Н У Х Т

Випускниця НУХТ – комерційний директор «Kalush Orchestra»

20 травня 2022

Випускниця НУХТ – комерційний директор «Kalush Orchestra»

Днями завершився 66-й пісенний конкурс «Євробачення-2022», тріумфальну перемогу у якому здобув український гурт «Kalush Orchestra». Щирий і душевний трек «Стефанія», у якому присутній український етнокод, полонив світ.

До цієї грандіозної перемоги долучилася випускниця нашого університету Олександра Білобров, яка є комерційним директором гурту. Саме вона першою привітала хлопців.

Олександра закінчила НУХТ у 2021 році за спеціальністю «Маркетинг». Вона гарно навчалася, була активним учасником студентського життя Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Зауважимо, що «Kalush Orchestra» подарував дівчині й особисте щастя. Її коханий – фронтмен гурту Олег Псюк.

Вітаємо колектив із феєричною перемогою! Пишаємося нашою молоддю – творчою, активною, патріотичною. Вся Україна вболівала за вас, вся Україна вдячна за заклик врятувати Маріуполь, врятувати Азовців, що пролунав на весь світ й спонукав світову спільноту перейнятися долею наших Героїв.    

Опублікований: 20-05-2022
Читайте також:
Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

Чи розуміє сучасний ритейл своїх клієнтів, та якими є актуальні тренди ритейл-маркетингу? Ці питання дослідили учасники чергового засідання наукового студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Тема виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля» і «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу 17 квітня 2024

На старті – здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У нинішні непрості для держави часи одним із пріоритетів є випуск здобувачів, що закінчують чотирирічне навчання. 13лютого в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На старті – здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 14 лютого 2023

Навчання – триває!

11 квітня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися успішні захисти курсових проєктів із дисципліни «Основи проєктування закладів ресторанного господарства» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» другого курсу спеціальності «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» скороченого терміну на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання – триває! 14 квітня 2022