Н У Х Т

На базі університету працюватиме Центр колективного користування науковим обладнанням

11 червня 2018

На базі університету працюватиме Центр колективного користування науковим обладнанням

Наш університет на засадах експерименту став засновником Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування».

Центр працюватиме в структурі Науково-дослідної частини НУХТ за рахунок коштів бюджетної програми «Дослідження, наукові та науково-технічні розробки, виконання робіт за державними цільовими програмами та державним замовленням, підготовка наукових кадрів, фінансова підтримка преси, розвитку наукової інфраструктури, наукових об’єктів, що становлять національне надбання, забезпечення діяльності Державного фонду фундаментальних досліджень».

Учасниками Центру відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України також будуть: Одеська національна академія харчових технологій, Харківський державний університет харчування і торгівлі, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького, Херсонський національний технічний університет, Київський національний університет технологій та дизайну, Одеський державний екологічний університет.

 

Опублікований: 11-06-2018
Читайте також:
Деталізація концепції державного забезпечення якості лікарських засобів від фахівчині корпорації «Артеріум»

У рамках вивчення дисциплін «Технології мікробного синтезу лікарських засобів» і «Промислова технологія лікарських засобів» майбутні фахівці-біотехнологи третього курсу навчання не оминули нагоди скористатися запрошенням відвідати гостьову лекцію від колишньої студентки нашого університету Анастасії Бондаренко. Зустріч відбулася в онлайн-режимі на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Деталізація концепції державного забезпечення якості лікарських засобів від фахівчині корпорації «Артеріум» 11 червня 2021

Про біозахист продуктів харчування дізналися магістранти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів на занятті у компанії «Ch. Hansen Україна»

У рамках кафедрального плану проведення гостьових лекцій для магістрантів першого курсу освітньої програми «Технологія зберігання консервування і переробки м'яса» у конференц-залі компанії «Ch. Hansen Україна» відбулося семінарське заняття з дисципліни «Менеджмент якості та безпеки м’ясної галузі», організоване професоркою кафедри технології м’яса ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про біозахист продуктів харчування дізналися магістранти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів на занятті у компанії «Ch. Hansen Україна» 01 червня 2021

Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів взяли участь у науково-практичному семінарі з міжнародною участю «Застосування дієтичних добавок: Коли? Кому? Та з якою метою?». Організаторами заходу виступили Асоціація дієтологів України та Національний університет біоресурсів і природокористування України за участі International Alliance of Diet...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів 19 грудня 2022

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Організація виробництва соусів з використанням інноваційних інгредієнтів у сучасних умовах розвитку підприємств галузі». У виконанні роботи взяли участь магістранти кафедр: технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Лариса Левіцька, технології ресторанної і аюрведи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи 23 лютого 2018