Н У Х Т

Як працює перехресний вступ до магістратури

18 серпня 2025

Як працює перехресний вступ до магістратури

Гей, вступники! А чи знаєте ви, що будь-яка особа може вступити до закладу вищої освіти для здобуття ступеня магістра на основі освіти, здобутої за іншою спеціальністю, за умови успішного проходження вступних випробувань.

Заклад вищої освіти у Правилах прийому може встановлювати додаткові вимоги для такої категорії осіб. Зокрема у нашому університеті для вступників на спеціальність J3 «Туризм і рекреація» та на міждисциплінарну освітньо-наукову програму «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», які здобули бакалаврський рівень не за спеціальністю J3 «Туризм і рекреація», проводиться додаткове фахове вступне випробування з метою перевірки здатності до опанування освітньої програми другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі здобутих раніше компетентностей.

На інші спеціальності й освітні програми вступ відбувається на конкурсній основі за підсумками ЄВІ, ЄФВВ або фахового іспиту. У 2025 році в нашому університеті для вступу на спеціальності галузей знань C «Соціальні науки, журналістика, інформація та міжнародні відносини», D «Бізнес, адміністрування та право», F «Інформаційні технології» та спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і J3 «Туризм та рекреація» зараховуються бали ЄВІ 2023, або 2024, або 2025 років і ЄФВВ 2025 року. Для вступу на інші спеціальності – ЄВІ 2023, або 2024, або 2025 років і фахового іспиту.

Ознайомитися з переліком конкурсних пропозицій для вступу на другий (магістерський) рівень в нашому університеті можна за посиланням.

Нагадуємо, що прийом заяв триває до 18:00 25 серпня, тож не втратьте свій шанс – обирайте НУХТ!

Опублікований: 18-08-2025
Читайте також:
В університеті завершилися фахові вступні випробування

Сьогодні в університеті завершилися фахові вступні випробування для вступників на перший (зі скороченим терміном) або другий та третій курси навчання (з нормативним терміном на вакантні місця) денної та заочної форм навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», а також на основі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті завершилися фахові вступні випробування 30 липня 2021

Із особливостями практичної діяльності фінансових посередників познайомилися здобувачі-фінансисти

На кафедрі фінансів за ініціативи завідувачки кафедри, професорки Лади Шірінян відбулася зустріч здобувачів освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» та викладачів кафедри з представниками брокерської компанії «StarLife». Директорка компанії Наталія Білокриницька розповіла про історію створення і успіхи брокерської компанії, п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із особливостями практичної діяльності фінансових посередників познайомилися здобувачі-фінансисти 08 квітня 2021

В університеті працює XI Міжнародна конференція «Проблеми теплофізики та теплоенергетики»

21 травня в університеті розпочала роботу XI Міжнародна конференція «Проблеми теплофізики та теплоенергетики», організаторами якої виступили науковці Інституту технічної теплофізики (ІТТФ) Національної академії наук України і нашого навчального закладу. Впродовж останніх років конференція відбувається що два роки й охоплює надзвичайно широке коло п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті працює XI Міжнародна конференція «Проблеми теплофізики та теплоенергетики» 21 травня 2019

Успішно подолали першу сходинку професійного зростання четвертокурсники спрямування «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», які навчалися за професійним спрямуванням «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», що реалізуєтьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно подолали першу сходинку професійного зростання четвертокурсники спрямування «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» 23 червня 2025