Н У Х Т

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов

27 лютого 2018

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов

26 лютого 2018 року кафедра іноземних мов професійного спрямування провела І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов. Проведення такої олімпіади вже стало доброю традицією для колективу кафедри, адже дає змогу виявити найсильніших студентів та заохочувати інших до вивчення іноземних мов.

До участі у предметних олімпіадах активно долучилися як студенти молодших курсів, так і старшокурсники.  Цього року в олімпіаді взяли участь 18 студентів: 13 – з англійської мови, 3 – з французької, 2 – з німецької.

Завдання, розроблені для олімпіади, діагностували знання, уміння та навички студентів в основних мовних компетенціях: читанні, аудіюванні, письмі та говорінні. Спілкування зі студентами принесло викладачам кафедри водночас задоволення і насолоду, адже учасники вільно розмовляли, висловлюючи свої думки на актуальні теми іноземною мовою.

За результатами олімпіади з англійської мови переможцями стали:
І місце - Анастасія Зелепухіна (ГРТБ 1-6, керівник – доцент Галина Лук’янець)
ІІ місце – Аліна Скивка (ГРТБ 4-9а, керівник – старший викладач Олена Кохан )
ІІІ місце – Тетяна Григор’єва (ГРТБ 2-14а, керівник – старший викладач Людмила Юрчук)

Переможцями олімпіади з французької мови стали:
1 місце – Єлизавета Цимбалюк (ГРТБ, 3-11а, керівник – старший викладач Олена Якименко)
2 місце – Інна Єфименко (ТІ 1-1, керівник – доцент Світлана Мусійчук)
3 місце – Гліб Зигар (ГС 1-4, керівник –доцент Світлана Мусійчук)

Переможцями олімпіади з німецької мови стали:
І місце – Єлизавета Богатирьова (БТЕК 3-1, керівник – доцент Олена Галинська)
ІІ місце – Євген Штома (ГРТБ 1-7, керівник – старший викладач Ольга Ковальчук)

Вітаємо переможців! Бажаємо успіхів, натхнення і гарних результатів у майбутньому та перемоги у ІІ турі!

Опублікований: 27-02-2018
Читайте також:
Засоби відновлення рівноваги – soft skills від фахівців Хартфулнес Інституту

За ініціативи викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, в рамках співпраці НУХТ і Громадської організації «Хартфулнес Інститут», відбулася онлайн-лекція «Йога та медитація як необхідні складові Аюрведичних знань». До події долучилися як здобувачі, так і викладачі нашого університету, Полтавського державного аграрного уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засоби відновлення рівноваги – soft skills від фахівців Хартфулнес Інституту 26 лютого 2025

AgriFood-інновації: викладачі НУХТ ознайомилися з можливостями для освіти, науки і бізнесу

13 травня 2025 року професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко взяли участь у фаховому міжнародному воркшопі «Agri-Food Soft-landing Workshop», організованому Erasmus Centre for Entrepreneurship (Нідерланди). Захід був присвячений аналізу сучасного стану та майбутніх тенденці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

AgriFood-інновації: викладачі НУХТ ознайомилися з можливостями для освіти, науки і бізнесу 15 травня 2025

Вісім спеціальностей університету мають особливу підтримку держави!

У 2023 році особлива підтримка держави надається восьми спеціальностям нашого університету: «Прикладна механіка», «Галузеве машинобудування», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Енергетичне машинобудування», «Теплоенергетика» (всі – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), «Автоматизація, комп’юте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вісім спеціальностей університету мають особливу підтримку держави! 04 липня 2023

Відбувся другий етап конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Відбувся другий етап конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології», організованого кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату. На цьому етапі випробувань студенти мали у виробничи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся другий етап конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» 26 березня 2018