Н У Х Т

НУХТ – серед найкращих українських університетів у міжнародному рейтингу UniRank

27 march 2023

НУХТ – серед найкращих українських університетів у міжнародному рейтингу UniRank

Днями був оприлюднений міжнародний рейтинг UniRank, в якому наш університет посів 39 місце у переліку найкращих українських вишів 2023 року. Всього до рейтингу увійшов 181 вітчизняний заклад вищої освіти.

Критеріями входження до цього рейтингу є: наявність статуту, ліцензії чи акредитації відповідної української організації вищої освіти; наявність щонайменше чотирирічної підготовки здобувачів освіти за ступенем бакалавра або ступенем магістра; здійснення навчального процесу переважно в традиційному, очному, недистанційному форматі навчання.

Нагадаємо, UniRank (University Ranking) – міжнародний неакадемічний рейтинг, який займається дослідженням якості представлення та популярності університетів світу у вебпросторі. Для розрахунку позиції в рейтингу застосовують особливий алгоритм, заснований на незалежних показниках, зібраних із авторитетних вебджерел – Moz, Majestic, SimilarWeb. Як зазначають упорядники рейтингу, їх мета – ранжувати світові виші на основі дійсних, неупереджених і невпливових вебметрик, наданих незалежними джерелами вебаналітики, а не даних, наданих самими університетами.

Published on: 27-03-2023
Read also:
Мистецька мандрівка здобувачів

Сонячним вересневим днем здобувачі групи ТХ-3-5ск разом зі своєю  наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виставковий простір PinchukArtCentre, що розташований в самому серці столиці України, неподалік від НУХТ. По дорозі до локації здобувачі натрапили на ще один арт-об’єкт – мініатю...

READ YOURSELF

Мистецька мандрівка здобувачів 25 september 2023

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів розширюють свої знання з питань безпечності харчових продуктів. Відповідно до нової редакції стандарту ISO 22000 алергени є небезпечним фактором виробництва харчових продуктів. Тому наших фахівців і студентів зацікавила онлайн-конференція «Харчові алергії – все, що хотіли знати, але боял...

READ YOURSELF

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів 17 march 2021