Н У Х Т

Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTERBREWERY»

04 жовтня 2022

Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTERBREWERY»

На початку навчального року здобувачі групи ТІ-2-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом зі старшим куратором, доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Кириленком уперше відвідали сучасну крафтову пивоварню, яка була побудована наприкінці 2021 року. У організації та проведенні заходу посприяв аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Олександр Руденко, який успішно поєднує роботу на посаді головного технолога цієї пивоварні з науковою складовою своєї майбутньої дисертаційної роботи.

На початку керівник проєктів «BEERMASTERBREWERY» Віктор Ващук розповів про перспективи розвитку крафтового пивоваріння України і ознайомив із нинішніми тенденціями європейського ринку пива, окреслюючи економічну складову цього пивного бізнесу та особливості ведення технологічних процесів. До речі Віктор Ващук є випускником Українського державного університету харчових технологій (нині — НУХТ), отримав кваліфікацію спеціаліста на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, розпочинав свою фахову практичну діяльність на ПрАТ «ОБОЛОНЬ».

Потім здобувачі під егідою головного технолога мали можливість ознайомитися з технологічними аспектами, які спонукають до творчого підходу у виробництві кожного нового сорту пива. Здобувачі під час дегустації переконалися, що якість продукції підтверджується високою культурою виробництва, а також використанням висококондиційної сировини та допоміжних матеріалів імпортного виробництва. Крім того, технічне виконання технологічного обладнання та з’єднання його трубопроводами знаходиться на високому рівні, адже поставляється обладнання від одного з найкращих чеських виробників, компанії Сzech Brewmasters.

Керівництво пивоварні запевняє, що реалізація грандіозного проєкту «BEERMASTERBREWERY» виведе компанію ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» на новий рівень ведення бізнесу – власне виробництво цікавого та сучасного продукту під вже упізнаваним брендом та охопленням широкого кола споживачів.

Фізично пивоварня «BEERMASTERBREWERY» одним боком дотична до флагманського магазину «Сільпо Бразилія» у ТРЦ «Respublika Park», а з іншої скляної сторони – до власного грандіозного Beermaster Pub.

Потужність пивоварні становить близько 120 тис. літрів на рік.

Ідея власної пивоварні полягає у тому, щоб створювати новий і цікавий продукт – пиво, вироблене як за класичною технологією, так і з дотриманням сучасних світових трендів, так званої «нової школи пивоваріння». Девіз компанії – «Головною задачею є нові враження наших Гостей! Через рішучі, а часом і ризикові експерименти, ми допоможемо нашим Гостям відчути яскраві емоції, збагнути, що не існує меж у смакових всесвітах, а також просто відпочити та насолодитись першими ковтками нашого пива».

Однією зі стратегій створення цікавих і авторських сортів пива є ідея колаборацій із кращими представниками світового пивоваріння, які входять у перелік партнерів «Власного Імпорту» від ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», що дасть змогу отримати новий досвід, зміцнити існуючі відносини та заявити про себе на світовому ринку особливого пива.

Тож уже незабаром споживач зможе спробувати перші сорти пива у власному, першому, грандіозному Beermaster Pub, а також знайти це пиво на полицях магазинів ТОВ «СІЛЬПО-ФУД». Трохи згодом будуть представлені перші лімітовані релізи з серії «Бочкової витримки» від Beermaster Brewery.

Наші здобувачі освіти переконалися, що «BEERMASTERBREWERY» – це пивоварня нової хвилі – одноманітно та сумно точно не буде!

Опублікований: 04-10-2022
Читайте також:
Виконавчий директор Федерації органічного руху України прочитав лекцію магістрантам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для студентів освітнього ступеню «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», відбулася гостьова лекція з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів». З особливостями органічного виробництва, сертифікацією...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконавчий директор Федерації органічного руху України прочитав лекцію магістрантам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 вересня 2019

Відзнаки за перемоги І семестру

Ефективним, креативним, цікавим, творчим був І семестр 2020-2021 навчального року для студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання відділень харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету. Незважаючи на карантинні обмеження, студенти коледжу брали активну участь у конкурсах фахо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнаки за перемоги І семестру 08 січня 2021

Заходи кафедри гуманітарних дисциплін до річниці війни росії проти України

Виповнився рік відтоді, як росія здійснила повномасштабне вторгнення до незалежної України. Однак війна проти суверенної української держави розпочалася раніше, ще у 2014 році. Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку бесід зі здобувачами різних факультетів та інститутів про події повномасштабного вторгнення. Злочинне рішення президе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заходи кафедри гуманітарних дисциплін до річниці війни росії проти України 27 лютого 2023

Чергове засідання хімічного лекторію для абітурієнтів

Кафедра харчової хімії продовжує серію хімічних лекторіїв для майбутніх вступників. Чергове засідання цього цікавого, пізнавального заходу відбулось за графіком, 26-го жовтня. Лекторій розпочала доцент кафедри харчової хімії Віра Іщенко. Школярі активно брали участь у розв’язанні завдань ЗНО, які запропонувала лектор, повторили матеріал попередньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове засідання хімічного лекторію для абітурієнтів 28 жовтня 2019