Н У Х Т

Насичений день кафедри експертизи харчових продуктів

18 квітня 2024

Насичений день кафедри експертизи харчових продуктів

Ні дощова погода, ні тривога не стали на заваді відвідуванню Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки кафедрою експертизи харчових продуктів.

17 квітня студенти групи ХЕ-1-7 разом із молодшими кураторами та кураторкою групи, асистенткою кафедри Анною Логіновою відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP. Здобувачі плідно та цікаво провели час, завдяки доцентам кафедри Оксані Петруші та Богдану Пащенку, які охоче розповідали про технології виготовлення продуктів та обладнання, представлені на форумі.

Викладачі також не забули про розширення кола своїх знань і долучилися до круглого столу «Законодавчі акти в дії», де отримали нові знання, якими будуть ділитися зі здобувачами освіти на заняттях.

Опублікований: 18-04-2024
Читайте також:
Бакалаври освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» захищають кваліфікаційні роботи англійською мовою

11 червня 2024 року розпочалися захисти кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». Екзаменаційна комісія у складі д.т.н., професора, завідувача кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» захищають кваліфікаційні роботи англійською мовою 13 червня 2024

Розпочалося приймання заяв і документів на вступ до магістратури

Сьогодні розпочалося приймання заяв і документів на вступ до магістратури за денною та заочною формами навчання. Вступники можуть подати до п'яти заяв на бюджет і до 10 заяв на контракт. Заяви подаються тільки в електронній формі на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/, за виключенням випадків, зазначених у п.6.3. розділу 6 Правил прийому до університ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалося приймання заяв і документів на вступ до магістратури 01 серпня 2024

Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр»

16 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних магістерських робіт. Цього дня своє право на отримання освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» доводили здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування». Екзаменаційна комісія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр» 16 лютого 2022

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Сучасні тенденції розвитку спеціалізованих закладів ресторанного господарства в умовах сьогодення». Організаторка і модераторка заходу – доцентка Тетяна Нікітіна, на запрошення якої до академічного онлайн-простору кафедри завітав успішний випускник, талановитий кондитер, власник hom...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 листопада 2021