Н У Х Т

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

20 may 2019

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

15 травня відбувся захист докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Шульги.

Крім членів спеціалізованої вченої ради на захисті були присутні Володимир Ковбаса, Віра Дробот, Валерій Махинько, Наталія Фролова, Ірина Корецька, Олександр Мазуренко та завідувач і викладачі кафедри експертизи харчових продуктів.

Змістовна доповідь дисертанта та впевнені відповіді на питання членів ради, присутніх, зауваження й відгуки від провідних наукових установ і виробничих підприємств, а також опонентів – Федіра Перцевого, Тетяни Капліної та Івана Сирохмана обумовили одностайне голосування всіх членів спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 за присудження Оксані Шульзі ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.16 – технологія харчової продукції.

Вітаємо науковця!

Published on: 20-05-2019
Read also:
Інноваційні лабораторні роботи на 3d-тренажерах

Цього року в рамках дисципліни «Контролери та їх програмне забезпечення» здобувачі третього курсу освітньої програми «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації» почали набувати практичні навички з програмування програмованих логічних контролерів, використовуючи 3d-тренажер Factory I/O. Завданням лабораторної роботи було запрограму...

READ YOURSELF

Інноваційні лабораторні роботи на 3d-тренажерах 21 may 2024

Студрада факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка у реабілітаційному центрі для поранених ветеранів

Студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка реалізувала благодійну ініціативу – виготовлення медово-імбирного печива з національно-патріотичним оформленням для наших воїнів. У приготуванні і декоруванні виробів брали участь голова студентської ради Поліна Ляхович і голова інформаційного сектор...

READ YOURSELF

Студрада факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка у реабілітаційному центрі для поранених ветеранів 25 november 2024

Першокурсники у світі «CAMOZZI»

Здобувачі групи ОХ-1-5, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», разом із кураторкою, старшою викладачкою кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Оленою Бабановою на запрошення к.т.н. Сергія Володіна відвідали Науково-навчальний центр компанії «CAMOZZI» – визнаного л...

READ YOURSELF

Першокурсники у світі «CAMOZZI» 14 february 2025

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів

Магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» під керівництвом професорки кафедри економіки праці та менеджменту, гарантки програми Світлани Бурлуцької взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «LoNG-2021» (Look of New Generation/Погляд нового покоління) «Блокчейн приходить в Україну», що тривав з 1 жовтня по 14...

READ YOURSELF

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів 20 december 2021