Н У Х Т

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

20 травня 2019

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

15 травня відбувся захист докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Шульги.

Крім членів спеціалізованої вченої ради на захисті були присутні Володимир Ковбаса, Віра Дробот, Валерій Махинько, Наталія Фролова, Ірина Корецька, Олександр Мазуренко та завідувач і викладачі кафедри експертизи харчових продуктів.

Змістовна доповідь дисертанта та впевнені відповіді на питання членів ради, присутніх, зауваження й відгуки від провідних наукових установ і виробничих підприємств, а також опонентів – Федіра Перцевого, Тетяни Капліної та Івана Сирохмана обумовили одностайне голосування всіх членів спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 за присудження Оксані Шульзі ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.16 – технологія харчової продукції.

Вітаємо науковця!

Опублікований: 20-05-2019
Читайте також:
Біотехнологічні студії: бізнес-гра «Ефективна взаємодія в команді» та майстер-клас «Кольорова мікробіологія»

Четвертий день Біотехнологічних студій був сповнений ентузіазмом та азартом. Учасники готувалися до нового виклику – командотворного тренінгу «Ефективна взаємодія в команді» від Корпорації «Артеріум». Вступним словом захід традиційно відкрили деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і представниця фармацевтичної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: бізнес-гра «Ефективна взаємодія в команді» та майстер-клас «Кольорова мікробіологія» 08 квітня 2024

Завідувач Підготовчого відділення НУХТ долучилася до обговорення аспектів реалізації концептуальних засад нової української школи

20 квітня 2018 рокуна базі КЗ «НВК «Потенціал» Оболонського району м.Києва відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Економіка і здоров’я в шкільній освіті», на яку була запрошена завідувач Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ Валентина Кудіна. До участі також були запрошені: депут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач Підготовчого відділення НУХТ долучилася до обговорення аспектів реалізації концептуальних засад нової української школи 24 квітня 2018

Робоча група освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» обговорила результати локального моніторингу

3 лютого 2025 року відбулася чергова зустріч робочої групи бакалаврської освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» за участі здобувачів освіти Анастасії Олейнікової, Катерини Давиденко, Віталія Шаланського, стейкхолдерів-роботодавців – засновника ТВГ «Росинка» Сергія Германа, юриста Верховної ради України Сергія Корі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» обговорила результати локального моніторингу 05 лютого 2025

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України наш університет був визначений базовим для проведення у 2019-2020 навчальному році ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології». Прийом наукових робіт тривав до 15 лютого. До участі у конкурсі були подані 64 студентські наукові роботи, кожна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 20 березня 2020