Н У Х Т

Завершилося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

09 червня 2021

Завершилося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Завершилося нагородження переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», що відбувся на базі нашого університету.

Завдяки пом’якшенню карантинних обмежень, церемонію вдалося провести офлайн. Переможцям та їх керівникам особливо приємно було отримати нагороди та почути вітальні слова від деканки факультету біотехнології та екологічного контролю НУХТ, членкині галузевої експертної ради НАЗЯВО з галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія» Наталії Грегірчак, яка вручила переможцям і фіналістам дипломи, а також брендову сувенірну продукцію та цінні призи від спонсора, компанії «Фармак», а всім керівникам юних науковців – подяки за підготовку фіналістів і переможців конкурсу.

Вітаємо здобувача Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького Богдана  Пшонюка (Диплом ІІІ ступеня) та здобувачів Національного університету «Львівська політехніка» – Катерину Князеву (Диплом ІІ ступеня), Рустема Левчука (фіналіст ІІ туру), Марію Зрайло (фіналістка ІІ туру), Анастасію Лагоцьку (учасницю ІІ туру), Діану Ілик (учасницю ІІ туру).

Здобувачі, які виявились на вершині п’єдесталу і отримали Дипломи І та ІІ ступеня, серед них – Катерина Князева, отримали від спонсора планшети.

Бажаємо молодим науковцям подальших успіхів і нових досягнень!

Опублікований: 09-06-2021
Читайте також:
Магістранти дізнаються про інновації в технології виробництва цукру

Науковці Інституту продовольчих ресурсів НААН України розпочали читати традиційні гостьові лекції для здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах». 7 жовтня старший науковий співробітник Інституту, к.т.н. Сергій Ткаченко прочитав д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти дізнаються про інновації в технології виробництва цукру 10 жовтня 2024

МОН запустило опитування представників бізнесу щодо пріоритетів у наукових дослідженнях

Які інноваційні розробки цікаві великим компаніям, якими мають бути  пріоритети та фінансування наукової сфери? Міністерство освіти і науки запустило опитування для представників бізнесу, – повідомляє прес-служба відомства. До проєкту також долучилися Міністерство цифрової трансформації та Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН запустило опитування представників бізнесу щодо пріоритетів у наукових дослідженнях 14 січня 2020

Співробітництво НУХТ з Інститутом садівництва НААН України

Продовжується співробітництво у галузі науки і освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з лабораторією інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН України при реалізації бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітництво НУХТ з Інститутом садівництва НААН України 21 грудня 2023

Досвід міжнародного співробітництва

Після довготривалого проходження виробничої практики у Болгарії повернулися студенти груп кулінарного та готельного-ресторанного напряму підготовки Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету. Практика проходить у рамках програми міжнародного співробітництва між готельно-ресторанними комплексами Болгарії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід міжнародного співробітництва 13 жовтня 2021