Н У Х Т

Війна маркетологів зі стереотипами професії

30 березня 2018

Війна маркетологів зі стереотипами професії

Інколи студенти мислять стереотипами про свої майбутні обов’язки у роботі. Уявляючи, що життя PR-спеціаліста, наприклад, це тільки вечірки і корпоративи. Саме для розвіювання міфів студенти 4 курсу спеціальності «Маркетинг» відвідали майстер-клас Юлії Новаченко «PR-спеціаліст у продуктовій ІТ-компанії».

Спеціаліст із 7-річним стажем поділилась із присутніми усіма секретами та тонкощами роботи у PR-реальності. Також вона розповіла, навіщо потрібний дієвий PR компаніям майбутнього, та які несподіванки слід очікувати, якщо ви плануєте стати PR-спеціалістом. Студенти дізнались, що насправді їх очікують не тільки вечірки з ранку до ночі (як було сказано спікером – «вишенька на торті»), але й справжня відповідальна робота з короткими дед-лайнами: відповідальність за внутрішні комунікації, створення контенту, розроблення антикризових дій і HR-бренд.

Головні інсайти стійких стосунків успішного спеціаліста звучали так:
- знайти правильних людей та підхід до журналістів;
- генерувати якісний контент;
- організовувати корисні заходи;
- завжди надавати зворотній зв’язок;
- не шукати вигоду, а намагатися допомагати.

Всі бажаючі отримали приємні бонуси у вигляді подробиць, як правильно підготуватися до співбесіди на посаду PR-спеціаліста, подарунки за цікаві запитання та екскурсію будівлею компанії. Варто зауважити, що компанія «Evo.company» рада прийняти у свою родину творчих та амбіційних студентів кафедри маркетингу для їх подальшого розвитку та створення DREAM TEAM. 

Опублікований: 30-03-2018
Читайте також:
Масштабне, складне і комунікативне

Поки здобувачі освіти готуються до нового семестру, викладачі продовжують розширювати коло своїх компетенцій. Так, доцентка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анастасія Деренівська опановує основи штучного інтелекту. Наразі вона успішно завершила перший модуль, у рамках якого вивчила можливості ШІ та його застосування у різних галузях і на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масштабне, складне і комунікативне 08 січня 2025

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа». Бренд-шеф розповів про приправи, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа 14 листопада 2019

Викладачі і студенти кафедри екології та збалансованого природокористування взяли участь у Міжнародному екологічному форумі

14 вересня у Київській міській державній адміністрації  відбувся Міжнародний екологічний форум до Міжнародного дня озонового шару, що проводиться кожного року. Цей захід відвідали і представники кафедри екології та збалансованого природокористування, доценти Ольга Тогачинська, Оксана Салавор і магістри Аліна Расулова та Олександр Антофій. Тема Фор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі і студенти кафедри екології та збалансованого природокористування взяли участь у Міжнародному екологічному форумі 17 вересня 2018

У обговоренні шляхів реалізації наукових досліджень взяла участь викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування

Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко взяла участь у ІІІ Міжнародній науковій конференції «Технології, інструменти та стратегії реалізації наукових досліджень», яка відбулась у дистанційному форматі 15 квітня у Львові. Наша викладачка виступила з доповіддю  «Сучасні тенденції у формуванні іншомовної комунікати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У обговоренні шляхів реалізації наукових досліджень взяла участь викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування 18 квітня 2022