Н У Х Т

Здобувачі освіти збагачуються знаннями на лекціях закордонних науковців

18 січня 2024

Здобувачі освіти збагачуються знаннями на лекціях закордонних науковців

Готуючи свої кваліфікаційні роботи, наші магістранти продовжують користуватися широкими можливостями неформальної освіти й долучатися до цікавих і корисних освітніх та наукових івентів як від вітчизняних, так і від іноземних фахівців.

9 січня 2024 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко прослухала онлайн-лекцію «Від лактиду до полілактиду, механізми та каталізатори», яку прочитала завідувачка кафедри біонеорганічної хімії Інституту неорганічної хімії Технічного університету Північного Рейну-Вестфалії в Аахені (Німеччина) Соня Геррес-Павліс.

Поточні дослідницькі інтереси Соні Геррес-Павліс лежать у сфері біонеорганічної та координаційної хімії, з великим наголосом на хімії міді для перенесення кисню та електронів, реакціях сполучення CC, а також радикальної полімеризації переносу атомів і полімеризації лактиду з комплексами цинку. Вона є авторкою понад 200 оригінальних статей і має 4 патенти.

На лекції були розглянуті такі поняття, як синтез лактиду, біопохідні ресурси, синтез PLA, типові каталізатори, координаційно-вставний механізм, механізм активованого мономеру, кінетика, одноцентрові каталізатори, переваги та недоліки каталізаторів

Всі учасники лекції отримали відповідні сертифікатами.

Висловлюємо глибоку вдячність Соні Геррес-Павліс  за корисний лекційний матеріал  і команді Ukraine Global Faculty за модерацію заходу.

Опублікований: 18-01-2024
Читайте також:
З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі

8 лютого 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у віртуальному симпозіумі «Інноваційна медична освіта у цифрову еру». Захід проводився Європейським університетом CIVIS, утвореним альянсом 10 провідних дослідницьких вищих навчальних закладів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі 08 лютого 2022

Карантин – час для саморозвитку і підвищення кваліфікації викладачів кафедри економічної теорії

Через пандемію коронавірусу освітні платформи Coursera, Prometheus відкрили безкоштовний доступ до своїх курсів для дистанційного навчання. Тут можна знайти корисну і цікаву інформацію, як для студентів, так і для викладачів із чималими професійними досягненнями. В.о. завідувачки кафедри економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин – час для саморозвитку і підвищення кваліфікації викладачів кафедри економічної теорії 24 квітня 2020

Відзнаки за перемоги І семестру

Ефективним, креативним, цікавим, творчим був І семестр 2020-2021 навчального року для студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання відділень харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету. Незважаючи на карантинні обмеження, студенти коледжу брали активну участь у конкурсах фахо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнаки за перемоги І семестру 08 січня 2021

Інновації у виробництві ковбас і делікатесних м'ясопродуктів для учасників сертифікатних програм

У рамках завершення практичної підготовки учасників двох сертифікатних програм – «Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас» і «М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися два майстер-класи, тематика яких передбачала ознайомлення слухачів із інноваційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у виробництві ковбас і делікатесних м'ясопродуктів для учасників сертифікатних програм 05 травня 2025