Н У Х Т

Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам

12 march 2020

Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам

За сприяння завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси відбулася гостьова лекція французького підприємця, директора ТОВ «Біо-Фарм Агротрейд ЛТД» Клода Ексбраята для здобувачів, що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів».

Компанія була заснована в 2015 році за підтримки європейських інвесторів і створена торгова платформа «Biologic.tv», яка спеціалізується на реалізації сертифікованої органічної продукції з різних країн світу. Зараз цей потужний проект сприяє популяризації та реалізації більше ніж 3000 найменувань органічної продукції в Україні. У компанії представлена продукція виробників із Франції, Іспанії, Італії, Німеччини, Великобританії та Чехії. Приємно відзначити, що частина асортименту продукції представлена також від українських виробників. Компанія співпрацює з гіпермаркетами «Сільпо», «Ашан», «Мегамаркет» і відомими інтернет-магазинами.

Клод Ексбраят побудував лекцію у форматі діалогу, розпочавши її із запитань до здобувачів щодо основних вимог виробництва та сертифікації органічної продукції. Здобувачі та викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів також мали змогу задати питання.

Лектор розповів про сучасний стан виробництва органічних продуктів у Європі та умови експорту такої продукції. Також було розглянуте питання проблем і перспектив розвитку інноваційних технологій у галузі та значення міжнародного співробітництва у цій сфері. На завершення Клод Ексбраят обговорив зі здобувачами проблеми та перспективи виробництва органічної продукції в Україні, популяризацію органічного виробництва та харчування як стилю життя, що сприятиме не лише укріпленню здоров’я нації, а й збереженню довкілля.

Лекція сприятиме розширенню знань майбутніх фахівців щодо асортименту органічних продуктів, зосередить увагу на ключових питаннях виробництва органічних продуктів у європейських країнах та в Україні. 

Published on: 12-03-2020
Read also:
Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмил...

READ YOURSELF

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 december 2021

Викладачі НУХТ виступили на міжнародних вебінарах зі штучного інтелекту

Минулого тижня викладачі кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки (ІТШІК) долучились до міжнародних вебінарів, організованих нашими партнерами з Індонезії. Нагадаємо, що в червні цього року університет і University of Computer Science&Technology (Universitas STEKOM) з Індонезії підписали меморандум щодо партнерства м...

READ YOURSELF

Викладачі НУХТ виступили на міжнародних вебінарах зі штучного інтелекту 28 august 2023

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства [ожидает перевода]

Викладачі та магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали на підприємство «Волинський Бровар» для реалізації спільного проєкту – виробництва крафтового пива Hezy West Coast IPA «HELLO». Ідея створення нового пива виникла на ґрунті спільних поглядів на справжній крафт й бажання розвивати і збагачувати міжнародну крафт...

READ YOURSELF

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства [ожидает перевода] 23 february 2021

Враженнями від стажування у Фінляндії поділилися здобувачки за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки»

Студенти, викладачі та адміністрація університету завітали на семінар, на якому здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, які навчаються за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки», поділилися враженнями та здобутками від тижневого стажування у Фінляндії. Учасник...

READ YOURSELF

Враженнями від стажування у Фінляндії поділилися здобувачки за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» 22 september 2022