Н У Х Т

Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем Державного Прапора України!

23 серпня 2023

Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем Державного Прапора України!

vitania

Опублікований: 23-08-2023
Читайте також:
Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасники Міжнародного дня йоги

З 21 по 23 червня в Києві за підтримки Посольства Індії в Україні проводяться заходи з нагоди святкування Міжнародного дня йоги. Цьогорічне свято – ювілейне, оскільки 21 червня було одностайно оголошено Міжнародним днем йоги усіма країнами-учасницями ООН у 2014 році. Організатори пропонують насичену та цікаву програму – від занять йогою для новачк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасники Міжнародного дня йоги 21 червня 2024

Звичайні робочі будні пакувальників і поліграфістів НУХТ

Минулий тиждень став плідним для наших пакувальників і поліграфістів. Здобувачка Тетяна Піскурська перемогла у конкурсі наукових робіт із актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан 2024». У цей же час її наукова керівниця, доцентка Наталія Кулик презентувала наш університет на двох важливих подіях. Перша подія – конференція «Пакувал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звичайні робочі будні пакувальників і поліграфістів НУХТ 11 листопада 2024

День прав людини на занятті з англійської мови

10 грудня міжнародна спільнота відзначає День прав людини (Human Rights Day). Саме у цей день в 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини – перший універсальний міжнародний акт з прав людини. Загальна декларація прав людини є видатним документом в історії людства. Цим документом закріплено, що права людини – невід’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День прав людини на занятті з англійської мови 13 грудня 2021

Практична спрямованість – пріоритет кваліфікаційних робіт магістрантів

На кафедрі технології консервування відбулося перше засідання екзаменаційної комісії із захисту магістерських робіт здобувачів освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». Роботу екзаменаційної коміс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична спрямованість – пріоритет кваліфікаційних робіт магістрантів 13 грудня 2024