Н У Х Т

Проблемна науково-дослідна лабораторія – лідер із захисту докторів філософії у 2021 році

23 december 2021

Проблемна науково-дослідна лабораторія – лідер із захисту докторів філософії у 2021 році

21 грудня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.012 аспірантка Проблемної науково-дослідної лабораторії (ПНДЛ) Тетяна Хорунжа успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології варених ковбасних виробів пастеризованих збагачених гемовим залізом» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Науковий керівник – завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, д.т.н., професор Василь Пасічний.

У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією та карантинними обмеженнями, засідання вченої ради відбулося з використанням засобів відеозв’язку у форматі відеоконференції у режимі реального часу.

Участь у засіданні брали: голова спеціалізованої вченої ради – д.т.н., професорка Ірина Шевченко, рецензенти – д.т.н., професорка, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук і к.т.н., доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський, офіційні опонентки, докторка технічних наук, професорка, деканка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариса Баль-Прилипко та докторка ветеринарних наук, професорка, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Марія Паска.

На підставі публічного захисту дисертації спеціалізована вчена рада одноголосно прийняла рішення про присудження Тетяні Хорунжій ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Тетяна Хорунжа стала третім у 2021 році здобувачем наукового ступеня доктора філософії, яка достроково захистила дисертаційну роботу по Проблемній науково-дослідній лабораторії.

Вітаємо здобувачку та наукового керівника, а також колектив ПНДЛ із успішним завершенням 2021 року! Бажаємо колективу Проблемної науково-дослідної лабораторії успіхів у подальшій науковій діяльності та в професійному зростанні! 

Published on: 23-12-2021
Read also:
Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій познайомилися з «Гетьманською столицею»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали онлайн-лекції від фахівців Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця», що розташований у славетному місті Батурин. Заходи були проведені за ініціативи наставниць академічних груп, доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів за спри...

READ YOURSELF

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій познайомилися з «Гетьманською столицею» 11 march 2024

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває!

До університету завітали представники Приватного акціонерного товариства «Ічнянський молочноконсервний комбінат» (ІМКК), промислово-інвестиційного холдингу «PRAVIO» головний радник з розвитку технологій Олена Кириняк (випускниця нашого університету) і головний радник з розвитку інженерних систем Петро Бахур. Колег-харчовиків тепло вітали проректор...

READ YOURSELF

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває! 26 october 2020

Визначено переможницю конкурсу в рамках програми ЕRАSМUS+

22 листопада 2023 року відбулося засідання конкурсної комісії в рамках програми ЕРАЗМУС+ 2023/2024 н. р. Мобільність має відбуватися в Щецинському університеті (Польща). До складу конкурсної комісії увійшли: проректор з наукової роботи Сергій Токарчук, директор Навчально-наукового інституту економіки i управління Олег Шеремет, його заступниця з на...

READ YOURSELF

Визначено переможницю конкурсу в рамках програми ЕRАSМUS+ 22 november 2023

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи

23 червня 2022 року в режимі відеоконференції на засіданні кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся розширений науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи Андрія Слюсенка на тему «Науково-практичні засади удосконалення ежекційних апаратів харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня доктора філо...

READ YOURSELF

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи 27 june 2022