21 грудня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.012 аспірантка Проблемної науково-дослідної лабораторії (ПНДЛ) Тетяна Хорунжа успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології варених ковбасних виробів пастеризованих збагачених гемовим залізом» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Науковий керівник – завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, д.т.н., професор Василь Пасічний.
У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією та карантинними обмеженнями, засідання вченої ради відбулося з використанням засобів відеозв’язку у форматі відеоконференції у режимі реального часу.
Участь у засіданні брали: голова спеціалізованої вченої ради – д.т.н., професорка Ірина Шевченко, рецензенти – д.т.н., професорка, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук і к.т.н., доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський, офіційні опонентки, докторка технічних наук, професорка, деканка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариса Баль-Прилипко та докторка ветеринарних наук, професорка, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Марія Паска.
На підставі публічного захисту дисертації спеціалізована вчена рада одноголосно прийняла рішення про присудження Тетяні Хорунжій ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Тетяна Хорунжа стала третім у 2021 році здобувачем наукового ступеня доктора філософії, яка достроково захистила дисертаційну роботу по Проблемній науково-дослідній лабораторії.
Вітаємо здобувачку та наукового керівника, а також колектив ПНДЛ із успішним завершенням 2021 року! Бажаємо колективу Проблемної науково-дослідної лабораторії успіхів у подальшій науковій діяльності та в професійному зростанні!