Н У Х Т

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов

27 лютого 2018

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов

26 лютого 2018 року кафедра іноземних мов професійного спрямування провела І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов. Проведення такої олімпіади вже стало доброю традицією для колективу кафедри, адже дає змогу виявити найсильніших студентів та заохочувати інших до вивчення іноземних мов.

До участі у предметних олімпіадах активно долучилися як студенти молодших курсів, так і старшокурсники.  Цього року в олімпіаді взяли участь 18 студентів: 13 – з англійської мови, 3 – з французької, 2 – з німецької.

Завдання, розроблені для олімпіади, діагностували знання, уміння та навички студентів в основних мовних компетенціях: читанні, аудіюванні, письмі та говорінні. Спілкування зі студентами принесло викладачам кафедри водночас задоволення і насолоду, адже учасники вільно розмовляли, висловлюючи свої думки на актуальні теми іноземною мовою.

За результатами олімпіади з англійської мови переможцями стали:
І місце - Анастасія Зелепухіна (ГРТБ 1-6, керівник – доцент Галина Лук’янець)
ІІ місце – Аліна Скивка (ГРТБ 4-9а, керівник – старший викладач Олена Кохан )
ІІІ місце – Тетяна Григор’єва (ГРТБ 2-14а, керівник – старший викладач Людмила Юрчук)

Переможцями олімпіади з французької мови стали:
1 місце – Єлизавета Цимбалюк (ГРТБ, 3-11а, керівник – старший викладач Олена Якименко)
2 місце – Інна Єфименко (ТІ 1-1, керівник – доцент Світлана Мусійчук)
3 місце – Гліб Зигар (ГС 1-4, керівник –доцент Світлана Мусійчук)

Переможцями олімпіади з німецької мови стали:
І місце – Єлизавета Богатирьова (БТЕК 3-1, керівник – доцент Олена Галинська)
ІІ місце – Євген Штома (ГРТБ 1-7, керівник – старший викладач Ольга Ковальчук)

Вітаємо переможців! Бажаємо успіхів, натхнення і гарних результатів у майбутньому та перемоги у ІІ турі!

Опублікований: 27-02-2018
Читайте також:
На Різдво – до Прикарпаття!

Традиційно, напередодні Нового року й Різдвяних свят із метою популяризації різдвяних звичаїв і традицій Карпатського регіону, в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету за ініціативи студентської ради відбулася виставка-презентація «Святий вечір, добрий вечір». Кожна студентська група презентувала свій святко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Різдво – до Прикарпаття! 27 грудня 2019

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

У рамках навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» за ініціативи старости групи, відмінника навчання й активіста Ігоря Радька відбувся кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів академічної групи ГС-1-4М спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи учасник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 травня 2019

Урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Хвилююче, надзвичайно щире і разом із тим урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ - випуск молодих спеціалістів! Завершилися навчальні заняття, пройшов напружений та відповідальний період - захист дипломних проектів… Завдяки творчій та наполегливій праці всього педагогічного колективу, підтримці батьків дипломи вру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 02 липня 2018

Широкий спектр виробництв у кваліфікаційних роботах бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

У нинішні непрості часи для нашої держави одним із пріоритетів є випуск здобувачів, що закінчують чотирирічне навчання. 17 червня в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр виробництв у кваліфікаційних роботах бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 20 червня 2022