Студенти 3 курсу відвідали сучасне косметичне підприємство. Поїздка була організована завдяки щільній співпраці керівництва підприємства ТОВ «Ремос» (ТМ «Яка») і викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.
Популярність до бренду «ЯКА» прийшла не одразу, адже це були свого часу найперші серед ви...
Із метою подальшого розвитку та зміцнення співробітництва з роботодавцями в університеті продовжуються зустрічі з партнерами-членами Ради роботодавців. Цього разу комунікація відбувалася за участі ректорату, представників навчальних підрозділів – Навчально-наукового інституту харчових технологій та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту...
Команда університету продовжує навчання за Програмою професійного розвитку академічних менеджерів, яка реалізується за ініціативи Міністерства освіти і науки України, Британської Ради та Світового банку в рамках проєкту «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів», й взяла участь у тренінгу (3-5 сесія) у межах Модуля 1 «Роль університе...
Рік тому Президент України підписав найважливіший для українських виноградарів і виноробів документ – Указ про День виноградаря і винороба, яким було затверджено офіційне щорічне відзначення цього професійного свята другої неділі листопада.
На честь цієї події, в офіційній резиденції Надзвичайного і Повноважного Посла Аргентинської Республіки в Ук...