Н У Х Т

Високий рівень компетенцій магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 лютого 2019

Високий рівень компетенцій магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Під час чотирьох засідань Екзаменаційної комісії були заслухані 33 проекти здобувачів другого рівня вищої освіти.

Екзаменаційна комісії зі спеціальності працювала у складі: голови, доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Валентини Кочерги; секретаря, асистента кафедри готельно-ресторанної справи Юрія Ковтуна; членів комісії – доцентів Тетяни Сильчук, В’ячеслава Губені, Олександра Люльки.

Студенти спроектували різні типи готельних підприємств – фіто-готель, еко-готель, агроготель, СПА-готель, смарт-готель, сімейний готель, курортний готель, рекреаційний готель, оздоровчий готель, бізнес-готель та інші. Кваліфікаційні навчально-наукові дослідження здобувачів були присвячені розширенню номенклатури додаткових послуг інноваційними аква-спортивними, анімаційними, СПА, детокс-програмами, нейропрограмуванням сну, мінералотерапією, а також організацією при підприємствах готельного господарства центрів спортивно-психологічного, активного відпочинку, психологічної реабілітації, дитячого розвитку, тренінг-центру для персоналу, школи дієтології і кондитерської майстерності.

Магістранти під час захисту дипломних проектів продемонстрували високий рівень набутих професійних і спеціалізовано-професійних компетентностей. Екзаменаційна комісія підтвердила відповідність професійної та практичної підготовки здобувачів вимогам стандартів освітньої діяльності другого (магістерського) рівня вищої освіти. Наші випускники вже успішно працевлаштовані у п’ятизіркових готелях «InterContinental Kyiv», «Hilton Kyiv», «Radisson Blu Hotel», а також кращих ресторанах м. Києва.

Рішенням комісії студентам був присуджений ступінь магістра з готельно-ресторанної справи. За результатами успішного захисту 1 студент підтвердив рекомендацію кафедри щодо видачі диплому з відзнакою.

Вітаємо випускників і бажаємо їм особистісного, творчого, професійного розвитку! Чекаємо на урочистій церемонії вручення дипломів 28 лютого о 14:00 в актовій залі університету!

Опублікований: 26-02-2019
Читайте також:
Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів взяли участь у науково-практичному семінарі з міжнародною участю «Застосування дієтичних добавок: Коли? Кому? Та з якою метою?». Організаторами заходу виступили Асоціація дієтологів України та Національний університет біоресурсів і природокористування України за участі International Alliance of Diet...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів 19 грудня 2022

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії, на якому студенти-технологи спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» демонстрували свої фахові знання і навички. Майстри-початківці під керівництвом досвідчених шеф-кухарів ресторанів м. Су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії 13 квітня 2018

Перша проба «кулінарного пера» в рамках проєкту Еразмус+

Здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» з 8 грудня 2023 року беруть участь у новому проєкті Еразмус+ «Організація семінарів з органічного землеробства у садах та трав’яних складах, а також використання фруктів і трав у сучасній гастрон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша проба «кулінарного пера» в рамках проєкту Еразмус+ 13 грудня 2023

Магістранти успішно завершують опанування матеріалів наукових вебінарів від «Clarivate»

Здобувачка освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко прослухала заключні вебінари із серії «Research Smarter» на теми «Оцінка міжнародної співпраці» та «Підтримка чесності досліджень за допомогою надійних інструментів та даних». Міжнародна співпраця виводить проведення наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти успішно завершують опанування матеріалів наукових вебінарів від «Clarivate» 14 березня 2024