Н У Х Т

Завершилося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

09 червня 2021

Завершилося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Завершилося нагородження переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», що відбувся на базі нашого університету.

Завдяки пом’якшенню карантинних обмежень, церемонію вдалося провести офлайн. Переможцям та їх керівникам особливо приємно було отримати нагороди та почути вітальні слова від деканки факультету біотехнології та екологічного контролю НУХТ, членкині галузевої експертної ради НАЗЯВО з галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія» Наталії Грегірчак, яка вручила переможцям і фіналістам дипломи, а також брендову сувенірну продукцію та цінні призи від спонсора, компанії «Фармак», а всім керівникам юних науковців – подяки за підготовку фіналістів і переможців конкурсу.

Вітаємо здобувача Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького Богдана  Пшонюка (Диплом ІІІ ступеня) та здобувачів Національного університету «Львівська політехніка» – Катерину Князеву (Диплом ІІ ступеня), Рустема Левчука (фіналіст ІІ туру), Марію Зрайло (фіналістка ІІ туру), Анастасію Лагоцьку (учасницю ІІ туру), Діану Ілик (учасницю ІІ туру).

Здобувачі, які виявились на вершині п’єдесталу і отримали Дипломи І та ІІ ступеня, серед них – Катерина Князева, отримали від спонсора планшети.

Бажаємо молодим науковцям подальших успіхів і нових досягнень!

Опублікований: 09-06-2021
Читайте також:
Здобувачка партнерського ЗВО завершила навчання у НУХТ за програмою академічної мобільності

Згідно з узгодженою програмою академічної мобільності між Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ і Полтавським державним аграрним університетом студентка третього курсу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва Полтавського державного аграрного університету Олеся Івер, що навчається за галуззю знань 18 «Ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачка партнерського ЗВО завершила навчання у НУХТ за програмою академічної мобільності 23 червня 2022

Гості Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ продовжують давати майстер-класи студентам

3 квітня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав Максим Івченко. Він є ініціатором та організатором цілої низки майстер-класів від бренд-шефів ресторанів міста Суми, що відбувалися на базі нашого коледжу. Максим вирішив провести власний майстер-клас, адже сам колись працював у сфері ресторанного бізнесу. Він розповів студентам про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ продовжують давати майстер-класи студентам 03 квітня 2018

Ефективна виробнича практика – запорука майбутнього успіху здобувачів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах кафедри відбувається підсумкова конференція здобувачів по результатах проходження виробничої практики на передових м'ясопереробних підприємствах країни. Ось цього року 5 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективна виробнича практика – запорука майбутнього успіху здобувачів 06 жовтня 2020

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2019 року студенти збірної групи з англійської мови ТІ 1-2 та ТІ 1-3 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Олесею Старковою провели захід, присвячений події Eat What You Want Day (Їж, що забажаєш), яка відбудеться 11 травня в різних країнах світу. Майбутнім харчовим технологам було дуже цікаво провести своє до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 10 травня 2019