Н У Х Т

Високий рівень компетенцій магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 лютого 2019

Високий рівень компетенцій магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Під час чотирьох засідань Екзаменаційної комісії були заслухані 33 проекти здобувачів другого рівня вищої освіти.

Екзаменаційна комісії зі спеціальності працювала у складі: голови, доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Валентини Кочерги; секретаря, асистента кафедри готельно-ресторанної справи Юрія Ковтуна; членів комісії – доцентів Тетяни Сильчук, В’ячеслава Губені, Олександра Люльки.

Студенти спроектували різні типи готельних підприємств – фіто-готель, еко-готель, агроготель, СПА-готель, смарт-готель, сімейний готель, курортний готель, рекреаційний готель, оздоровчий готель, бізнес-готель та інші. Кваліфікаційні навчально-наукові дослідження здобувачів були присвячені розширенню номенклатури додаткових послуг інноваційними аква-спортивними, анімаційними, СПА, детокс-програмами, нейропрограмуванням сну, мінералотерапією, а також організацією при підприємствах готельного господарства центрів спортивно-психологічного, активного відпочинку, психологічної реабілітації, дитячого розвитку, тренінг-центру для персоналу, школи дієтології і кондитерської майстерності.

Магістранти під час захисту дипломних проектів продемонстрували високий рівень набутих професійних і спеціалізовано-професійних компетентностей. Екзаменаційна комісія підтвердила відповідність професійної та практичної підготовки здобувачів вимогам стандартів освітньої діяльності другого (магістерського) рівня вищої освіти. Наші випускники вже успішно працевлаштовані у п’ятизіркових готелях «InterContinental Kyiv», «Hilton Kyiv», «Radisson Blu Hotel», а також кращих ресторанах м. Києва.

Рішенням комісії студентам був присуджений ступінь магістра з готельно-ресторанної справи. За результатами успішного захисту 1 студент підтвердив рекомендацію кафедри щодо видачі диплому з відзнакою.

Вітаємо випускників і бажаємо їм особистісного, творчого, професійного розвитку! Чекаємо на урочистій церемонії вручення дипломів 28 лютого о 14:00 в актовій залі університету!

Опублікований: 26-02-2019
Читайте також:
У центрі уваги – органічна харчова промисловість

15 жовтня 2024 року в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція у сфері органічних харчових технологій «Органічна харчова промисловість: технології та маркетинг», організована Федерацією органічного руху України спільно з нашим університетом за підтримки Проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – органічна харчова промисловість 18 жовтня 2024

Вчена рада розглянула планові питання

30 листопада 2023 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. На початку ректор Олександр Шевченко вручив нагрудний знак «Подяка ректора» деканові факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрію Форсюку та Почесну грамоту НУХТ завідувачці кафедри технології молока і молочних продуктів Галині Поліщук. Також прив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада розглянула планові питання 30 листопада 2023

Наочне знайомство студентів з провідними підприємствами галузі від фахівців кафедри технології зберігання і переробки зерна

Студенти груп ТІ-ІІ-3 та ТІ-ІІ-4 під час проходження практики на кафедрі технології зберігання і переробки зерна під керівництвом доцента кафедри Олега Євтушенка та старшого викладача Інни Ноздрюхіної відвідали елеватор філії «Переясловської» ТОВ СП «Нібулон». Організував виробниче заняття завідувач кафедри Олег Шаповаленко за спонсорської підтрим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наочне знайомство студентів з провідними підприємствами галузі від фахівців кафедри технології зберігання і переробки зерна 16 лютого 2018

Здобувачі освіти фахових коледжів – активні учасники конкурсу професійної майстерності Масниця-FEST 2023 від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Кафедра готельно-ресторанної справи активно шукає шляхи посилення профорієнтаційної роботи зі здобувачами освіти і випускниками закладів фахової передвищої освіти. Цього разу за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран і відповідального за профорієнтаційну роботу, асистента Артема Ущаповського здобувачів освіти запросили долучитися до інтерактив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти фахових коледжів – активні учасники конкурсу професійної майстерності Масниця-FEST 2023 від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 13 березня 2023