Н У Х Т

Оnline-зустріч «Ресторанний бізнес в умовах війни» від зовнішніх стейкхолдерів

14 жовтня 2022

Оnline-зустріч «Ресторанний бізнес в умовах війни» від зовнішніх стейкхолдерів

13 жовтня 2022 р. на запрошення зовнішніх стейкхолдерів освітньої програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 181 «Харчові технології», директора ГО «Ресторанна гільдія» Богдана Михайлова та директорки навчального центру PROFI CLUB Ольги Михайлової здобувачі освіти та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли активну участь у online-зустрічі «Ресторанний бізнес в умовах війни».

Під час зустрічі розглянули: зміни законодавства під час війни: РРО, кадри, кредити, перевірки тощо; релокація бізнесу і оптимізація витрат; стратегії бізнесу та нові орієнтири в умовах воєнного стану; масштабування, скорочення, призупинення чи релокація бізнесу - що робити; мілітарі-маркетинг і піар на війні; як забезпечити стійкість бізнесу та керівника у воєнні часи; новий підхід до команди: як допомогти і підтримати.

Спікерами виступили: власниця і директорка компанії «Калина Консалт», авторка курсу «Реальна бухгалтерія», консультантка з обліку та оподаткування з досвідом роботи 10 років (у т.ч. у ресторанному бізнесі) на всіх ділянках у бухгалтерії Любов Романчук, що спеціалізується на постановці фінансового обліку, роботі з контролюючими органами, впровадженні інформаційних та CRM-систем; фінансова керівниця з досвідом роботи майже 15 років (від бухгалтера до фінансового директора ресторанної мережі), дипломована спеціалістка з фінансової звітності та фінансового менеджменту (IFA, Лондон), а також зі стратегічного менеджменту (IFA, London) Леся Ключко, яка має досвід реорганізації та оптимізації фінансового обліку на базі персонального консалтингу у 17 проєктах сфери HoReCa, досвід роботи як керівника фінансового відділу та головного бухгалтера у 7 проєктах (у т.ч. Козирна Карта і Honey); власниця і керуюча кав’ярні Keks Bar Lviv Марія Чемеринська, з досвідом відкриття та керування 38 закладами мережі та 5 локальними закладами, провела навчання для майже тисячі спеціалістів і корпоративні тренінги для понад 20 компаній, майже 20 років у ресторанному бізнесі і пройшла шлях від офіціанта до власника бізнесу; засновниця платформи позитивних трансформацій та самодослідження «Vinachevska.Universe», психологиня, тренерка особистісного зростання та трансформацій особистості, ведуча та організаторка тренінгів, метафоричних вечорів і виїзних семінарів і ретритів із акцентом на самодослідження та глибше пізнання самого себе Юлія Віначевська.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлюють подяку Богдану Михайлову та Ользі Михайловій за корисний і цікавий захід!

Опублікований: 14-10-2022
Читайте також:
Усі етапи біотехнологічного виробництва в компанії «BioNorma»

Кожного року студенти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології проходять технологічну та переддипломну практику на різних підприємствах фармацевтичної, біотехнологічної і харчової галузей промисловості. Цієї зими Марина Качківська, Костянтин Цвєтков і Вадим Мурка відправилися на біотехнологічне виробництво, що належить компанії «BioNorma», пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі етапи біотехнологічного виробництва в компанії «BioNorma» 04 лютого 2021

Перші успішні кроки в науці першокурсників економічних спеціальностей

11 квітня 2024 року в рамках ювілейної 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» успішно відпрацювала секція «Економічна теорія». Учасники секції – здобувачі першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ під ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успішні кроки в науці першокурсників економічних спеціальностей 15 квітня 2024

Засідання маркетологів-інтелектуалів в умовах пандемії

На кафедрі маркетингу відбулося засідання наукового гуртка «Інтелектуал», присвячене секретам успішного копірайтингу. Зустріч відбувалася у форматі відеоконференції, тож навіть в умовах пандемії здобувачі змогли зібратися та обговорити цікаву інформацію. Із першою доповіддю «Копірайтинг як професійна і творча діяльність» виступила Віка Грунська, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання маркетологів-інтелектуалів в умовах пандемії 18 вересня 2020

Вентиляція приміщень в «епоху» коронавірусу – експертом для аудиторії доктора Комаровського виступив доцент НУХТ

Викладачі університету продовжують надавати роз'яснення глядачам популярних телевізійних і Інтернет-проєктів. Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, к.т.н. Олексій Пилипенко взяв участь у програмі доктора Комаровського «Вентиляція приміщень в «епоху» коронавірусу. Розбираємося разом із експертом». Говорили про норми температури та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вентиляція приміщень в «епоху» коронавірусу – експертом для аудиторії доктора Комаровського виступив доцент НУХТ 18 грудня 2020