Н У Х Т

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами

14 лютого 2018

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами

У Києві все ширше розповсюджується нова мода на гастрономічний туризм. Свій внесок у розширення кулінарних послуг столиці внесли студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету. Саме на цю тему нещодавно вийшов сюжет у програмі ТСН телеканалу «1+1».

Журналісти телеканалу «1+1» завітали до лабораторії кафедри, де студенти освітнього ступеня «Магістр» спеціалізації «Технології аюрведичних харчових продуктів» готували аюрведичні цукерки під керівництвом завідувача кафедри Олександри Нєміріч.

Крім того, студенти 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «Бакалавр» під керівництвом викладачів кафедри готували страви молекулярної кухні – молекулярні макарони із фруктового соку, овочеву ікру для канапок та яєчню з персикових сфер та йогурту.

Страви дегустували, як студенти, так і команда телевізійників. Особливо багато емоцій викликала дегустація страв молекулярної кухні, що й не дивно – адже все вийшло дуже цікаво та смачно!

Опублікований: 14-02-2018
Читайте також:
Як вплинув карантин на дослідження та комунікації молодих науковців

Як вплинув карантин на дослідження українських молодих вчених? Чого найбільше бракує в нових умовах роботи? Як змінився спосіб наукової комунікації і що стримує її розвиток? Про це йдеться в соціологічному опитуванні «Наукові комунікації молодих вчених під час карантину», що тривало впродовж півтора місяців навесні 2020 року. Його організувала та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як вплинув карантин на дослідження та комунікації молодих науковців 10 серпня 2020

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершили проходження технологічної практики на провідних підприємствах галузі. Цього  року вони побували  на підприємствах ПрАТ «Київхліб», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ПП «Деліція», ТОВ «Київська макаронна фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2019

Підсумки наукової роботи аспіранта

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки заслухали і затвердили звіт аспіранта четвертого року заочної форми навчання Володимира Гери щодо виконання індивідуального плану підготовки здобувача наукового ступеня доктора філософії за 2019-2023 рр. Тема дисертації – «Інноваційні підходи синтезу систем керування трубопровідною арматурою олійно-жир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки наукової роботи аспіранта 19 червня 2023

Першокурсники знайомляться з виробництвом

Здобувачі першого курсу групи ТІ -1-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій ознайомилися з технологією виготовлення комбучі. Підприємство «Еat easy» гостинно зустріло наших першокурсників, таку можливість було надано випускниками кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, а нині директором з виробництва Євгеном Хромцем, го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники знайомляться з виробництвом 21 жовтня 2024