Н У Х Т

Усе про тайм-менеджмент: викладачі кафедри економіки і права долучають здобувачів освіти до цікавих заходів

11 грудня 2020

Усе про тайм-менеджмент: викладачі кафедри економіки і права долучають здобувачів освіти до цікавих заходів

10 грудня 2020 року 28 студентів 2-го курсу, що навчаються за освітніми програмами «Економіка підприємства», «Міжнародна економіка», «Менеджмент» та «Менеджмент персоналу», у Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ разом із доценткою кафедри економіки і права Оксаною Відоменко долучилися до онлайн-тренінгу «Тайм-менеджмент для учнів і студентів» від Бізнес-школи «КМАН-Граффіт».

Девізом зустрічі стали слова Брайана Трейсі: «Робіть те, що можете, з того, що маєте, прямо там, де ви є».

Упродовж двохгодинної зустрічі: з’ясували, що таке тайм-менеджмент і навіщо він потрібний; розвіяли основні міфи про тайм-менеджмент (на кшталт: тайм-менеджмент – це універсальні поради однакові для всіх, чи – це рамки і обмеження творчості, або тайм-менеджмент дозволяє встигнути абсолютно все і т.п.); розглянули інструменти тайм-менеджменту щодо планування, розподілу часу, мотивації.

У процесі тренінгу були опрацьовані розроблення цілепокладання за системою SMART, використання інструментів тайм-менеджменту щодо розподілу часу (діаграми Ганта, або створення її прототипу в програмі EXEL, матриці Ейзенхауера). Була приділена увага таким ворогам тайм-менеджменту, як прокрастинація (конкуруючі завдання, «сміттєва» поведінка, конфлікти, негативний досвід) та тайм-кілери; а також визначені основні шляхи протидії їм.

Час пролетів дуже швидко, чому спряли практична спрямованість і доступність подання матеріалу тренінгу. Основний лейтмотив зустрічі: «Щастя – це подолання відомих перепон на шляху до відомої цілі».

Опублікований: 11-12-2020
Читайте також:
Мистецтво комунікації від польських фахівців

30 січня 2025 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції професор Олег Кузьмін, асистентка Марія Омельченко, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран і доцентка цієї ж кафедри Оксана Кирпіченкова та викладачі кафедри маркетингу разом із бакалаврами і магістрантами спеціальності «Журналістика», освітньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво комунікації від польських фахівців 31 січня 2025

Як не боятися публічних виступів – поради від практика отримали здобувачі-маркетологи

2 листопада в межах вивчення дисципліни «Інсайти маркетингових активностей» старшою викладачкою кафедри маркетингу Іриною Ніколаєнко була організована гостьова зустріч із тренером по роботі на камеру, публічних виступах і покращення дикції. Медіа-тренер, організатор театральної студії «JOY» Кирил Верба зустрівся зі здобувачами спеціальності «Марке...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як не боятися публічних виступів – поради від практика отримали здобувачі-маркетологи 02 листопада 2022

Важливі етичні норми нагадали магістрантам гаранти освітніх програм

Минулий тиждень на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції був присвячений академічній доброчесності. Гаранти магістерських освітніх програм – «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» доценка Наталія Ющенко та «Технології в ресторанному господарстві» професор Олег Кузьмін і доцентка кафедри Ірина Корецька провели зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі етичні норми нагадали магістрантам гаранти освітніх програм 09 вересня 2024

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства випустили новий навчальний посібник

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, Ніна Гречко, Анатолій Куц, Ірина Бабич видали  новий  навчальний посібник «Технологія вина. Задачі і приклади». У посібнику розглянуті проблеми удосконалення існуючих і створення нових технологічних прийомів для виробництва вина на основі поставлення і вирішення сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства випустили новий навчальний посібник 06 квітня 2018