Н У Х Т

Високий рівень компетенцій магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 лютого 2019

Високий рівень компетенцій магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Під час чотирьох засідань Екзаменаційної комісії були заслухані 33 проекти здобувачів другого рівня вищої освіти.

Екзаменаційна комісії зі спеціальності працювала у складі: голови, доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Валентини Кочерги; секретаря, асистента кафедри готельно-ресторанної справи Юрія Ковтуна; членів комісії – доцентів Тетяни Сильчук, В’ячеслава Губені, Олександра Люльки.

Студенти спроектували різні типи готельних підприємств – фіто-готель, еко-готель, агроготель, СПА-готель, смарт-готель, сімейний готель, курортний готель, рекреаційний готель, оздоровчий готель, бізнес-готель та інші. Кваліфікаційні навчально-наукові дослідження здобувачів були присвячені розширенню номенклатури додаткових послуг інноваційними аква-спортивними, анімаційними, СПА, детокс-програмами, нейропрограмуванням сну, мінералотерапією, а також організацією при підприємствах готельного господарства центрів спортивно-психологічного, активного відпочинку, психологічної реабілітації, дитячого розвитку, тренінг-центру для персоналу, школи дієтології і кондитерської майстерності.

Магістранти під час захисту дипломних проектів продемонстрували високий рівень набутих професійних і спеціалізовано-професійних компетентностей. Екзаменаційна комісія підтвердила відповідність професійної та практичної підготовки здобувачів вимогам стандартів освітньої діяльності другого (магістерського) рівня вищої освіти. Наші випускники вже успішно працевлаштовані у п’ятизіркових готелях «InterContinental Kyiv», «Hilton Kyiv», «Radisson Blu Hotel», а також кращих ресторанах м. Києва.

Рішенням комісії студентам був присуджений ступінь магістра з готельно-ресторанної справи. За результатами успішного захисту 1 студент підтвердив рекомендацію кафедри щодо видачі диплому з відзнакою.

Вітаємо випускників і бажаємо їм особистісного, творчого, професійного розвитку! Чекаємо на урочистій церемонії вручення дипломів 28 лютого о 14:00 в актовій залі університету!

Опублікований: 26-02-2019
Читайте також:
Здобувачі дізнаються можливості просування студентських стартапів

Здобувачі усіх спеціальностей освітнього ступеня «магістр», які вивчають дисципліну «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами», а також здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Економіка» в рамках освітньої компоненти «Інновації» разом зі своїми викладачками – в.о. завідувача кафедри економіки і права Юлією Левченко ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі дізнаються можливості просування студентських стартапів 21 березня 2024

Інформація для першокурсників щодо початку навчального року та поселення у студмістечко

Шановні першокурсники! Вітаємо вас зі вступом до Національного університету харчових технологій! Бажаємо яскравих і незабутніх студентських років! Нехай обрана вами спеціальність стане цінним надбанням у житті і забезпечить велике професійне майбутнє! А зараз трохи важливої інформації: Загальноуніверситетська посвята у студенти відбудеться 1 вер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформація для першокурсників щодо початку навчального року та поселення у студмістечко 18 серпня 2023

Сертифікація з Well-Being для освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

У липні-серпні 2024 року доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ірина Тюха відповідно до нового курсу «Управління благополуччям персоналу» для студентів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» пройшла факультативний онлайн-курс «The Science of Well-Being», підготовлений Yale University та запропонований освітньою платформою Co...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікація з Well-Being для освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 03 вересня 2024

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття доцента Оксани Кирпіченкової. Дисципліна «Технологія продукції ресторанного господарства» є невід’ємною складовою якісної професійної підготовки майбутніх рестораторів і готельєрів. Темою заняття була технологія кулінарної продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 14 листопада 2018