Н У Х Т

Гарна звичка перемагати управлінця персоналом

27 june 2019

Гарна звичка перемагати управлінця персоналом

З 2016 року за рішенням Віталія Кличка ТОП-100 молодим талановитим киянам присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Цьогоріч серед кращих, обраних конкурсною комісією, була студентка 4 курсу освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» Тетяна Спека.

На церемонії нагородження заступник голови КМДА Ганна Старостенко вручила Тетяні відзнаку за «внесок у розвиток молодіжного руху». І це не дивно. За час її роботи в команді громадської організації «Casers» були реалізовані понад 20 проектів (кейс-чемпіонатів, грантових конкурсів, хакатонів, акселераційна програма стартапів) із працевлаштування (стажування) та втілення бізнес-ідей понад 3000 учасників.

Крім того, Тетяна – колишня голова спортивно-масового сектору студради Навчально-наукового інституту економіки і управління, «золота ракетка» НУХТ, організаторка, координаторка і учасниця спортивних змагань, призерка Credit Agricole Digital Challenge та ряду HR-конкурсів, волонтерка і, вже як тиждень, дипломований (з відзнакою) бакалавр. Талановита людина – талановита в усьому.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту вітають випускницю, що має гарну звичку перемагати, із черговим здобутком і тримають кулачки, адже зараз вона активно готується до здачі іспитів, аби продовжити навчання за своєю спеціальністю в магістратурі. Успіхів, Тетяно!

Published on: 27-06-2019
Read also:
Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику

Залучення до навчального процесу досвіду провідних фахівців – основна запорука якісної сучасної освіти. Опанування ж такої сучасної спеціальності як біотехнологія неможливе без орієнтування на новітні наукові досягнення. 30 жовтня 2019 року перед студентами-біотехнологами виступив Олександр Васильович Панов (Остін, США) – доктор біологічних наук, ...

READ YOURSELF

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику 01 november 2019

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладач кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Світлана Бажай-Жежерун за сприяння керівництва гімназії №59 ім. О.М. Бойченка м. Києва прочитала для учнів гімназії лекцію «Оздоровче харчування як розвиток уявлень про ідеальну їжу». Викладач акцентувала увагу слухачів на взаємозв'язку здоров'я і харчування, актуальності створення інновацій...

READ YOURSELF

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів 10 may 2019

Erasmus – new experience, emotions and opportunities

Магістрантка освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Олександра Васильєва розпочала навчання на факультеті фізико-математичних і природничих наук Інституту біології у Щецині (Польща) за програмою міжнародної мобільності Erasmus+. Спочатку для всіх учасників обміну провели вітальну сесіє з представниками університету, де озна...

READ YOURSELF

Erasmus – new experience, emotions and opportunities 31 october 2024

Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг

На початку січня в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося перше у 2024 році засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому були присутні науково-педагогічні працівники, що входять до скл...

READ YOURSELF

Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг 17 january 2024