Н У Х Т

Триває активна підготовка кафедри готельно-ресторанної справи до Дня відкритих дверей НУХТ

06 жовтня 2023

Триває активна підготовка кафедри готельно-ресторанної справи до Дня відкритих дверей НУХТ

Насичений профорієнтаційний тиждень відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, адже День відкритих дверей НУХТ є головною подією, яку очікують не тільки абітурієнти, а й здобувачі освіти і викладачі.

З 28 вересня по 6 жовтня викладачі кафедри та здобувачі освіти 1-2 курсів відвідали заклади освіти міста Києва та Київської області. У Відокремленому структурному підрозділі «Коледж ресторанного господарства НУХТ» побувала доцентка Оксана Кирпіченкова, до Ірпінського ліцею №1 завітала асистентка Інга Дочинець, Дарія Лукашук (група ГС-1-9а) спілкувалася у Гімназії №48 м. Києва, Роман Пономаренко і Денис Пристромко (група ГС-2-6) відвідали школи І-ІІІ ступенів № 170 та №256 м. Києва, здобувачі групи ГС-1-7 Микита Павлов, Артем Дробко та Єгор Іщук поїхали у Спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №92 із поглибленим вивченням англійської мови імені І. Франка, а Карина Сперкач і Софія Гопчак (група ГС-1-6) – до Школи І-ІІІ ступенів № 111 С.А. Ковпака.

Під час зустрічей викладачі та здобувачі в кращих традиціях гостинності запросили абітурієнтів на День відкритих дверей, що відбудеться вже цієї суботи, 7 жовтня 2023 року в офлайн та онлайн форматах. Розповіли про яскраве та насичене студентське життя та про можливості здобути якісну вищу освіту в нашій альма-матер.

Також викладацько-студентська спільнота кафедри розповсюдила онлайн-матеріал по школах і коледжах з інших куточків України, з якими співпрацює кафедра.

Наразі період активної підготовки – на фінальній стадії, тож у суботу на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу чекають на всіх охочих, адже «Факультет ГРТБ – удосконалює тебе!».

На гостей очікує неймовірний майстер-клас, подарунки, крута атмосфера і лайфхаки щодо вибору майбутньої професії та вступу на факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка.

Хто не зможе долучитися до заходу в університеті, має можливість віртуальних гостин – посилання на онлайн-частину, що розпочнеться о 12.00:

Підключитися до конференції Zoom: https://us04web.zoom.us/j/5078485688?pwd=ZWh3L3lMQjU4eUVNbXJlM2JaU1ZEUT09
Ідентифікатор конференції: 507 848 5688
Код доступу: HRTB
Майстер-клас: Автентичний смак української кухні.

Опублікований: 06-10-2023
Читайте також:
Успішна підсумкова атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

16 лютого на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася підсумкова атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної та заочної скороченої форм навчання у формі атестаційного екзамену. Привітали студентів і побажали їм успішно продемонструвати здобуті теоретичні знання та практичні навички...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна підсумкова атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання 18 лютого 2021

Звітують добувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії»

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулося засідання, де розглянули звіти здобувачів освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» (нині – G21 «Біотехнології та біоінженерія») про виконання плану наукових досліджень протягом року. Аспіранти представили результати своєї наукової роботи за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітують добувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» 23 вересня 2025

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для H...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання 12 жовтня 2022

З користю провели останні дні літа на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування готові почати новий навчальний рік із кваліфікованою підтримкою міжнародних та українських експертів. Освітня компанія «Дінтернал Ед’юкейшн» – ексклюзивний представник британського видавництва «Пірсон» – понад 20 років працює у сфері надання освітніх послуг задля підвищення якості викладання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З користю провели останні дні літа на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 28 серпня 2019