Н У Х Т

З Днем Соборності України!

22 січня 2020

З Днем Соборності України!

vitannia

Опублікований: 22-01-2020
Читайте також:
Широке різноманіття тем досліджень на захистах бакалаврів-заочників кафедри економіки і права

На кафедрі економіки і права Навчально-наукового інституту економіки і управління відбувся захист кваліфікаційних робіт випускників-бакалаврів заочної форми навчання спеціальності 051 «Економіка», освітніх програм «Економіка підприємства» та «Економіка та правове забезпечення бізнесу». Варто відзначити широке різноманіття тем робіт, присвячених ак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке різноманіття тем досліджень на захистах бакалаврів-заочників кафедри економіки і права 16 лютого 2024

Про розширення змісту освітніх програм на круглому столі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відбувся черговий круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків», який зібрав більше 20 гостей. Серед них – представники бізнесу, навчальних закладів і здобувачі освітнього ступеню «Бакалавр» спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про розширення змісту освітніх програм на круглому столі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 24 грудня 2021

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін прочитала онлайн-лекцію для вихованців Малої академії наук

У рамках проєкту «Відкрита освітня лабораторія» Малої академії наук для учнів закладів загальної середньої освіти доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда прочитала онлай-лекцію «Як ми говоримо». Фахівчинею були окреслені сучасні тенденції функціонування української літературної мови, типові помилки в мовній практиці та способи їхн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін прочитала онлайн-лекцію для вихованців Малої академії наук 20 листопада 2020

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство

Хоча літо у навчальних закладах – пора канікул і відпусток, наші викладачі завжди готові до активного спілкування з виробничниками. Адже бути в курсі всіх новацій, знайомитися з новими технологіями й обладнаннями, умовами виробництва й параметрами дотримання якості харчової продукції, а ще організовувати проходження нашими студентами практик і спри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство 30 липня 2018