Н У Х Т

Книжкова поличка харчовиків поповнилася ще однією монографією нашого викладача

19 june 2023

Книжкова поличка харчовиків поповнилася ще однією монографією нашого викладача

За підтримки ГК «Зернова Столиця» вийшла друком монографія професора кафедри технології зберігання і переробки зерна Ігоря Гапонюка «Функціональне харчування та технології довготривалого зберігання зернопродуктів», у якій обґрунтовано роль зерна у збалансованому харчуванні, надано рекомендації щодо довготривалого зберігання зернопродуктів, технології його післязбирального оброблення, розглянуто проблемні питання оброблення зернових сумішей підвищеної вологості.

Фахівцям будуть корисними рекомендації щодо стану споруд зерносховищ.

Крім того, у книзі містяться цікаві історичні факти про виробництво зерна в Україні, про явища і події нашого «зернового ринку» від сивої давнини до сьогодення.

Незабаром Перемога і відбудова. Це стосуватиметься і зернової галузі. Вздовж автобанів і великих річок виблискуватимуть й чекатимуть на наших випускників потужні елеватори. Українське зерно, як це було спрадавна, знову попливе континентами, забезпечуючи світову продовольчу безпеку та добробут українців.

Published on: 19-06-2023
Read also:
Студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

16-17 квітня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 43 студентських наукових робіт, що надійшли з 30 закладів вищої освіти. Участь у роботі конку...

READ YOURSELF

Студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 24 april 2019

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для H...

READ YOURSELF

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання 12 october 2022

НУХТ – у 30-ці лідерів за кількістю заяв від вступників, які вступають на основі повної загальної середньої освіти

Завершився прийом заяв від абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання. Такими вступниками було подано 922 тисячі заяв. Інформаційний ресурс Osvita.ua оприлюднив ТОП-100 найпопулярніших...

READ YOURSELF

НУХТ – у 30-ці лідерів за кількістю заяв від вступників, які вступають на основі повної загальної середньої освіти 25 july 2019

Творча перемога наших здобувачів освіти

Творчість непідвладна часу, й ніякі обставини не змусять наш талановитий народ відмовитися від мистецького самовираження. Особливо радісно за нашу талановиту молодь і діток, які продовжують вражати своїми різнобічними талантами. 25 листопада в нашому університеті панувала атмосфера творчості й змагання, адже Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв ...

READ YOURSELF

Творча перемога наших здобувачів освіти 28 november 2023