Н У Х Т

Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTERBREWERY»

04 жовтня 2022

Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTERBREWERY»

На початку навчального року здобувачі групи ТІ-2-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом зі старшим куратором, доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Кириленком уперше відвідали сучасну крафтову пивоварню, яка була побудована наприкінці 2021 року. У організації та проведенні заходу посприяв аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Олександр Руденко, який успішно поєднує роботу на посаді головного технолога цієї пивоварні з науковою складовою своєї майбутньої дисертаційної роботи.

На початку керівник проєктів «BEERMASTERBREWERY» Віктор Ващук розповів про перспективи розвитку крафтового пивоваріння України і ознайомив із нинішніми тенденціями європейського ринку пива, окреслюючи економічну складову цього пивного бізнесу та особливості ведення технологічних процесів. До речі Віктор Ващук є випускником Українського державного університету харчових технологій (нині — НУХТ), отримав кваліфікацію спеціаліста на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, розпочинав свою фахову практичну діяльність на ПрАТ «ОБОЛОНЬ».

Потім здобувачі під егідою головного технолога мали можливість ознайомитися з технологічними аспектами, які спонукають до творчого підходу у виробництві кожного нового сорту пива. Здобувачі під час дегустації переконалися, що якість продукції підтверджується високою культурою виробництва, а також використанням висококондиційної сировини та допоміжних матеріалів імпортного виробництва. Крім того, технічне виконання технологічного обладнання та з’єднання його трубопроводами знаходиться на високому рівні, адже поставляється обладнання від одного з найкращих чеських виробників, компанії Сzech Brewmasters.

Керівництво пивоварні запевняє, що реалізація грандіозного проєкту «BEERMASTERBREWERY» виведе компанію ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» на новий рівень ведення бізнесу – власне виробництво цікавого та сучасного продукту під вже упізнаваним брендом та охопленням широкого кола споживачів.

Фізично пивоварня «BEERMASTERBREWERY» одним боком дотична до флагманського магазину «Сільпо Бразилія» у ТРЦ «Respublika Park», а з іншої скляної сторони – до власного грандіозного Beermaster Pub.

Потужність пивоварні становить близько 120 тис. літрів на рік.

Ідея власної пивоварні полягає у тому, щоб створювати новий і цікавий продукт – пиво, вироблене як за класичною технологією, так і з дотриманням сучасних світових трендів, так званої «нової школи пивоваріння». Девіз компанії – «Головною задачею є нові враження наших Гостей! Через рішучі, а часом і ризикові експерименти, ми допоможемо нашим Гостям відчути яскраві емоції, збагнути, що не існує меж у смакових всесвітах, а також просто відпочити та насолодитись першими ковтками нашого пива».

Однією зі стратегій створення цікавих і авторських сортів пива є ідея колаборацій із кращими представниками світового пивоваріння, які входять у перелік партнерів «Власного Імпорту» від ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», що дасть змогу отримати новий досвід, зміцнити існуючі відносини та заявити про себе на світовому ринку особливого пива.

Тож уже незабаром споживач зможе спробувати перші сорти пива у власному, першому, грандіозному Beermaster Pub, а також знайти це пиво на полицях магазинів ТОВ «СІЛЬПО-ФУД». Трохи згодом будуть представлені перші лімітовані релізи з серії «Бочкової витримки» від Beermaster Brewery.

Наші здобувачі освіти переконалися, що «BEERMASTERBREWERY» – це пивоварня нової хвилі – одноманітно та сумно точно не буде!

Опублікований: 04-10-2022
Читайте також:
Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася відкрита лекція «Системний аналіз технологічних процесів бродильних виробництв» з дисципліни «Оптимізація технологічних процесів бродильних виробництв», яку прочитав доцент кафедри Роман Мукоїд для студентів-магістрантів 1 курсу. На лекції були присутні завідувач кафедри, доцент  А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 09 жовтня 2018

Курс молодого бійця для першокурсників

У цей непростий для нашої країни час особливого значення набуває військово-патріотичне виховання молоді. Увесь навчальний рік у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ відбувалися різноманітні заходи, а фінальним акордом стали навчально-польові заняття для студентів першого курсу. Протягом трьох тижнів здобувачі освіти поринули в атмосферу військового ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс молодого бійця для першокурсників 14 липня 2023

Делегація МОН України у коледжі НУХТ

У межах стратегічної сесії «Розбудова потенціалу закладів ПТО в умовах воєнного стану», яка відбулася у грудні у місті Луцьку, делегація у складі генеральної директорки Директорату професійної освіти МОН України Ірини Шумік та експерта Програми EU45kills Павла Хобзея відвідала Волинський фаховий коледж нашого університету. Волинський фаховий колед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Делегація МОН України у коледжі НУХТ 29 грудня 2022

Майстер-класи від експертів – ключ до вдосконалення професійної підготовки та підвищення ефективності навчального процесу

Співпраця викладачів закладів вищої освіти та експертів із багаторічним досвідом створює передумови для ведення навчального процесу, орієнтованого на майбутню професійну діяльність здобувачів освіти. Таке партнерство забезпечує інтеграцію теоретичних знань із практичними компетенціями, що є визначальним чинником формування конкурентоспроможності ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи від експертів – ключ до вдосконалення професійної підготовки та підвищення ефективності навчального процесу 26 листопада 2024