Н У Х Т

Інтерв’ю телеканалу LIVE дали викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

11 серпня 2021

Інтерв’ю телеканалу LIVE дали викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

У всьому світі Міжнародний день пива відзначається у першу п’ятницю серпня. Cвяткування Дня пива розпочалося у 2007 році у м. Санта-Круз (штат Каліфорнія, США) за ініціативи власника бару Джессі Авшаломова.

Міжнародний день пива – чудовий привід, щоб насолодитися найпопулярнішим у світі алкогольним напоєм. Це дійсно глобальне свято, яке відзначають у понад 50 країнах світу.

Цілі Міжнародного дня пива:
- Збиратися з друзями і насолоджуватися смаком пива.
- Вітати відповідальних за виготовлення і подавання пива.
- Об'єднувати світ під прапором пива, святкуючи цей день усіма націями в один день.

У 2021 році свято припало на 6 серпня. Відзначали цю дату не тільки виробничники, бармени та шанувальники напою, а й заклади освіти, де готують фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь «бакалавр») та освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства» (освітній ступінь «магістр»).

Не стоїть осторонь і наш університет, адже саме у нашому виші на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства готують зокрема фахівців, які після завершення навчання є конкурентоспроможними серед достатнього розвинутого спектру виробників пивобезалкогольної галузі.

Міжнародний день пива-2021 викликав неабиякий інтерес у продюсерів телеканалу LIVE. Напередодні свята викладачі кафедри, доцент Роман Мукоїд і заступник директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Роман Кириленко дали телевізійникам інтерв’ю стосовно аспектів технології пива та практичної підготовки майбутніх фахівців за освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Тож запрошуємо на навчання до Національного університету харчових технологій всіх, хто хотів би у майбутньому святкувати День пива на професійному рівні! 

Опублікований: 11-08-2021
Читайте також:
Магістранти ознайомилися з інноваціями «Lantmännen Cerealia Україна»

Магістранти освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» першого року навчання з доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмилою Бурченко відвідали харчове підприємство «Lantmännen Cerealia Україна», що виробляє прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти ознайомилися з інноваціями «Lantmännen Cerealia Україна» 03 грудня 2025

Звітно-виборча профспілкова конференція Навчально-наукового інституту харчових технологій: результати діяльності та перспективи подальшої роботи

Триває звітно-виборча кампанія профспілкової організації університету і 25 жовтня 2024 р. на конференції Навчально-наукового інституту харчових технологій були присутніми 28 делегатів, що були обрані на зборах профспілкових груп 12 кафедр нашого навчального підрозділу. Профком НУХТ представляла Лариса Карташова. Порядок денний передбачав заслухову...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітно-виборча профспілкова конференція Навчально-наукового інституту харчових технологій: результати діяльності та перспективи подальшої роботи 28 жовтня 2024

Зміни у трудовому законодавстві у 2022 році – тема нового обговорення третьокурсників

З 24 лютого 2022 року життя українців різко змінилось. Війна принесла багато горя і багато змін: тисячі біженців як зовнішніх, так і внутрішніх; переміщення виробничих потужностей (коли це можливо) із зон бойових дій, втрата робочих місць та підготовлених кадрів і багато-багато іншого. 8 лютого 2023 року на кафедрі економіки і права здобувачі трет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни у трудовому законодавстві у 2022 році – тема нового обговорення третьокурсників 09 лютого 2023

З пропозиціями Професійної асоціації екологів України щодо екологізації на підприємстві знайомилися наші викладачі

27 січня 2021 року відбулося онлайн-засідання Комітету промислової екології та інновацій Професійної асоціації екологів України (ПАЕУ), яке відвідали викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці разом із завідувачкою кафедри Оленою Семеновою. Спікерами засідання виступили президентка ПАЕУ Людмила Циганок і голова Центу екології та розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З пропозиціями Професійної асоціації екологів України щодо екологізації на підприємстві знайомилися наші викладачі 28 січня 2021