Н У Х Т

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів

13 лютого 2019

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів студентів денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа».

Магістрантів із цією знаковою подією привітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко і заступники декана Наталія Бондар, Віта Цирульнікова і Олена Тищенко.

До складу Екзаменаційної комісії, яка оцінювала наукові здобутки магістрантів, увійшли викладачі кафедри, доценти Тетяна Сильчук, В’ячеслав Губеня, Олександр Люлька, а очолила роботу комісії доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Валентина Кочерга. Секретар комісії, який підтримував студентів на всіх етапах підготовки до захисту, асистент Юрій Ковтун.

Приємне враження на членів комісії справили проекти магістрантів – кібер-спорт готелю, туристично-спортивного готелю з новітніми методиками тренувань, туристичного готелю зі спортивно-розважальним комплексом, готелю ділового призначення з впровадженням інтерактивної системи управління, оздоровчого готелю для дітей хворих на аутизм із наданням послуг анімалотерапії, оздоровчого готелю з використанням камер сенсорної деривації, курортного готелю з антивіковою терапією. Голова та члени комісії відзначили наукову актуальність і практичну спрямованість проектів.

Заслухавши доповіді 9 студентів, ознайомившись із дипломними магістерськими проектами, відгуками наукових керівників і зовнішніх рецензентів, Екзаменаційна комісія з атестації здобувачів вищої освіти позитивно їх оцінила. Магістранти під час захисту дипломних проектів продемонстрували високий рівень здобутих професіональних компетентностей, сформовані науково-дослідницькі навички, креативність та оригінальність мислення.

Вітаємо наших випускників із присудженням освітнього ступеня магістра з готельно-ресторанної справи і бажаємо їм успіхів у професійній діяльності!

 

Опублікований: 13-02-2019
Читайте також:
Високий фаховий рівень наших здобувачів засвідчують перемоги на конкурсах наукових робіт

На базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 н.р. зі спеціальності «Економіка та управління у сфері торгівлі», на який були подані 74 роботи від 86 учасників. Через карантинні обмеження, відповідно до листа ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий фаховий рівень наших здобувачів засвідчують перемоги на конкурсах наукових робіт 26 червня 2020

Лабораторна з випускницею

На лабораторну роботу з дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів», що виконували здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завітала випускниця цієї освітньої програми, кондитерка пекарні «Leilia Bakery» Аліна Перелигіна. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна з випускницею 23 квітня 2024

Гордість факультету біотехнології та екологічного контролю

17 листопада у районній державній адміністрації Голосіївського району міста Києва відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня студента, на які були запрошені здобувачі освіти закладів вищої освіти району. Дійство почалося з виступу голови райдержадміністрації Сергія Садового, який тепло привітав студентів, а далі вручив відзнаки кращим із кращ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гордість факультету біотехнології та екологічного контролю 18 листопада 2021

Сучасна інженерія в дії. Продовження...

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки за підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого Сергія Блаженка продовжує активну профорієнтаційну діяльність. У межах співпраці з Київським коледжем комп’ютерних технологій відбувся семінар і серія майстер-класів, присвячених сучасним інженерним рішенням у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасна інженерія в дії. Продовження... 16 жовтня 2025