Н У Х Т

Перший «відмінний» захист здобувачів магістерського рівня за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа»

14 лютого 2020

Перший «відмінний» захист здобувачів магістерського рівня за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів вищої освіти магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання. Магістрантів із цією знаковою подією привітав завідувач кафедри і декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко.

До уваги членів Екзаменаційної комісії майбутні готельєри і ресторатори представили проекти різних типів готельних підприємств: SPA-готель, рекреаційний готель, гірськолижний готельний комплекс із інноваційними цифровими технологіями, санаторій з комплексною програмою корекції фігури, готель з організацією етнокультурних програм, бізнес-готель зі спеціалізованим сервісом оброблення персональних даних, туристичний готель з інноваційними підходами до спортивного харчування, сімейний готель зі спеціалізованими готельними послугами, екскурсійний готель для фототуристів.

Комісія відзначила високий рівень професійних компетентностей, дослідницькі вміння, оригінальний і творчий підхід здобувачів. За результатами науково-дослідної роботи магістрантів були опубліковані статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних та всеукраїнських фахових наукових конференцій, отримані патенти України на корисну модель.

Підсумки першого дня захистів – 10 присвоєних кваліфікацій «магістр» з готельно-ресторанної справи, 10 відмінних оцінок і 8 рекомендацій комісії на диплом із відзнакою.

Вітаємо випускників із присудженням освітнього ступеня «магістр», пишаємося їхніми високими навчальними й науковими досягнення і бажаємо професійного успіху в індустрії гостинності!  

Опублікований: 14-02-2020
Читайте також:
Науково-практична конференція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

31 травня 2022 р. в нашому університеті відбулася VI Всеукраїнська науково-практична дистанційна конференція «Інноваційні методи викладання іноземних мов у немовних вищих навчальних закладах», що була організована кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Навчально-наукового інституту економіки і управління. Учасників привітала за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-практична конференція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 06 червня 2022

Вчені та студенти університету взяли участь у онлайн-семінарі підписантів Великої Хартії Університетів

Наш університет є послідовником важливого міжнародного документу – Великої Хартії Університетів (Magna Charta Universitatum), що підписаний 32 роки тому у найстарішому у Європі Болонському університеті. Хартія закріплює основні цінності, права та завдання університету, який є ключовим інститутом суспільства і надає йому інтелектуальних орієнтирів. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчені та студенти університету взяли участь у онлайн-семінарі підписантів Великої Хартії Університетів 23 вересня 2020

День здоров’я та спорту в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбувся традиційний захід «День здоров’я та спорту», який щорічно організовують викладачі кафедри фізичної культури в рамках святкування Дня фізкультурника. Основною метою проведення свята є згуртування колективу в дружню команду, зародження командного духу та виявлення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День здоров’я та спорту в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 17 вересня 2021

Альма матер зустрічає своїх випускників

27 травня за давньою традицією в університеті відбулася зустріч випускників, які попри всі складнощі воєнного стану не могли пропустити нагоду відвідати Альма матер і зустрітися з друзями з років навчання. Такі зустрічі відбуваються на ювілей кожного випуску щоп’ять років на загальному місці збору – площі перед головним корпусом. Вони навчалися у р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Альма матер зустрічає своїх випускників 29 травня 2023