Н У Х Т

Магістри економіки захищаються англійською

16 february 2022

Магістри економіки захищаються англійською

Англомовні проєкти навчання за різними спеціальностями в нашому університеті носять активний і плідних характер.

На кафедрі економіки і права відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів англомовного проєкту освітнього ступеню «Магістр», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства». Екзаменаційною комісією були заслухані 7 доповідей англійкою мовою.

Високий рівень підготовки здобувачів та їх володіння мовою були відзначені гостями, викладачами та здобувачами молодших курсів, що завітали на захисти.

Магістрантки Вікторія Міліневська, Марія Танинець та Анна Тученко рекомендовані до отримання дипломів магістра економіки з відзнакою.

Викладачі пишаються своїми випускниками і бажають успішно реалізувати вміння та навики здобуті під час навчання на всі 100%. 

Published on: 16-02-2022
Read also:
Новий науковий рік на кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочався з успішного захисту дисертації

Сьогодні у разовій спеціалізованій раді відбувся блискучий захист дисертації «Розроблення технології ферментованих молочно-рослинних продуктів» аспіранткою кафедри технології молока і молочних продуктів Валерією Скуйбідою на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Н...

READ YOURSELF

Новий науковий рік на кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочався з успішного захисту дисертації 27 august 2025

Навчайся, працюючи

Усе більше і більше можливостей відкривається перед сучасною молоддю. Світ постійно змінюється, модернізується, ринок праці потребує усе більше нових кваліфікованих кадрів, тому система освіти також не стоїть на місці. Завданням університету при цьому є формування у здобувача освіти компетентностей, які дозволять йому пристосовуватися до різноманіт...

READ YOURSELF

Навчайся, працюючи 21 october 2022

«Home edition» – VIII Кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Що єднає краще за все? Усі, хто скаже – спільні інтереси, вподобання й прагнення, одна мета, відданість своїй справі й однодумцям, буде правий. А ще – традиції. Не важливо, наскільки вони давні, головне, що вони є, і краще за будь що вони об’єднують і родини, і колективи, і цілі покоління. І вже цілі покоління випускників і нинішніх студентів факул...

READ YOURSELF

«Home edition» – VIII Кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 24 june 2020

Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024»

Фінішував кулінарний конкурс «Масниця-FEST 2024» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Цьогорічний конкурс став третім, ювілейним, а відбувся в освітньому діджитал-просторі під гаслом «Об’єднані українськими традиціями». Традиційно конкурс організовано з ініціативи деканки Віти Цирульнікової та заступни...

READ YOURSELF

Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024» 25 march 2024