Н У Х Т

Активний профорієнтаційний марафон від представників Приймальної комісії НУХТ

01 березня 2024

Активний профорієнтаційний марафон від представників Приймальної комісії НУХТ

1 березня 2024 року представники Приймальної комісії НУХТ – відповідальна секретарка, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець та член приймальної комісії, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський відвідали загальноосвітні навчальні заклади міста Борисполя – Бориспільський ліцей імені Юрія Головатого, Бориспільський ліцей імені Костянтина Могилка та Бориспільський ліцей «Перпектива» імені Володимира Мономаха.

Під час зустрічей у Бориспільському ліцеї імені Юрія Головатого та Бориспільському ліцеї імені Костянтина Могилка вони поспілкувалися зі здобувачами 9-11 класів і розповіли про структуру нашого університету, переваги навчання в ньому, практичну підготовку здобувачів освіти та працевлаштування випускників за отриманим фахом.

Також присутні дізналися про особливості та новації вступної кампанії-2024, Дні відкритих дверей, майстер-класи, що плануються для школярів на весняних канікулах, можливість участі у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ, перший етап яких триває дистанційно до 8 березня 2024 року та про можливість підготовки до НМТ-2024 на Підготовчому відділенні НУХТ.

Під час спілкування у Бориспільському ліцеї «Перпектива» імені Володимира Мономаха до представників Примальної комісії НУХТ також долучилася відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету біотехнології та екологічного контролю, асистентка кафедри біотехнології та мікробіології Ірина Ковшар, яка більш детально розповіла про спеціальності, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих спеціалістів на факультеті, та про нову освітню програму «Фізична рекреація та оздоровлення людини», спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», що започатковується цього року.

Активні учасники заходу взяли участь у розіграші брендованої продукції від НУХТ та роботодавців-стейхолдерів.

Усі три зустрічі викликали неабиякий інтерес серед ліцеїстів. Наприкінці слухачі отримали запрошення завітати до університету 16 березня 2024 року на День відкритих дверей «SPRING OPEN DAY», який розпочнеться о 10:30, щоб на власні очі побачити все те, про що сьогодні почули, поспілкуватися наживо з директорами та деканами структурних підрозділів НУХТ, професорсько-викладацьким складом і здобувачами вищої освіти, взяти участь у майстер-класах та остаточно визначитися з майбутньою професією.

Наші фахівці висловлюють подяку за сприяння і організацію зустрічей дирекціям ліцеїв та їх заступникам! Тримаємо освітній фронт РАЗОМ!

Опублікований: 01-03-2024
Читайте також:
Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів

Цьогоріч у нашому університеті завершили навчання перші випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Всього в день урочистого вручення документів про здобуття повної вищої освіти свої довгоочікувані дипломи отримали 7 майбутніх висококваліфікованих фахівців органічної галузі, з ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів 06 березня 2020

З фінансистами практичним досвідом поділилася фахівчиня страхової компанії

Наші викладачі завжди говорять своїм випускникам, що будуть раді бачити їх своїми стейкхолдерами та гостьовими лекторами. Саме така зустріч відбулася днями у здобувачів-фінансистів із випускницею кафедри фінансів, а нині – фахівчинею Печерського відділення страхової компанії АРКС Валентиною Гарджук. Викладачі звернулися до Валентини з проханням ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З фінансистами практичним досвідом поділилася фахівчиня страхової компанії 01 травня 2024

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Студенти 2-го курсу 6-ї академічної групи Навчально-наукового інституту харчових технологій під час проходження ознайомлювально-виробничої практики разом із керівником практики, доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Наталією Ющенко відвідали одне із найбільш відомих підприємств молокопереробної галузі України – ТОВ «Люстдорф» (м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 17 лютого 2018

Мистецтво інвестування опановують здобувачі-фінансисти

Другий семестр для здобувачів третього року навчання (групи ФІ-3+ск+а) під керівництвом доцентки кафедри фінансів Ганни Роганової почався потужно і інформаційно: щойно ознайомившись зі структурою та основами дисципліни «Інвестиційна діяльність», студенти відвідали вебінар «Мистецтво інвестування-2022» від компанії «Freedom Finance». Під час першої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво інвестування опановують здобувачі-фінансисти 17 січня 2022