Н У Х Т

Інтерв’ю телеканалу LIVE дали викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

11 august 2021

Інтерв’ю телеканалу LIVE дали викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

У всьому світі Міжнародний день пива відзначається у першу п’ятницю серпня. Cвяткування Дня пива розпочалося у 2007 році у м. Санта-Круз (штат Каліфорнія, США) за ініціативи власника бару Джессі Авшаломова.

Міжнародний день пива – чудовий привід, щоб насолодитися найпопулярнішим у світі алкогольним напоєм. Це дійсно глобальне свято, яке відзначають у понад 50 країнах світу.

Цілі Міжнародного дня пива:
- Збиратися з друзями і насолоджуватися смаком пива.
- Вітати відповідальних за виготовлення і подавання пива.
- Об'єднувати світ під прапором пива, святкуючи цей день усіма націями в один день.

У 2021 році свято припало на 6 серпня. Відзначали цю дату не тільки виробничники, бармени та шанувальники напою, а й заклади освіти, де готують фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь «бакалавр») та освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства» (освітній ступінь «магістр»).

Не стоїть осторонь і наш університет, адже саме у нашому виші на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства готують зокрема фахівців, які після завершення навчання є конкурентоспроможними серед достатнього розвинутого спектру виробників пивобезалкогольної галузі.

Міжнародний день пива-2021 викликав неабиякий інтерес у продюсерів телеканалу LIVE. Напередодні свята викладачі кафедри, доцент Роман Мукоїд і заступник директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Роман Кириленко дали телевізійникам інтерв’ю стосовно аспектів технології пива та практичної підготовки майбутніх фахівців за освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Тож запрошуємо на навчання до Національного університету харчових технологій всіх, хто хотів би у майбутньому святкувати День пива на професійному рівні! 

Published on: 11-08-2021
Read also:
Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу

Завершення навчального року на кафедрі маркетингу супроводжується яскравими захистами дипломних робіт трьох спеціальностей. Протягом двох днів тривав захист випускників-підприємців. Відзначимо, що випускники цієї спеціальності, маючи глибокі фахові знання, демонстрували їх впевнено та надзвичайно переконливо, що вказує на їх повноцінну готовність д...

READ YOURSELF

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу 24 june 2019

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти 27 магістерських робіт студентів денної і заочної форм навчання, а також 9 бакалаврських робіт студентів-заочників спеціалізації (напряму підготовки) «Управління персоналом та економіка праці». Теми дипломів обрані з урахуванням рекомендацій компаній-партнерів кафедри, містять практичні р...

READ YOURSELF

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії 28 february 2019

Свято  з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу

28 лютого 2019 року – особливий день для 160 випускників денної та заочної форм навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Цього дня вони розпрощалися зі своїм студентським життям і факультетом, з яким зріднилися, де пізнали перші вагомі перемоги й здобутки, навчилися мислити, приймати рішення й нести за них відповідальність...

READ YOURSELF

Свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 february 2019

Сучасний тренд ‒ захист магістерської кваліфікаційної роботи англійською мовою

13 лютого 2023 року відбулося чергове засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент персоналу». Очолила роботу комісії професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри економіки, підприємництва, менеджменту Київського...

READ YOURSELF

Сучасний тренд ‒ захист магістерської кваліфікаційної роботи англійською мовою 14 february 2023