Н У Х Т

Триває активна підготовка кафедри готельно-ресторанної справи до Дня відкритих дверей НУХТ

06 жовтня 2023

Триває активна підготовка кафедри готельно-ресторанної справи до Дня відкритих дверей НУХТ

Насичений профорієнтаційний тиждень відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, адже День відкритих дверей НУХТ є головною подією, яку очікують не тільки абітурієнти, а й здобувачі освіти і викладачі.

З 28 вересня по 6 жовтня викладачі кафедри та здобувачі освіти 1-2 курсів відвідали заклади освіти міста Києва та Київської області. У Відокремленому структурному підрозділі «Коледж ресторанного господарства НУХТ» побувала доцентка Оксана Кирпіченкова, до Ірпінського ліцею №1 завітала асистентка Інга Дочинець, Дарія Лукашук (група ГС-1-9а) спілкувалася у Гімназії №48 м. Києва, Роман Пономаренко і Денис Пристромко (група ГС-2-6) відвідали школи І-ІІІ ступенів № 170 та №256 м. Києва, здобувачі групи ГС-1-7 Микита Павлов, Артем Дробко та Єгор Іщук поїхали у Спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №92 із поглибленим вивченням англійської мови імені І. Франка, а Карина Сперкач і Софія Гопчак (група ГС-1-6) – до Школи І-ІІІ ступенів № 111 С.А. Ковпака.

Під час зустрічей викладачі та здобувачі в кращих традиціях гостинності запросили абітурієнтів на День відкритих дверей, що відбудеться вже цієї суботи, 7 жовтня 2023 року в офлайн та онлайн форматах. Розповіли про яскраве та насичене студентське життя та про можливості здобути якісну вищу освіту в нашій альма-матер.

Також викладацько-студентська спільнота кафедри розповсюдила онлайн-матеріал по школах і коледжах з інших куточків України, з якими співпрацює кафедра.

Наразі період активної підготовки – на фінальній стадії, тож у суботу на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу чекають на всіх охочих, адже «Факультет ГРТБ – удосконалює тебе!».

На гостей очікує неймовірний майстер-клас, подарунки, крута атмосфера і лайфхаки щодо вибору майбутньої професії та вступу на факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка.

Хто не зможе долучитися до заходу в університеті, має можливість віртуальних гостин – посилання на онлайн-частину, що розпочнеться о 12.00:

Підключитися до конференції Zoom: https://us04web.zoom.us/j/5078485688?pwd=ZWh3L3lMQjU4eUVNbXJlM2JaU1ZEUT09
Ідентифікатор конференції: 507 848 5688
Код доступу: HRTB
Майстер-клас: Автентичний смак української кухні.

Опублікований: 06-10-2023
Читайте також:
Дослідження мікробних поверхнево-активних речовин тривають!

Кожний новий день експериментальної роботи з колегами-дослідниками – це можливість зробити свій внесок у науку та змінити світ. Учасниці студентського наукового гуртка «BIOTECH», що функціонує на кафедрі біотехнології і мікробіології, магістрантки спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження мікробних поверхнево-активних речовин тривають! 10 травня 2024

У режимі онлайн відбулася атестація педагогічних працівників у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

30 та 31 березня в Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося засідання атестаційної комісії в режимі онлайн із використанням середовища Zoom. Атестація педагогічних працівників відбувалася з метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У режимі онлайн відбулася атестація педагогічних працівників у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 01 квітня 2020

Щодо сучасних технологій просування турпродукту подискутували наші студенти з відомою науковцем-маркетологом

5 червня 2020 р. кафедрою туристичного та готельного бізнесу проведений вебінар «Автентична українська кухня як туристичний продукт» із відомою науковцем-маркетологом, досвідченим музейником, провідним популяризатором народних українських традицій, засновницею гастрофестивалю «Борщик у глиняному горщику» Оленою Щербань. До розмови долучилися більш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо сучасних технологій просування турпродукту подискутували наші студенти з відомою науковцем-маркетологом 09 червня 2020

Провідний досвід відомих шеф-кухарів переймають наші студенти

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу та туризму нашого університету протягом січня відбувається серія кулінарних майстер-класів від бренд-менеджер мережі «23 ресторани», учасниці кулінарного шоу «Пекельна кухня» Олени Жаботинської. Заплановано проведення 10-ти тематичних майстер-класів. Учасники майстер-класу – викладачі, майстри вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідний досвід відомих шеф-кухарів переймають наші студенти 25 січня 2019