Н У Х Т

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами

14 лютого 2018

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами

У Києві все ширше розповсюджується нова мода на гастрономічний туризм. Свій внесок у розширення кулінарних послуг столиці внесли студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету. Саме на цю тему нещодавно вийшов сюжет у програмі ТСН телеканалу «1+1».

Журналісти телеканалу «1+1» завітали до лабораторії кафедри, де студенти освітнього ступеня «Магістр» спеціалізації «Технології аюрведичних харчових продуктів» готували аюрведичні цукерки під керівництвом завідувача кафедри Олександри Нєміріч.

Крім того, студенти 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «Бакалавр» під керівництвом викладачів кафедри готували страви молекулярної кухні – молекулярні макарони із фруктового соку, овочеву ікру для канапок та яєчню з персикових сфер та йогурту.

Страви дегустували, як студенти, так і команда телевізійників. Особливо багато емоцій викликала дегустація страв молекулярної кухні, що й не дивно – адже все вийшло дуже цікаво та смачно!

Опублікований: 14-02-2018
Читайте також:
У тренді законодавчих змін при підготовці менеджерів персоналу

28 грудня 2023 року викладачки кафедри економіки праці та менеджменту ‒ професорка Олена Драган, доцентки Ліана Мазник, Олена Безпалько і Олеся Тур, які задіяні у викладанні дисциплін освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) взяли участь у вебінарі «Строковий трудовий договір ‒ від прийняття до звільнення». Спікер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренді законодавчих змін при підготовці менеджерів персоналу 28 грудня 2023

Переможний хакатон: здобувачки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого знають, як зацікавити дівчат енергетикою!

З 24 по 26 лютого 2021 р. відбувся онлайн-хакатон «Як зацікавити дівчат енергетикою». Захід проводив Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в рамках грантової ініціативи «Дівчата в енергетиці», за підтримки USAID Проєкту енергетичної безпеки. Мета заходу – розробити командні проєкти на тему заохочення дівчат до енергетичних спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможний хакатон: здобувачки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого знають, як зацікавити дівчат енергетикою! 02 березня 2021

У центрі уваги – академічна доброчесність при написанні кваліфікаційної роботи

14 травня 2025 року для четвертокурсників-бакалаврів групи МП 4-8 освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» секретарка екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт Олена Баталова і гарантка освітньої програми Олена Драган провели тренінг «Академічна доброчесність при написанні кваліфікаційної роботи». Здобувачам були представ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – академічна доброчесність при написанні кваліфікаційної роботи 14 травня 2025

Барви осені в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася виставка осінніх композицій «Барви осені», яку підготували студенти. Захід відбувається щороку, і кожного разу вражають фантазія, талант і майстерність виконання робіт. Нікого не залишили байдужим різнокольорові екібани, чудові букети з елементами х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Барви осені в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 жовтня 2020