Н У Х Т

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

20 травня 2019

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

15 травня відбувся захист докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Шульги.

Крім членів спеціалізованої вченої ради на захисті були присутні Володимир Ковбаса, Віра Дробот, Валерій Махинько, Наталія Фролова, Ірина Корецька, Олександр Мазуренко та завідувач і викладачі кафедри експертизи харчових продуктів.

Змістовна доповідь дисертанта та впевнені відповіді на питання членів ради, присутніх, зауваження й відгуки від провідних наукових установ і виробничих підприємств, а також опонентів – Федіра Перцевого, Тетяни Капліної та Івана Сирохмана обумовили одностайне голосування всіх членів спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 за присудження Оксані Шульзі ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.16 – технологія харчової продукції.

Вітаємо науковця!

Опублікований: 20-05-2019
Читайте також:
Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію

17 вересня в рамках програми Всеукраїнського тижня наукових конференцій з харчових технологій відбулась VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 140-річчю Національного університету харчових технологій, 75-річчю від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію 19 вересня 2024

Розвиваємо партнерство з Hochschule Geisenheim University (Німеччина)

Завершився інформаційно-насичений, активний та надзвичайно цікавий тиждень для персоналу університетів-партнерів в Hochschule Geisenheim University (Німеччина), учасницею якого була професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько. Програма перебування включала презентацію магістерської програми «Vinifera Euromaster»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиваємо партнерство з Hochschule Geisenheim University (Німеччина) 03 липня 2023

Інтеграція науковців кафедри готельно-ресторанної справи в український освітньо-науковий простір

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи поглиблює інтеграцію в український освітньо-науковий простір. 8 грудня 2022 р. академічна спільнота кафедри долучилася до роботи ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», яка бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтеграція науковців кафедри готельно-ресторанної справи в український освітньо-науковий простір 09 грудня 2022

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій відправив великодні посилки для бійців АТО

Доброю традицією в Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІХТ) є доброчинність, якою займаються і студенти, і викладачі. Напередодні найбільшого християнського свята – Великодня, колектив інституту за участі своєї студентської ради та волонтера Костянтина Скопи приготували для бійців АТО великодні посилки. Аби наші захисники змогли х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій відправив великодні посилки для бійців АТО 06 квітня 2018