Н У Х Т

Наші викладачі – на першому в історії України національному відборі Всесвітнього кондитерського конкурсу «World Chocolate Masters»

22 january 2022

Наші викладачі – на першому в історії України національному відборі Всесвітнього кондитерського конкурсу «World Chocolate Masters»

21 січня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Олена Павлюченко, Ольга Коваль, Юлія Фурманова, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров, асистенти Ганна Березова, Марина Гулевата, Володимир Польовик відвідали перший в історії України національний відбір Всесвітнього кондитерського конкурсу «World Chocolate Masters». Цей престижний конкурс для спеціалістів кондитерської галузі відбувається з 2005 року і привертає увагу кондитерів та шоколатьє з усього світу, адже саме тут провідні майстри демонструють своє творче бачення того, яким має бути шоколад у сучасній солодкій гастрономії.

Український етап конкурсу був організований компанією «Best way foods LLC» спільно з центром навчання Chef.university.

У змаганнях брали участь три конкурсанти: екс-шеф-кухар «Fairmont Grand Hotel» Олег Івженко, шеф-кондитер «Vanil Café» Семен Постолов і шеф-кондитер «Bassano» Антон Штипа.

Конкурс передбачав п’ять ключових етапів, спрямованих на демонстрацію фантазії та навичок учасників:

1. #DESIGN – розроблення оригінального дизайну шоколадної скульптури з обов’язковим використанням мінімум шести технік і літер #TMRW, що визначали загальну тему конкурсу – «Tomorrow».
2. #TASTE – створення тістечок із використанням трьох різних текстур та інгредієнту місцевого виробництва.
 3. #SNACK – створення шоколадних снеків із рослинних інгредієнтів.
4. #BONBON – створення фірмових цукерок із натуральних інгредієнтів.
5. #YOU – створення концепції «шоколаду майбутнього», що поєднує у собі кулінарний результат попередніх етапів.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячна організаторам за можливість долучитися до заходу та вітає українських кондитерів із підкоренням нових професійних вершин.

Published on: 22-01-2022
Read also:
Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів

11-12 листопада на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася у Zoom-форматі з прямою трансляцією на YouTube V Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів», яку урочисто відкрив проректор з наукової роботи університету к.т.н., доцент Сергій Токарчук. На конференції виступали висококваліфіковані фахівці з Держ...

READ YOURSELF

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів 15 november 2021

Феєричний випускний у Навчально-науковому інституті економіки і управління

6 березня родина Навчально-наукового інституту економіки і управління зібралася у актовій залі університету на свято прощання з цьогорічними випускниками-магістрами денної і заочної форми навчання та бакалаврами заочної форми навчання. Із теплого сімейного гнізда у самостійне професійне життя вилетіли 382 вихованці інституту – креативні, амбітні, с...

READ YOURSELF

Феєричний випускний у Навчально-науковому інституті економіки і управління 06 march 2020

Спортивне орієнтування на спринтерській дистанції: чергова медаль в нашій скарбничці

Здобувач групи БТ-2-1 факультету біотехнології т екологічного контролю Максим Клименко продовжує підкорювати спортивні висоти. Цього разу він посів ІІІ місце в особистому заліку по групі Ч19 за сумою балів на спринтерських дистанціях відкритого чемпіонату м. Києва зі спортивного орієнтування (бігом) на спринтерських дистанціях, присвяченого Дню фіз...

READ YOURSELF

Спортивне орієнтування на спринтерській дистанції: чергова медаль в нашій скарбничці 22 september 2023

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління

21 листопада відбувся довгоочікуваний вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (ННІ ЕіУ). Чому довгоочікуваний? Все просто – вечори цього структурного підрозділу нашого університету – це завжди інтрига, цікавий сюжет, до дрібниць виважена постановка, відмінна режисура, бездоганний смак, креатив і гумор, харизматична акторська...

READ YOURSELF

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління 21 november 2019