Н У Х Т

З Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

08 may 2022

З Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

vitania

Published on: 08-05-2022
Read also:
Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

У м. Тернопіль відбувся Кулінарний Кубок Західної України, участь в якому брали понад 50 учасників з усієї країни. Наш університет представляв студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олег Пригродський. Змагалися учасники у чотирьох номінаціях: «С...

READ YOURSELF

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 june 2019

Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці

За ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 листопада 2019 року відбувся науково-практичний круглий стіл із багатозначною тематикою «Сучасні тенденції в харчуванні». Завідувач кафедри – доктор технічних наук Олександра Нєміріч виявила неабиякі творчий підхід і чудові організаторські здібності, аби надати цій події важлив...

READ YOURSELF

Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці 27 november 2019

Наші викладачі підтверджують високий рівень іншомовних компетенцій

Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко склала Кембриджський іспит з англійської мови в Європейському соціально-технічному університеті у Варшаві і отримала міжнародний сертифікат рівня В2 відповідно до Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти. Нагадаємо, Кембриджські іспити (Cambridge English Language...

READ YOURSELF

Наші викладачі підтверджують високий рівень іншомовних компетенцій 27 april 2022

Статтю до закордонної колективної монографії підготували доцент і магістрант кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

У рамках науково-дослідної роботи кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції зі здобувачами факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу доцентом кафедри Олегом Кузьміним і магістрантом першого року навчання Владиславом Рудим написана стаття, що увійшла до закордонної колективної монографії «Modern engineering research: top...

READ YOURSELF

Статтю до закордонної колективної монографії підготували доцент і магістрант кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 17 june 2020