Н У Х Т

Усе про тайм-менеджмент: викладачі кафедри економіки і права долучають здобувачів освіти до цікавих заходів

11 грудня 2020

Усе про тайм-менеджмент: викладачі кафедри економіки і права долучають здобувачів освіти до цікавих заходів

10 грудня 2020 року 28 студентів 2-го курсу, що навчаються за освітніми програмами «Економіка підприємства», «Міжнародна економіка», «Менеджмент» та «Менеджмент персоналу», у Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ разом із доценткою кафедри економіки і права Оксаною Відоменко долучилися до онлайн-тренінгу «Тайм-менеджмент для учнів і студентів» від Бізнес-школи «КМАН-Граффіт».

Девізом зустрічі стали слова Брайана Трейсі: «Робіть те, що можете, з того, що маєте, прямо там, де ви є».

Упродовж двохгодинної зустрічі: з’ясували, що таке тайм-менеджмент і навіщо він потрібний; розвіяли основні міфи про тайм-менеджмент (на кшталт: тайм-менеджмент – це універсальні поради однакові для всіх, чи – це рамки і обмеження творчості, або тайм-менеджмент дозволяє встигнути абсолютно все і т.п.); розглянули інструменти тайм-менеджменту щодо планування, розподілу часу, мотивації.

У процесі тренінгу були опрацьовані розроблення цілепокладання за системою SMART, використання інструментів тайм-менеджменту щодо розподілу часу (діаграми Ганта, або створення її прототипу в програмі EXEL, матриці Ейзенхауера). Була приділена увага таким ворогам тайм-менеджменту, як прокрастинація (конкуруючі завдання, «сміттєва» поведінка, конфлікти, негативний досвід) та тайм-кілери; а також визначені основні шляхи протидії їм.

Час пролетів дуже швидко, чому спряли практична спрямованість і доступність подання матеріалу тренінгу. Основний лейтмотив зустрічі: «Щастя – це подолання відомих перепон на шляху до відомої цілі».

Опублікований: 11-12-2020
Читайте також:
Одноденний туристичний похід у Карпати здійснили здобувачі спеціальності «Туризм»

Одноденні туристичні походи дозволяють насолоджуватися мальовничими природними ландшафтами та отримувати помірне фізичне навантаження. У такий похід відправилися здобувачі кафедри туристичного та готельного бізнесу й здійснили сходження на найвищу точку Боржавського хребта – гору Гимба. Гора Ґимба (Ґемба) є однією з найвищих вершин гірського масив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одноденний туристичний похід у Карпати здійснили здобувачі спеціальності «Туризм» 14 листопада 2022

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі

На початку цього року був підписаний договір про співпрацю між нашим університетом і Громадською організацією «Освітня фундація продуктового ІТ», яка тісно співпрацює з продуктовою IT-компанією Genesis. Мета співпраці – сприяння розвитку вищої освіти і науки України; проведення двосторонніх заходів спрямованих на обмін досвідом за пріоритетними і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі 06 березня 2023

Локальний моніторинг освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування» бакалаврського і магістерського рівнів

З метою подальшого удосконалення у 2024 році освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти кафедрою фінансів 30 січня 2024 року було проведено розширене засідання робочих груп, під час якого відбулося обговорення результатів локального моніторингу за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Локальний моніторинг освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування» бакалаврського і магістерського рівнів 31 січня 2024

Про законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів здобувачам освітніх ступенів «Магістр» і «Доктор філософії» розповіла стейкхолдер

На запрошення завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси керівниця відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Наталія Олексієнко прочитала лекцію «Законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів. Програма НАССР» для магістрантів, що навчаються за спеціальностями «Технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів здобувачам освітніх ступенів «Магістр» і «Доктор філософії» розповіла стейкхолдер 13 жовтня 2020