-ресторанної справи, технології ресторанної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар 01 березня 2018

Про передові рішення для фармацевтичного виробництва, технології та пакування дізнався доцент кафедри біотехнології і мікробіології

У Києві відбулася Міжнародна конференція-форум «Індустрія 4.0: Передові рішення для фармацевтичного виробництва, технології та пакування». Конференція організована редакцією журналу «Фармацевтическая отрасль» за участю провідних фармацевтичних і машинобудівних фірм, як вітчизняних, так і закордонних. На запрошення організаторів конференцію відвіда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про передові рішення для фармацевтичного виробництва, технології та пакування дізнався доцент кафедри біотехнології і мікробіології 30 вересня 2019

Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока: науковці презентують здобутки

21 вересня наукова програма нашого університеті на Всеукраїнському тижні харчових технологій продовжилася Міжнародною науково-практичною конференцію «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока», що була спільно організована кафедрами технології м’яса і м’ясних продуктів та молока і молочних продуктів. Відкрили роботу конференці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока: науковці презентують здобутки 21 вересня 2023

Успішна акредитаційна експертиза відразу трьох освітньо-професійних програм відбулася у Волинському коледжі НУХТ

Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України №№799-л, 800-л від 10.06.2019 р. та 870-л від 12.06.2019 р. у Волинському коледжі нашого університету відбувалася первинна акредитаційна експертиза освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування», «Інженерія програмного забезпечення», «Облік і оподаткування». До екс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна акредитаційна експертиза відразу трьох освітньо-професійних програм відбулася у Волинському коледжі НУХТ 09 липня 2019