Н У Х Т

Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

26 квітня 2021

Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення  здобувачів вищої освіти до науково-дослідної роботи з другого-третього року навчання в університеті та представлення наукового доробку на студентських наукових конференціях в Україні і поза її межами.

Постійно здобувачі кафедри беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності ««Харчові технології», і вже три роки поспіль стають його переможцями.

У 2018/2019 навчальному році друге місце виборола Руслана Кущ (наукова керівниця – доцентка кафедри ОксанаТопчій).

У 2019/2020 навчальному році перше місце було присуджене Богдану Кохану (науковий керівник – професор кафедри Василь Пасічний)

А в цьому навчальному році магістрантка першого року навчання Валерія Штельмах представила на конкурс наукову роботу «Удосконалення технології кров’яних ковбас з використанням білково-жирових емульсій» (науковий керівник – доцент кафедри Ігор Страшинський). За результатами її захисту, галузева конкурсна комісія визнала здобувачку переможцем і рекомендувала до нагородження Дипломом першого ступеню.

Вітаємо Валерію із заслуженою перемогою, бажаємо подальших успіхів у набутті фахових компетенцій на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів!

Опублікований: 26-04-2021
Читайте також:
Можливості Google Scholar для науковців кафедри готельно-ресторанної справи

6 жовтня 2023 року для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи було проведено методичний семінар «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID». Завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна проінформувала науковців кафедри щодо можливостей використання Google Sch...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості Google Scholar для науковців кафедри готельно-ресторанної справи 06 жовтня 2023

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Викладачі та магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали на підприємство «Волинський Бровар» для реалізації спільного проєкту – виробництва крафтового пива Hezy West Coast IPA «HELLO». Ідея створення нового пива виникла на ґрунті спільних поглядів на справжній крафт й бажання розвивати і збагачувати міжнародну крафт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 лютого 2021

Життя і шедеври Вільяма Шекспіра на черговому засіданні English Speaking Club

23 квітня англійські спільноти всього світу вшановують пам’ять відомого письменника, поета, драматурга Вільяма Шекспіра. Ві́льям Шекспі́р -  англійський драматург Єлизаветинської епохи, актор і поет. Один із найвідоміших драматургів світу, автор, принаймні, 17 комедій, 10 хронік, 11 трагедій, 5 поем і циклу зі 154 сонетів. Шекспір визнаний найвидат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Життя і шедеври Вільяма Шекспіра на черговому засіданні English Speaking Club 23 квітня 2019

Лекція від стейкхолдера на кафедрі обліку і аудиту

На кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління  НУХТ стейкхолдер, директор з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергій Мозговий прочитав лекцію «Облік дебіторської та кредиторської заборгованості» з дисципліни «Управлінські інформаційні системи в обліку і оподаткуванні» для здобувачів другого магістерського рівня вищо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від стейкхолдера на кафедрі обліку і аудиту 04 жовтня 2022