Н У Х Т

Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

26 квітня 2021

Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення  здобувачів вищої освіти до науково-дослідної роботи з другого-третього року навчання в університеті та представлення наукового доробку на студентських наукових конференціях в Україні і поза її межами.

Постійно здобувачі кафедри беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності ««Харчові технології», і вже три роки поспіль стають його переможцями.

У 2018/2019 навчальному році друге місце виборола Руслана Кущ (наукова керівниця – доцентка кафедри ОксанаТопчій).

У 2019/2020 навчальному році перше місце було присуджене Богдану Кохану (науковий керівник – професор кафедри Василь Пасічний)

А в цьому навчальному році магістрантка першого року навчання Валерія Штельмах представила на конкурс наукову роботу «Удосконалення технології кров’яних ковбас з використанням білково-жирових емульсій» (науковий керівник – доцент кафедри Ігор Страшинський). За результатами її захисту, галузева конкурсна комісія визнала здобувачку переможцем і рекомендувала до нагородження Дипломом першого ступеню.

Вітаємо Валерію із заслуженою перемогою, бажаємо подальших успіхів у набутті фахових компетенцій на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів!

Опублікований: 26-04-2021
Читайте також:
Екологія харчових виробництв на прикладі ПраТ «Оболонь»

Студенти-екологи 3 курсу разом із доцентом кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Салавор відвідали ПраТ «Оболонь». У рамках дисципліни «Екологія харчових виробництв»  майбутні спеціалісти ознайомилися з технологією виробництва солоду та пива, а також екологічними проблемами даної галузі. Звичайно, всі багато чули про передовий досвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологія харчових виробництв на прикладі ПраТ «Оболонь» 13 травня 2019

Вдалий вибір професії - перший крок до успішного майбуття

16 лютого у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних навчальних закладів Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів України. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдалий вибір професії - перший крок до успішного майбуття 18 лютого 2019

Випуск чотирнадцяти навчальних груп відбувся в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск чотирнадцяти навчальних груп. З привітальним словом до випускників звернулися директорка коледжу Віра Кузнецова та голови державних кваліфікаційних комісій, а також роботодавці, батьки, викладачі, які привітали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск чотирнадцяти навчальних груп відбувся в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 02 липня 2021