Н У Х Т

Актуальні екологічні проблеми сьогодення вирішують бакалаври-екологи заочної форми навчання

20 лютого 2017

Актуальні екологічні проблеми сьогодення вирішують бакалаври-екологи заочної форми навчання

На кафедрі біохімії та екологічного контролю  відбувся захист дипломних проектів студентами заочної форми навчання освітнього рівня «бакалавр» напрямку підготовки «Екологія та охорона навколишнього середовища».

Екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри біохімії та екологічного контролю Олена Семенова. До складу комісії увійшли професор Ігор Якименко, доцент Наталія Бублієнко, доцент Оксана Салавор та секретар ДЕК – доцент Оксана Ничик. На захисті також були присутні наукові керівники дипломних проектів.

Під час захисту дипломних проектів були висвітлені актуальні екологічні проблеми сьогодення, зокрема, проблеми забруднення атмосферного повітря в результаті діяльності харчових підприємств та шляхи його очищення, проблеми забруднення стічних вод у результаті діяльності підприємств та їх наслідки для навколишнього природного середовища та ін.

Випускниками кафедри була вивчена та проаналізована  діяльність підприємств різних областей України – ТОВ «Тульчинка», ПАТ «Оболонь» «Пивоварня Зіберта», ПАТ  «Білоцерківський консервний завод», ПП «Старосинявський хлібокомбінат», «Яготинський маслозавод»  та інші.

Випускники продемонстрували вміння застосовувати набуті в університеті теоретичні знання для вирішення екологічних проблем на виробництві.

Тож вітаємо наших випускників із захистом дипломних проектів та бажаємо їм успіхів у подальшому навчанні!

Опублікований: 20-02-2017
Читайте також:
Сучасні тенденції та основні проблеми розвитку ринку харчової продукції без глютену в Україні обговорили наші науковці з колегами

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся круглий стіл «Целіакія: проблеми та актуальні питання їх вирішення». Захід був організований із метою обговорення ключових тем щодо сучасних тенденцій та основних проблем розвитку ринку харчової продукції без глютену в Україні. Його ініціатори – д.т.н., професорка Наталія Фролова, д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції та основні проблеми розвитку ринку харчової продукції без глютену в Україні обговорили наші науковці з колегами 02 липня 2021

У виробничих умовах

Відповідно до графіку проведення ознайомлювально-виробничої практики студенти групи ТІ-ІІ-1 під керівництвом завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Олега Шаповаленка та доцента Олени Супрун-Крестової відвідали млин №1 ПрАТ «Київмлин». З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі та основними технологічними опера...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У виробничих умовах 23 січня 2018

Як оформити святково залу ресторану знають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Завершують традиційний щорічний конкурс із тематичного оформлення столу у закладі ресторанного господарства, який відбувається у рамках лабораторних занять з навчальної дисципліни «Ресторанна справа», першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» груп ГС-1-4 і ГС-1-7. Різноманітні свята обрали майбутні фахівці з ресторанної справи – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як оформити святково залу ресторану знають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 квітня 2018

Розширюємо горизонти академічної співпраці

Освіта у XXI столітті – це розкриття природних здібностей, вибір здобувача, а також можливість максимально вигідно підготуватися до наступного навчання, вибору професійних компетентностей та конкуренції на ринку праці. Тобто сучасна освіта не для того, щоб усі мали однаковий мінімум знань, а для того, щоб отримати необхідне саме для свого подальшог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо горизонти академічної співпраці 23 травня 2022