Н У Х Т

Триває активна підготовка кафедри готельно-ресторанної справи до Дня відкритих дверей НУХТ

06 жовтня 2023

Триває активна підготовка кафедри готельно-ресторанної справи до Дня відкритих дверей НУХТ

Насичений профорієнтаційний тиждень відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, адже День відкритих дверей НУХТ є головною подією, яку очікують не тільки абітурієнти, а й здобувачі освіти і викладачі.

З 28 вересня по 6 жовтня викладачі кафедри та здобувачі освіти 1-2 курсів відвідали заклади освіти міста Києва та Київської області. У Відокремленому структурному підрозділі «Коледж ресторанного господарства НУХТ» побувала доцентка Оксана Кирпіченкова, до Ірпінського ліцею №1 завітала асистентка Інга Дочинець, Дарія Лукашук (група ГС-1-9а) спілкувалася у Гімназії №48 м. Києва, Роман Пономаренко і Денис Пристромко (група ГС-2-6) відвідали школи І-ІІІ ступенів № 170 та №256 м. Києва, здобувачі групи ГС-1-7 Микита Павлов, Артем Дробко та Єгор Іщук поїхали у Спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №92 із поглибленим вивченням англійської мови імені І. Франка, а Карина Сперкач і Софія Гопчак (група ГС-1-6) – до Школи І-ІІІ ступенів № 111 С.А. Ковпака.

Під час зустрічей викладачі та здобувачі в кращих традиціях гостинності запросили абітурієнтів на День відкритих дверей, що відбудеться вже цієї суботи, 7 жовтня 2023 року в офлайн та онлайн форматах. Розповіли про яскраве та насичене студентське життя та про можливості здобути якісну вищу освіту в нашій альма-матер.

Також викладацько-студентська спільнота кафедри розповсюдила онлайн-матеріал по школах і коледжах з інших куточків України, з якими співпрацює кафедра.

Наразі період активної підготовки – на фінальній стадії, тож у суботу на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу чекають на всіх охочих, адже «Факультет ГРТБ – удосконалює тебе!».

На гостей очікує неймовірний майстер-клас, подарунки, крута атмосфера і лайфхаки щодо вибору майбутньої професії та вступу на факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка.

Хто не зможе долучитися до заходу в університеті, має можливість віртуальних гостин – посилання на онлайн-частину, що розпочнеться о 12.00:

Підключитися до конференції Zoom: https://us04web.zoom.us/j/5078485688?pwd=ZWh3L3lMQjU4eUVNbXJlM2JaU1ZEUT09
Ідентифікатор конференції: 507 848 5688
Код доступу: HRTB
Майстер-клас: Автентичний смак української кухні.

Опублікований: 06-10-2023
Читайте також:
Проблеми переходу суспільства до сталого розвитку – у центрі уваги науковців

В університеті у рамках проєктів ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMOCHAIR) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019- 1-UA-EPPJMO-SUPPA) відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Зважаючи на карантинні обмеження, конференція працювала в онлайн-форм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми переходу суспільства до сталого розвитку – у центрі уваги науковців 02 липня 2020

Свої інноваційні технології представили бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів на Всеукраїнській науково-практичній конференції у Харкові

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич (науковий керівник – доцент Алла Тимчук) і Валерія Скуйбіда (науковий керівник – Олена Онопрійчук) виступили з доповідями на Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої інноваційні технології представили бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів на Всеукраїнській науково-практичній конференції у Харкові 04 квітня 2019

Уряд внесе зміни у контракти з ректорами вишів

Міністерством освіти і науки розроблений проект урядової постанови, що передбачає внесення змін до Типової форми контракту з керівниками державних закладів вищої освіти. Відповідний проект постанови винесений для громадського обговорення. Положення нового Типового контракту регулюватимуть трудові відносини, пов’язані з виконанням керівником вишу с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд внесе зміни у контракти з ректорами вишів 20 січня 2020

Останні тенденції у сфері органічного тваринництва на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

14 жовтня 2024 р. відбулася відкрита лекція «Основні принципи та вимоги до органічного тваринництва» к.т.н., доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інни Бобель з навчальної дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останні тенденції у сфері органічного тваринництва на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 жовтня 2024