Н У Х Т

Колектив кафедри економіки і права вітає здобувачів із успішним захистом кваліфікаційних робіт!

22 червня 2021

Колектив кафедри економіки і права вітає здобувачів із успішним захистом кваліфікаційних робіт!

На кафедрі економіки і права завершилися захисти дипломних кваліфікаційних робіт здобувачів 4 курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства».

Голова і члени Екзаменаційної комісії разом із присутніми викладачами кафедри заслухали дипломні роботи здобувачів. У ході захистів були цікаві дискусії, обмін думками за темами робіт, обговорення особливостей діяльності об’єктів досліджень, якими виступили підприємства харчової промисловості України. Це дало змогу об’єктивно та позитивно оцінити кваліфікаційні роботи здобувачів.

У результаті дводенної роботи Комісії було прийняте рішення присудити усім здобувачам освітній ступінь «бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка» та рекомендовано продовжувати їх освітньо-науковий шлях.

Колектив кафедри економіки і права щиро вітає своїх випускників із успішним завершенням навчального року та здобуттям освітнього ступеня «бакалавр». 

Опублікований: 22-06-2021
Читайте також:
Тиждень циклової комісії спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і системавтоматизації технологічного виробництва»

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і системавтоматизації технологічного виробництва». Студенти взяли участь у конкурсі презентацій груп (кращими визначені роботи Дмитра Москаленка (група 2-А-98) та Олексія Бурлаки (група 1-А-100) та в конкурсі творчих робі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і системавтоматизації технологічного виробництва» 28 лютого 2019

Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці

За ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 листопада 2019 року відбувся науково-практичний круглий стіл із багатозначною тематикою «Сучасні тенденції в харчуванні». Завідувач кафедри – доктор технічних наук Олександра Нєміріч виявила неабиякі творчий підхід і чудові організаторські здібності, аби надати цій події важлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці 27 листопада 2019

У перспективу розвитку дуальної освіти

З метою впровадження на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування дуальної освіти при підготовці здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» і «Магістр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових виробництв» у рамках продовження пл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У перспективу розвитку дуальної освіти 07 березня 2023

Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів

22 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Смаку – на гривню, користі – на копійку», який провів викладач Ігор Присяжний для студентів відділення харчових технологій. Метою заходу було розширення і поглиблення знань студентів про корисну їжу та її вплив на збереження і зміцнення здоров’я. Орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів 23 жовтня 2019